آریا بانو

آخرين مطالب

دستور تهیه کیک عسلی روسی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٢٠
٠
آخرین خبر / در این ویدئو با طرز تهیه کیکی جدید آشنا می شوید:
مرحله اول :
4پ آرد و3ق غ پودرکاکائو را الک وباهم مخلوط کنید.داخل قابلمه 100گرم کره راروی حرارت ذوب و3ق غ عسل و1ق چ جوش شیرین رااضافه،هم زده تا مثل تصویر کف کنه.ازروحرارت بردارید.
4عددتخم مرغ راداخل ظرفی شکسته و1پ پودرشکرو اضافه،خوب هم بزنیدومایه کره ای را آروم اضافه وخوب مخلوط کنید.آردرادر3مرحله اضافه وباقاشق همزده تاخمیری شود.خمیر نهایی چسبنده ست.روی سطح کار کمی آردبپاشیدوخمیرومنتقل کرده وبشکل لوله دربیاریدوبه12الی14قسمت مساوی تقسیم کنید.چونه کنیدوباوردنه به قطر 1الی2میل بازکنیدومثل عکس تابزنید(اینکاربرای راحت منتقل کردن خمیره که پاره نشه)ومنتقل کنیدروی سینی فرکه کاغذ روغنی گذاشتیدوبایک کاتر یابشقاب باقطر 18سانت برش دهید وباچنگال سوراخ سوراخ کنید (اضافه های خمیررادورنریزیدهمه روبزاریدرویک کاغذروغنی بعدا لازمش داریم)، داخل فرازقبل گرم شده بادمای180درجه سانتیگرادبه مدت 3الی4دقیقه بپزید(بیشتر ازاین تایم نشه چون نونها خشک میشن) هر14عددنون روبه این شکل آماده کنیدوسلفون بپیچیدوبزاریدکنار
مرحله دوم :
1پ پودرشکر،2ق غ آردسفید،2ق غ نشاسته ذرت،2و1/2پ شیر راباهم مخلوط تایکدست شه1عددتخم مرغ رواضافه،روی حرارت مدام هم زده تابه غلظت فرنی برسه.درآخر1ق م وانیل رااضافه،ازروحرارت بردارید.به یک ظرف دیگرمنتقل وسلفون بکشیدطوری که سلفون باسطح کرم تماس داشته باشه،بزاریدکنارتا خنک شه.داخل کاسه ای300گرم کره راباهمزن برقی بزنیدتاپفکی شه وکرم خنک شده را کم کم اضافه وباهمزن بزنیدتا فرم بگیره (کرم بایدخنک باشه وگرنه موقع اضافه کردن به کره میبره)
روی ظرف سروکمی ازکرم رابریزیدویکی از نونها راروش بزارید بچسبه به سطح ظرف وموقع کار سر نخوره.وحالا تمام لایه ها را کرم بزنیدوروی هم بزارید.لایه آخر واطراف کیک روباکرم کاور کنید.حالا اون اضافه های نون روکه گفتم لازم داریم داخل فر باهمون درجه وتایم بپزیدوآسیاب کنیدپودرشه واطراف کیک راباهاش کاور کنید و کیک رو بزارید یخچال تا کرم کمی خودشو بگیره و سفت شه.
برگرفته از آشپزی خوب


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید