آریا بانو

آخرين مطالب

سحری/ کباب کوبیده خانگی بدون دود در فر خانه داري

سحری/ کباب کوبیده خانگی بدون دود در فر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سحری/ کباب کوبیده خانگی بدون دود در فر
٤٥
٠
کوکری / کباب کوبیده در فر که به دلیل کمبود امکاناتی مثل منقل در آپارتمان این کباب کوبیده رو داخل فر رو تهیه کردم
چی لازم دارم:
گوشت پرچرب نیم کیلو نصف گوسفند نصف گوساله چرخ کرده
پیاز سفید یک عدد ساطوری رنده شده
مارچوبه دوازده شاخه آب پز شده
نمک ، گوجه ، کره ، ریحون و سماق برای تزئین
چطور بپزم:
نکته ای که این اواخر من کشف کردم این هست که اگه به گوشت کباب منقلی نمک بزنیم برای سیخ زنی مناسب بهتر هست ، نمک آب گوشت رو می کشه و منعقد می کنه و مایه کباب خودش رو بهتر می گیره ولی برای این مدل کباب به نظر من نمک نزنید کاملا بهتر هست فقط پیاز رنده شده در این مرحله و چنگی بزنید و ورزی بدید.
برای سیخ از مارچوپه آبپز استفاده می کنم چون قابل خوردن هست و در نهایت شستن هم نمی خواد کمبود نمک رو در این مرحله باید جبران کرد سطح کباب رو به طور سخاوتمندانه ای نمک بزنید نمک روی کباب رو کریسپی می کنه
برویلر (حرارت از بالا) رو روشن کنید و روی درجه ماکزیمم اون تنظیم کنید بلکه هم بیشتر اگه راه داد.
می خوایم اثر منقل که حرارت یکجانبه هست رو شبیه سازی کنیم.
سینی رو هم به نزدیک ترین فاصله از برویلر (حرارت از بالا) بذارید و کباب ها رو زیر اون قرار بدید و مثل کباب کلاسیک هر از چند گاهی از این رو به این رو کنید.
در پایان یک تکه سخاوتمندانه کره روش گذاشتم و این منظره رو به وجود آوردم.
عجب دستور هیجان انگیزی اما این فر با حرارت خیلی‌ بالا هم مصیبتیه ، اگه گوشت بره ندارید گوشت گاو پر چرب 30-70 بخرید و استفاده کنید.
شاید درست کنید و خشک بشه یعنی روی کباب برشته و توش خشک بشه لذا احتملا گوشت شما کم چرب بوده و کره مالی هم نکردید.
کبابی خوشمزه و عالی که بدون دستگاه کباب پز و با فر بدون هیچ تجهیزات رستوران خاصی یک کباب خانگی در حد رستورانی پختیم ، نوش جان.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید