آریا بانو

آخرين مطالب

دلمه برگ مو برای تازه عروس ها خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١.٧
٢
آخرین خبر / قبل از هرچیزی ممنون که به سبک و ذائقه ی هم احترام میزاریم
مواد لازم:
برنج 1/5 پیمانه
لپه 1 پیمانه
پیاز متوسط 2عدد
سبزی دلمه پاک‌شده نیم‌کیلو
رب گوجه
ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره،پودر دارچین، پودر تخم گشنیز و نمک
زرشک یا کشمش به میزان دلخواه
چاشنی:2ق غ شکر، یک سوم لیوان سرکه، دو ق غ رب انار+ آب جوش(سرجمع یک لیوان)
.
برای راحت پیچیدن #دلمه آبو‌ بزارین جوش بیاد، زیرشو خاموش کنید، برگ مو شسته شده رو به مدت دو سه دقیقه داخلش قرار داده و‌بعد آبکش کنید
داخل ظرف مورد نظر پیاز داغ کرده، گوشت و ادویه هارو کاملا تفت بدین، رب گوجه رو اضافه کنید، کاملا که تفت خورد،زرشک رو مقدار کمی تفت داده ،شعله رو خاموش کرده و‌سبزی و برنج‌و لپه رو اضافه کنید، کاملا مخلوط کنید و بزارین از دما بیفته
مواد رو داخل برگ مو به دلخواه پیچیده، ته قابلمه مقداری روغن ریخته، تهدیگ مورد نظر رو چیده(من از همون برگ مو استفاده کردم)، دلمه هارو کاملا منسجم و کیپ بچینید، چاشنی رو اضافه کنید، در آخر بشقاب یا هر وسیله دیگه روی دلمه ها قرار بدین تا تکون نخورن😉. به‌مدت یک‌ساعت و نیم تا دوساعت گذاشته تا کاملا پخته، قبل از سرو‌مقداری روغن داغ داغ روی دلمه ها ریخته تا خوشرنگ و لذیذتر بشن
.
نکات:
-برنجُ دون آبکش کنید تا مواد دلمه خمیر نشه
میتونین میزان برنج رو بیشتر بریزین
-هرچی گوشت بیشتر باشه لذیذتره
-برای چاشنی از هرچیزی که باب ذائقتون هست استفاده کنید. این چاشنی که من ریختم فوق العاده لذیذ هست. میزان شکر و سرکه و رب انار قابل تغییره. میتونین از چاشنی مقداری به مواد داخل دلمه هم اضافه کنید
-رب قابل حذف هست، برای خوشرنگ و خوش طعمی بیشتر بهتره که باشه
-زرشک و کشمش قابل حذف هست. بر اساس ذائقتون میتونین هردو رو اضافه کنید
-برای سبزی دلمه، از هر نوع سبزی معطری میشه استفاده کرد. تره، ترخون، مرزه، ریحون، گشنیز، جعفری، پیازچه، نعناع. همشون قابل استفاده هستن. و هرکدومو دوست ندارین قابل حذف
- تا جایی که میتونین ادویه هارو حدف نکنید. هرکدومشون عطر و‌طعم‌ خاصی به غذا میدن
-برای پیچیدن دلمه من از ی‌کاسه خیلی کوچک استفاده کردم، خیلی راحت پیچیده میشه. سفت و محکم بپیچین.اگر برگه هاتون کوچک یا باز بود میتونین از دوبرگه استفاده کنید تا موادتون بیرون نریزه
-برنج و لپه و سبزی رو بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید تا مواد خمیر نشه.
-میزان چاشنی نباید زیاد باشه، تا نیمه دلمه باشه کافیه. باید با حرارت کم و بخار چاشنی آهسته بپزه
برگرفته از تایم غذا.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ شکلات ژله ای

از شما/ لواشک

از شما/ بفرمایید دوستان

برای ناهار غذایی ضد فشار خون و سکته بپزید

صبحانه ای سرشار از پروتئین و ویتامین

با کیک نسکافه و گردو خانواده را دور هم جمع کنید

سمبوسه پیتزایی؛ کودکان عاشقش می شوند

روش فریز کردن ذرت برای پاییز

از شما/ پیتزا لقمه ایی

از شما/ تارت شکلاتی و خامه ایی

فست فودی خوشمزه و فوری برای شام جمعه

با حلوای تارت درگذشتگان را یاد کنید

لقمه های مدرسه ای ساده و خوشمزه

از شما/باقالی پلو با گوشت

کنسرو گوجه فرنگی به جای رب

عصرانه امروز؛ پخت کیک کاکائویی در قابلمه

از شما/ اشپزی من

ازشما/ سالادما

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

آموزش تهیه حلوای شیر

صفر تا صد تهیه پنیر لاکتیکی در خانه

خلاقیت در آشپزی با پخت «منتوی پیازی »

آخر هفته را با میرزاقاسمی خوشمزه کنید

آخر هفته را میرزاقاسمی خوشمزه کنید

ترشی نازخاتون را هم می توان فوری درست کرد

از شما/ شام امشب

آموزش چند مدل دلمه

از شما/ شیرینی پفکی

از شما/ شام ما

از شما/ آش درشته یا گمنه

از شما/ بفرمایین شام

از شما/ فلافل خونگی

از شما/ ماکارونی

از شما/ شام لذیذ

از شما/ گوبولی مرغ من

از شما/ شام ما ماکارونی

چیز کیک تنوری برای سورپرایز همسر

پلوی سبزیجات؛ معطر و خوشمزه

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار ما

از شما/ کیک

شام امشب؛ کتکت کدو و هویج

از شما/ کیک یزدی

از شما/ کباب من

از شما/ ژله بستنی من😍

کوکوی پنیری؛ طعم جدید و فراموش نشدنی

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه