آریا بانو

آخرين مطالب

این مواد غذایی را به هیچ وجه خام نخورید! پزشکي

این مواد غذایی را به هیچ وجه خام نخورید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
این مواد غذایی را به هیچ وجه خام نخورید!
k ٢.١
١
برترین ها / می‌دانید که تخم مرغ و گوشت را نباید خام بخورید، اما مواد غذایی زیاد دیگری هم وجود دارند که قطعا باید پیش از مصرف پخته شوند. از شنیدن نام بعضی از آن‌ها متعجب خواهید شد.
سیب زمینی
بله این ماده‌ی غذایی پُرطرفدار و پُرمصرف را نباید خام بخورید. خوردن سیب زمینی به صورت خام می‌تواند موجب نفخ و عوارض ناخوشایند گوارشی بشود، زیرا سیب زمینی حاوی نشاسته‌هایی است که نسبت به هضم مقاومند. شاید بترسید، اما باید بدانید که اگر سیب زمینی خام برای مدت طولانی در مکانی گرم و مرطوب بماند، سبز شده و سمی به نام سولانین تشکیل می‌دهد. اگر لکه‌های سبز رنگی روی سیب زمینی دیدید، به طور کل از مصرف آن صرفنظر کنید، زیرا سولانین می‌تواند مسموم‌تان کند.
لوبیا قرمز
این هم یک غذای سالم دیگر که اگر به روش نادرست مصرف شود خطرناک است. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان است، اما خوردن آن به صورت خام می‌تواند اثرات بسیار بدی بر معده بگذارد. لوبیا قرمز خام حاوی سم فیتوهماگلوتینین است که ناراحتی‌ها گوارشی مشابه مسمومیت غذایی ایجاد می‌کند. حتما لوبیا را دست کم ده دقیقه بپزید.
هات داگ
هات داگ غذایی نیست که مفید و مغذی باشد، اما خام خوردن آن خطرناک نیز هست. این باور اشتباه وجود دارد که، چون هات داگ، از قبل پخته شده است می‌توان آن را بعد از باز کردن بسته بندی‌اش مصرف کرد. هات داگ‌های بسته بندی شده می‌توانند به باکتری لیستریا آلوده باشند که فقط با حرارت دادن هات داگ از بین می‌رود.
شیر

شیر خام چه معنی می‌تواند داشته باشد؟! شما شیر را نمی‌پزید، اما شیر خام وجود دارد و خطرناک هم هست. شیری که مستقیما از گاو گرفته می‌شود، بدون اینکه پاستوریزه شود، می‌تواند حاوی باکتری‌های مضری به نام‌ای کولی و سالمونلا باشد. شیر خام نسبت به هر محصول لبنی دیگری، 150 برابر بیشتر ممکن است که منجر به مسمومیت غذایی شود. همیشه شیر پاستوریزه مصرف کنید.
جوانه‌ها
جوانه‌ها بسیار غذای سالمی هستند، اما جوانه‌ی آلفالفا و تربچه می‌توانند حاوی باکتری‌های مضر‌ای کولی، سالمونلا و لیستریا باشند. جوانه‌ها در شرایط گرم و مرطوب رشد می‌کنند و این باکتری‌ها نیز در همین شرایط رشد و نمو می‌کنند. به همین دلیل باید جوانه‌ها را به صورت تازه و ترجیحا از فروشگاه‌هایی که محصولات محلی ارا‌ئه می‌دهند بخرید و البته، آن‌ها را بشویید و بپزید.
بادام تلخ
بادامی که ما دوست داریم و از خوردنش لذت می‌بریم بادام شیرین نام دارد که برای سلامتی بسیار مفید است. اما بادام تلخ با اینکه از خانواده‌ی بادام شیرین است، حاوی هیدروسیانیک اسید می‌باشد که ترکیب خطرناک از هیدروژن سیانید و آب است. تنها 70 عدد بادام تلخ خام کافیست تا یک فرد بزرگسال سالم را بکُشد. اما اگر بادام‌های تلخ را بپزید خوردن‌شان مشکلی ندارد.
بادمجان

بادمجان خام حاوی سولانین است؛ همان سمی که سیب زمینی خام را درد سرساز می‌کند. مخصوصا بادمجان‌های جوان دارای بیشترین سم هستند. البته شما باید مقدار بسیار زیادی بادمجان خام بخورید تا عوارض ناخوشایند مسمومیت با سولانین را در گوارش خود احساس کنید، اما باز هم بهتر است بادمجان را خام مصرف نکنید. ضمنا بعضی از افراد حتی به مقدار بسیار کمی از بادمجان خام هم آلرژی دارند.
لوبیا لیما
لوبیای لیما نیز مشابه لوبیا قرمز همیشه باید کاملا پخته مصرف شود. لوبیا لیما حاوی گلیکوزید‌های سیانوژنیک می‌باشد که ترکیبی گیاهی بوده و در صورت خام مصرف شدن، هیدروژن سیانید ِ کُشنده را تولید می‌کند.
هسته‌ی سیب، انبه، هلو و زردآلو
هرچند باید دست کم یک فنجان از این هسته‌ها و دانه‌ها بخورید تا مسموم شوید، اما دانه‌ی سیب، انبه، هلو، گلابی و زردآلو حاوی ماده‌ای است که می‌تواند به سیانید تبدیل شود.
قارچ‌

قارچ‌ها خواص زیادی برای سلامتی دارند و سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌های گروه B و پتاسیم هستند، اما مقداری حرارت لازم است تا این مواد مغذی آزاد شوند و بتوانند اثر کنند. ضمنا قارچ خام به سختی هضم می‌شود و یکی از متراکم‌ترین منابع سم طبیعی به نام آگاریتین است. مطالعات گوناگونی نشان داده‌اند آگاریتین خاصیت کارسینوژنیک (سرطانزایی) دارد، اما پختن قارچ، این ترکیبات را از بین می‌برد، بنابراین می‌توانید با خیال راحت قارچ بخورید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تکنیک جدید ضد پیری و افزایش عمر انسان تا 150 سال!

چطور بدون تلاش و هزینه زیاد پوست سالم داشته باشیم؟

غذاهای ممنوعه برای خانم باردار

غذاهای چرب چه بلایی بر سر این مرد آورد

5نکته درباره‌ی شیردهی در تابستان

در دوران بارداری چه کنیم تا فرزندمان زیبا شود؟

درمان ناباروری با طب سنتی امکانپذیر است!؟ | چرا ناباروری رخ می‌دهد؟

علائم و علل ابتلا به دیابت بی‌مزه | درمان دیابت از دید طب سنتی

عامل عجیب موثر در افزایش وزن زنان

علایم فشار خون در خانم ها

آشنایی با یک رژیم غذایی مناسب و نکات علمی آن!

خواص بلوبری , میوه‌ای که با خوردن آن به پزشک نیاز نخواهید داشت!

از چه سنی باید منتظر کنترل سر و گردن در نوزادان باشیم

علل نفخ شکم در دوران بارداری و روش‌ درمان آن

علت افزایش ریزش مو در فصل تابستان | راه حال محافظت از مو‌ها

سونوگرافی یادگاری، ممنوع

مادران باردار حتما بخوانند: 8 عاملی که بر ظاهر جنین اثر می گذارد

شگردهای دورزدن پیری پوست

کویتیشن، کاهش سایز یا کاهش وزن؟

دسته ای از دردهای جنسی که نیاز فوری به درمان دارند

حاملگی‌های پرخطر

5 چیزی که مردان باید درباره یائسگی بدانند

بدترین درمان‌های روانپزشکی در طول تاریخ (+تصاویر)

مراقبت از نوزاد نارس در منزل

زنان در تیررس ام.اس

توپک‌های ضد استرس بسازید!

دکتر سلام/ 9 توصیه برای داشتن قامت بهتر

با آلوئه ورا چشمانی زیبا داشته باشید

5 ویتامینی که ناخن‌هایتان را زیبا و محکم می‌کند

آب گازدار یا آب معدنی برای سلامتی مضر است؟

این نشانه‌های بیماری را زیاد جدی نگیرید!

غذاهایی که می‌توانند ما را بکُشند!

اگر مستعد ابتلا به زخم معده هستید، ببینید

12 اشتباه رایج هنگام استفاده از کرم ضد آفتاب

نگرانی‌های پرویز پرستویی در مورد فشارخون

6 روش ساده برای به تأخیر انداختن پوسیدگی دندان

خوراکی‌هایی برای قلب مردان

گیاه ترشی که از سکته و سرطان پیشگیری می‌کند

تکنیکی که در عرض 5 دقیقه فشارخون‌تان را پایین می‌آورد

پشت میز کارتان ورزش کنید!

با این 6 ماده غذایی نیازی به خوردن قرص زینک ندارید

چای سبز چگونه لاغر می‌کند؟

لاغرها مواظب پوکی استخوان باشند

بهترین و بدترین مواد غذایی برای دستگاه گوارش در فصل بهار

راه‌هایی برای خلاص شدن از گره‌های مو

چرا به کبد چرب دچار می‌شویم و چگونه آن را درمان کنیم؟

3 محصول پر نمک در سبد غذایی ایرانی‌ها

راهکارهایی برای بهتر شدن حساسیت دندان

مواظب نوبرانه‌های بهاری باشید!

5 عادت ساده که طول عمر شما را زیاد می‌کند