آریا بانو

آخرين مطالب

با سمبوسه گوشت پذیرایی لاکچری داشته باشید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت راسته گوساله استیکی : 450 گرم
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
فلفل : 1 قاشق چایخوری
زیره سبز : 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی : 1 قاشق چایخوری
سیر : 4 حبه
پیاز : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 3 عدد
پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار : 3 فنجان
پنیرمونتری جک : 220 گرم ورقه ای
چیپس ترتیلا : 18 عدد
گشنیز تازه : 2 قاشق غذاخوری
نان لواش یا نان آرد ذرت به مقدارلازم
چه جوری درست میشه: استیک ها را آغشته به نمک و فلفل و پودرچیلی و زیره سبز و روغن زیتون می کنیم.
روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ می کنیم.
استیک ها را برداشته ، 10 دقیقه کنار می گذاریم تا خنک شود.
فر را روی دمای 180 درجه قرار می دهیم.
توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها و نمک و فلفل را می ریزیم بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن برمی داریم.
استیک ها را به قطعات 1 سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه و پیاز و سیر ریخته و هم می زنیم.
حال با نان لواش و مخلوط پنیرموزارلا و چدار و چیپس ترتیلا و یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار می دهیم، روی آنها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای 25 دقیقه می پزیم.
سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ و مایونز و پستو و خردل نوش جان کنید.
بجای پنیر مونتری جک از پنیرسوئیسی و بجای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دستور تهیه سالاد گرم گوجه فرنگی و زیتون

کوفته سنتی ترکیه برای شام امشب

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت

تا به حال مرغ خامه ای پخته اید؟

رازهای مگو برای پخت فسنجان

میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت

غذای اصلی/ این خورشت تابستانی را از دست ندهید

دستور تهیه پنکیکی فوق رژیمی

ایده های دیده نشده برای پرورش گیاه در منزل

پذیرایی جذاب هندوانه

ناگت مرغ خانگی بپزید

سس کچاپ خانگی با طعم و رنگ عالی

تکنیک فرم دهی سفیده تخم مرغ

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار شامی با گوجه

از شما/ مربا

از شما/ دیزی مامان پز

آموزش تهیه سوپ کلم

غذای اصلی/ پلو یونانی را امتحان کنید

از شما/ پلو میگو

از شما/ شام ما

از شما/ کیک تابه رژیمی

خورش دال عدس به سبک خوزستانی ها

آش زرشک غذا خوشمزه خراسان شمالی

املت پیتزای سیب زمینی سرخ کرده

کولی غورابیج غذاهای محلی استان گیلان

شامی کبابی افغانستانی

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

8 توصیه برای چیدمان یک اتاق برای 2 کودک

نکاتی برای انتخاب لباس ساقدوش داماد

طرز تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب)

آبنبات پولکی زعفرانی برای چای عصرگاهی

سوپ مرغ و سبزیجات مخصوص کودکان

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

ماکارونی اسفناج را نیم پز کنید

«گل همی» استان یزد را امتحان کنید

بدون داشتن فر نان شکم پر درست کنید

طرز تهیه گرم ماسالا ادویه معروف هندی

آموزش تهیه یک شیرینی فرانسوی خوشمزه

اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت

فرق لاته و کاپوچینو از نظر مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه

گلسازی هنری نشاط بخش و کم هزینه

خودتان زیورآلات تان را بسازید

نحوه انتخاب لباس مجلسی گلدار برای فصول مختلف

شنیون موی مادر عروس

راه های از بین بردن لکه عرق

ایده ای خلاقانه برای ساخت دیوار کوب دخترانه

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!