آریا بانو

آخرين مطالب

نوشیدنی ها/ شیر چایی؛ هم سردش می چسبه هم گرمش! خانه داري

نوشیدنی ها/ شیر چایی؛ هم سردش می چسبه هم گرمش!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
نوشیدنی ها/ شیر چایی؛ هم سردش می چسبه هم گرمش!
٨٧
٠
دونفره / چی لازم دارم:
شیر شیر 2 لیوان
شکر 2 قاشق چایخوری
دانه هل 4 عدد
میخک 4 عدد
چوب دارچین 1 عدد
چایی خشک ا قا شق سوپخوری
چه جوری درست میشه:
شیر رو در قابلمه ی مناسب بریزید. سعی کنید از شیر محلی استفاده کنید، به خصوص در ماه رمضان بهتره که تا جای ممکن از مواد غذایی که نگهدارنده دارن استفاده نکنید.
دونه های هل رو با چاقو برش بزنید و دونه های سیاه داخل هل رو به همراه پوست سبزش داخل قابلمه بندازید.
یک دونه ستاره انیس هم به قابلمه اضافه میکنیم. ستاره انیس یا بادیان رومی یک ادویه معطر هست که اون رو از عطاری ها می تونید تهیه کنید، در صورتی که بهش دسترسی نداشتید می تونید حذفش کنید.
یک دونه چوب دارچین هم تو قابلمه ی شیر میندازیم.
یک قاشق سوپ خوری چایی خشک اضافه میکنیم.
من 4 تا دونه میخک هم به شیر ها اضافه کردم. شما می تونید هر کدوم از ادویه هایی رو که دوست نداشتید حذف کنید ولی بهتون پیشنهاد میکنم یک بار با همه ی این ادویه ها اون رو امتحان کنید.
حالا قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد، بعد از جوش اومدن شعله رو کم می کنیم و اجازه میدیم یک ربع با حرارت خیلی کم بجوشه.
بعد از یک ربع قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و شکر رو اضافه میکنیم. می تونید به جای شکر، عسل اضافه کنید.
هم میزنیم و در قابلمه رو میذاریم. اجازه میدیم یک ربع شیرچایی بمونه تا ادویه ها عصارشون رو بهش بدن.
شیرچایی رو داخل صافی میریزیم و کمی با پشت قاشق ادویه ها رو فشار میدیم تا طعمشون رو به شیرچایی بدن.
این نوشیدنی خوشمزه و معطر رو هم به صورت گرم و هم به صورت سرد می تونید نوش جان کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آشنایی با خواص شلتوک

شیرینی ها/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور؛ عصرانه ای دلچسب

ذائقه ها/ بمب ویتامین A برای کودکان

کیکی جدید به لطافت پنبه

میز اردور/ حلوای برنجی؛ دسر سنتی پرطرفدار

میز اردور/ نان کروسان فانتزی و ترد بپزید

یک پیتزای خیلی راحت و ساده پیچ پیچی برای شام

میز اردور/ ماست چند رنگ؛ مغذی و کامل

سفره آرایی/ خلاقانه ترین تارت های دنیا

غذای محبوب خیابانی در کره جنوبی

طرز تهیه کباب ماهیتابه ای اصیل با سس گوجه

صبحانه/ دستور عربی برای تأمین انرژی روز پر کار

شیرینی ها/ پاولووا، دسر محبوب در اقیانوسیه

میز اردور/ لوبیا سبز با طعم سرکه؛ دورچین مغذی غذا

ناهار/ ماکارونی آشیانه ای؛ کوچولوها عاشقش می شوند

غذای جدید برای مهمانی ها

کیک قهوه دارچینی عصرانه ای دلچسب

با دستور مادربزرگ ها بخوابی را مهار کنید

ایده های خوشمزه غذایی با تخم مرغ

ترفندهایی برای برش و سرو راحت میوه ها

اسامی عجیب‌ منوی رستوران‌ها؛ از «دمنوش دلبر» تا «میکس فرهاد مجیدی»

پنیر پرورده؛ غذای هزار چهره دنیای خوردنی ها

کیک وانیلی نرم و پفی

برای ناهار کباب تابه ای مرغ را امتحان کنید

نان لقمه‌ای سریع با بافتی عالی، تنها در یک ساعت

کامل‌ترین روش تهیه رُب گوجه‌فرنگی

بجیا شامی لپه از سیستان و بلوچستان

صفر تا صد تهیه خوراک جگر و سیب زمینی

کلاف مرغ خوشمزه و دلبر

آموزش تصویری درست کردن سوشی در خانه

سوپ و آش/ پتاژ آرد جو را امتحان کنید

تفاوت اصلی رنگ مو آمبره، سامبره و بالیاژ

رازهای زیبایی مربوط به یونانی ها

خلاقیت ساده برای آسان کردن کارهای خانه

لباس مناسب خواستگاری برای دختر

نکات انتخاب مدل موی عروس

برای سشوارتان فکر اساسی بکنید

ساخت کاردستی مهیج برای کودکان

ترفندهای خانه داری آسان

شیرینی ها/ کیک کرامبل سیب

طرز تهیه نان شیرمال

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه‌های تابستانی

آموزش پخت خورش لوبیا سبز با قارچ

غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت

میز اردور/ دسر توت فرنگی عصرتان را پر انرژی می کند

از شما/لطفا در بخش آشپزی درج شود

از شما/جوجه تابه ای

از شما/ناهار امروز

از شما/ پنکیک خوشمزه