آریا بانو

آخرين مطالب

عرض اندام کدبانوها با برگر ذغالی بدون ذغال در فر خانگی خانه داري

عرض اندام کدبانوها با برگر ذغالی بدون ذغال در فر خانگی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عرض اندام کدبانوها با برگر ذغالی بدون ذغال در فر خانگی
٢٩٢
٠
کوکری / چی لازم دارم (برای 8 عدد):
گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو با چربی متوسط
پیاز متوسط رنده شده یک عدد
نون همبرگری چهار رول
سس دو قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه و سفید درشت کوبیده به میزان لازم
کره هشت تکه کوچیک
پنیر چدار هشت برش متوسط
چطور بپزم:
در این مرحله نمک و فلفل سیاه درشت کوبیده میزنیم.
گوشت رو به هشت گلوله تقسیم کنید. دقت کنید اینجا من نصف دستور به کار برده ام. نون ها رو هم از وسط دو نیمه کنید. سپس گوشت ها تپل شکل بدید و روی نون پهن کنید، روی اون پودر سیر و سس بریزید و در نهایت یک تکه کره روی اون ها قرار بدید. کره مهم هست!
برویلر شعله بالایی فر رو از پیش داغ کنید. برای حالت خون دار نیم پخته، احتیاج به ده دقیقه پخت روی پنجره وسطی فر دارید. من پنج دقیقه یک ور رو برویل کردم و سپس گوشت ها رو از اینرو به اونرو کردم و پنج دقیقه دیگه طرف دوم رو پختم. سپس پنیر رو روی کار بذارید و دو دقیقه دیگه برویل کنید. اگر گوشه های نون سوخت، می شه با کارد اره ای اون رو تراشید.
اینی که می بینید برگری نیم پخته و بسیار چرب و نرم و خوشمزه هست! آب گوشت و کره به خورد نون می رن و آدم پس می یفته یه گاز که می زنه اما چون می دونم ما ایرانی ها گوشت رو خشک مثل مقوا دوست داریم، یه ورژن دیگه در زیر ارایه می کنم.
این مدل چون نازک و کامل پخته هست رو می شه با گوشت مرغ هم درست کرد. چون گوشت مرغ خشک هست، من پودر رو سیر رو حذف و سس سیر به مایه افزودم. از پنیر لستر هم به جای چدار معمولی استفاده کردم.
اینبار گوشت مرغ رو خیلی نازکتر روی نونی بزرگتر پهن کنید. اگر دوست دارید گوشه نون ها برشته نشه ، گوشت رو کاملا روی سطح نون پهن کنید. در نتیجه نون اینجا در معرض سوختن نیست.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات