آریا بانو

آخرين مطالب

دستور تهیه حلوای مسقطی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٨٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
اب ٦ پیمانه. گلاب ١ پیمانه
شکر ٣ پیمانه.
نشاسته گل ١ پیمانه
روغن مایع ١/٣ پیمانه
زعفران ١/٢ ق چایخوری
جوهرلیمو ١/٤ ق چ
دستور تهیه:
٤ پیمانه اب +١پیمانه گلاب +شکروجوهرلیموراباهم مخلوط کنین وروی حرارت بذارین تاشکرحل بشه.
٢پیمانه ازاب روبانشاسته مخلوط کرده وصبرکنین تانشاسته دراب حل بشه ،سپس به مخلوط ابوشکرروی حرارت اضافه کرده وبعدزعفران رااضافه کنین ودرنهایت روغن رااضافه کنین.
موادروروی حرارت ملایم مرتب هم بزنین تاحسابی غلیظ بشه.
پخت حلوامسقطی طولانیست ،بایدنشاسته پخته بشه ،بطوری که طعم نشاسته معلوم نباشه ،هرچه زمان پخت این حلواطولانیترباشه نتیجه ی پخت بهترمیشه معمولا ٣ ساعت زمان ویابیشتربرای پخت این حلوازمان لازمه.
جوهرلیموروحذف نکنین چون هم باعث شفاف شدن مسقطی میشه وهم مانع ازشکرک زدن میشه.
بعدازاینکه پخت کامل شدمیتونین مقداری خلال بادام (بوداده) به مسقطی اضافه کنین وهم اینکه ازهرمغزی میتونین برای داخل مسقطی استفاده کنین ،الیته مغزهاروبعدازپخت اضافه کنین تاتغییری تورنگ مسقطی نده.
بعدازپخت موادداغ روداخل ظرف استیل بریزین ،وبذارین ٤ تا٥ ساعت خوب خنک بشه ،نیازی به چرب کردن نیست ،راحت ازقالب جدامیشه.
بعدازخنک شدن مسقطی روروی سلفون ویانایلون برگردونین .وبصورت لوزی ویامربع برش بزنین .
من مغزهاروروی مسقطی ریختم وبعدبرش زدم .(کنجد، پسته، بادام و گردو خرد شده)
برگرفته از آشپزی خوب.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دستور تهیه سالاد گرم گوجه فرنگی و زیتون

کوفته سنتی ترکیه برای شام امشب

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت

تا به حال مرغ خامه ای پخته اید؟

رازهای مگو برای پخت فسنجان

میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت

غذای اصلی/ این خورشت تابستانی را از دست ندهید

دستور تهیه پنکیکی فوق رژیمی

ایده های دیده نشده برای پرورش گیاه در منزل

پذیرایی جذاب هندوانه

ناگت مرغ خانگی بپزید

سس کچاپ خانگی با طعم و رنگ عالی

تکنیک فرم دهی سفیده تخم مرغ

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار شامی با گوجه

از شما/ مربا

از شما/ دیزی مامان پز

آموزش تهیه سوپ کلم

غذای اصلی/ پلو یونانی را امتحان کنید

از شما/ پلو میگو

از شما/ شام ما

از شما/ کیک تابه رژیمی

خورش دال عدس به سبک خوزستانی ها

آش زرشک غذا خوشمزه خراسان شمالی

املت پیتزای سیب زمینی سرخ کرده

کولی غورابیج غذاهای محلی استان گیلان

شامی کبابی افغانستانی

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

8 توصیه برای چیدمان یک اتاق برای 2 کودک

نکاتی برای انتخاب لباس ساقدوش داماد

طرز تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب)

آبنبات پولکی زعفرانی برای چای عصرگاهی

سوپ مرغ و سبزیجات مخصوص کودکان

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

ماکارونی اسفناج را نیم پز کنید

«گل همی» استان یزد را امتحان کنید

بدون داشتن فر نان شکم پر درست کنید

طرز تهیه گرم ماسالا ادویه معروف هندی

آموزش تهیه یک شیرینی فرانسوی خوشمزه

اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت

فرق لاته و کاپوچینو از نظر مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه

گلسازی هنری نشاط بخش و کم هزینه

خودتان زیورآلات تان را بسازید

نحوه انتخاب لباس مجلسی گلدار برای فصول مختلف

شنیون موی مادر عروس

راه های از بین بردن لکه عرق

ایده ای خلاقانه برای ساخت دیوار کوب دخترانه

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!