آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ بدون فر اسنکی سالم بپزید خانه داري

میز اردور/ بدون فر اسنکی سالم بپزید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ بدون فر اسنکی سالم بپزید
٤٥٩
٢
آشپزخانه ها / اسنک قارچ و گوشت که اسنک با گوشت و قارچ قشنگ مزه پیتزا میده و البته زودتر از پیتزا هم حاضر میشه لذا حذف سوسیس و کالباس پرضرر و جایگزینی مواد غذایی سالم هم سلامتی غذا رو تضمین می کنه هم خیلی لذیذ و خوشمزه تر هم خواهد بود.
چی لازم دارم (برای 2 نفر): گوشت چرخ کرده صد گرم
قارچ صد گرم
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک یا نصف
رب گوجه فرنگی کمی
نان تست هشت عدد
پنیر پیتزا کمی
کره برای چرب کردن نان تست
فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کمی
نمک به مقدار لازم
چطور بپزم: ابتدا پیاز رو به صورت دلخواه خلالی یا نگینی خورد میکنیم فقط زیاد درشت نباشه
رو حرارت ملایم تفت میدیم بعدش گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و کمی نمکی هم اضافه میکنیم
قارچ هارو به صورت دلخواه خورد میکنیم من برش طولی میزنم ولی خواهری نگینی خورد کرده بود مهم طعمشه تو یه ماهیتابه کوچیک با حرات زیاد تفت میدیم که آب نندازه حدود یک الی دو دقیقه تفت میدیم بعدش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم
فلفل دلمه ای رو هم به صورت دلخواه خورد کنین و به مواد اضافه کرده و رب و نمک و ادویجات رو هم اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه تفت میدیم
مواد میانی آماده اس
پنیر پیتزا رو به همه جای به صورت یکسان میریزیم که نونا از هم جدا نشن
نون تست رو روش میزاریم و یکم فشارش میدیم تا منسجم شه
هردو طرف نون هارو کره می مالیم
اسنک ها رو تو ساندیچ ساز میزاریم و درشو محکم می بندیم
اسنک با گوشت و قارچ قشنگ مزه ی پیتزا میده و البته زود تر از پیتزا هم حاضر میشه
این اسنک خوشمزه و راحت فقط یک دستگاه ساندویچ ساز نیاز خواهد داشت ، نوش جان.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات