میزاردور/ نان سیب زمینی شیرین
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میزاردور/ نان سیب زمینی شیرین
٢٥٥
٠
زندگی آنلاین / پوست سیبزمینیها را بگیرید و مکعبی خرد کنید. آنگاه سیبزمینیها را بپزید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا فر را با دمای 170 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.
مواد لازم برای یک قرص نان
سیب زمینی شیرین 200 گرم
آرد 200 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
مخلوط ادویه معطر (جوزهندی، بادیان ستارهای، زنجفیل و هل) یکدوم قاشق چایخوری
دارچین یکدوم قاشق چایخوری
شکر 125 گرم
گردوی خردکرده 50 گرم
تخممرغ 2 عدد
روغن مایع 100 میلیلیتر (یکدوم پیمانه سرخالی)
روش تهیه نان سیب زمینی شیرین
پوست سیبزمینیها را بگیرید و مکعبی خرد کنید.
آنگاه سیبزمینیها را بپزید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.
حالا فر را با دمای 170 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 9×10×20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس آرد، بیکینگپودر، نمک، ادویه و دارچین را الک کنید و شکر و گردو را به این مخلوط بیفزائید.
اکنون تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد روغن را به تخممرغها بیفزائید و مخلوط سازید.
آنگاه مواد خشک را کمکم درون تخممرغهای همزده بریزید و مخلوط کنید و بعد سیبزمینیها را به آن اضافه نمائید.
اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید.
سپس قالب را در فر بگذارید و نان را به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید.
همینکه نان پخت، آن را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.
یادآوری
این نان در جای خشک و خنک به مدت 3 روز قابل نگهداری است.
سرآشپز مهدیه ولی نژاد
-
سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶:۰۶
-
۹۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/164459/