آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ دستور تهیه نان پیچی شکلاتی بابکا خانه داري

میز اردور/ دستور تهیه نان پیچی شکلاتی بابکا

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ دستور تهیه نان پیچی شکلاتی بابکا
٥٧
٠
کوکری / بابکا نوعی نون شکلات دار هست که بهترین نمونه از جادوی کیک های مخمری شرق اروپا می باشد که با شکلات و کاکائوی خوشمزه به همراه آجیل چهار مغز سرو می گردد من بابکای شکلاتی رو یه مدت قبل در یک نانوایی ایتالیایی که بشقابی از تکه های کیک ساده مخمری رو به رسم مشتری نوازی روی پیشخوان مغازه گزاشته بود دیدم که گویا تو اینجور مغازه ها تست دادن از محصولات به فروش نرفته بسیار مرسوم هست که به نظر من هم بهتر از دور ریختن محصولات فروش نرفته هست و تبلیغی هم برای محصولات مورد نظر می کنه.
چی لازم دارم:
خمیر :
توجه : خمیر احتیاج به هشت ساعت یخچال نشینی دارد.
آرد همه منظوره چهار و یک چهارم پیمانه (پونصد و سی گرم)
شکر یک دوم پیمانه (صد گرم)
مخمر فوری دو قاشق چای خوری
رنده پوست یک عدد لیموی کوچک زرد یا نصف یک عدد پرتقال (اختیاری)
تخم مرغ بزرگ سه عدد
آب یک دوم پیمانه
نمک سه چهارم قاشق چای خوری
کره دو سوم پیمانه (صد و پنجاه گرم)، در دمای اتاق
ملات شکلات میانی :
شکلات تلخ صد و سی گرم (یا غیر تلخ در صورت تمایل) یا نوتلا
کره یک دوم پیمانه (صد و بیست گرم)
خاک قند یک دوم پیمانه (پنجاه گرم)
پودر کاکائو یک سوم پیمانه (سی گرم)
دارچین یک چهارم قاشق چای خوری (اختیاری)
لایه خشکبار :
فندق سه چهارم پیمانه ، گردو و یا بادام زمینی ، ریز خرد شده
شربت :
آب یک سوم پیمانه
شکر شش قاشق غذاخوری (هفتاد و پنج گرم)
چطور بپزم:
خمیر رو درست کنید.
آرد ، شکر ، مخمر و رنده پوست (من صرفنظر کردم از این مورد) رو در کاسه ای مخلوط کنید.
تخم مرغ ها و یک دوم پیمانه آب رو اضافه کنید و خمیر حاصل رو ورز بدید. خمیر باید خیلی سفت باشه. اگه خمیر تشکیل نمی شه، هر بار یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و ورز بدید. خمیر رو ده دقیقه ورز بدید تا سطح اون براق و صاف بشه. خمیر رو در کاسه ای روغن زده قرار بدید و برای یک شب در یخچال قرار بدید. اگر حجم خمیر دو برابر نشد، مهم نیست (تصویرسمت راست و بالا : خمیر بعد از ورز ، تصویرسمت راست و پایین خمیر بعد از یک شب یخچال نشینی و پس از یک ساعت استراحت در دمای محیط).
مایه شکلات میانی رو درست کنید. کره رو با شکلات روی بخار آب بنماری کنید (تصویر وسط). اگر دوست داشتید، دارچین رو هم اضافه کنید. من دارچین رو اضافه کردم و ماحصل من رو یاد رول های دارچینی انداخت. اگر ارادت عجیبی به شکلات دارید، دارچین رو نریزید. در کاسه ای ، خاک قند و پودر پودر کاکائو رو مخلوط کنید (تصویر بالا و سمت چپ) و مایه شکلات رو به کاسه اضافه کنید (تصویر پایین و سمت چپ).
خمیر رو بر سطح آرد زده پهن کنید ، هرچه خمیر نازک تر نتیجه بهتر. مایه شکلات رو بر سطح خمیر بریزید (تصویر اول از بالا و سمت راست). سپس اون رو با کاردک کاملا بر سطح خمیر بمالید (تصویر اول از بالا و سمت چپ). من با ترکیب بادام زمینی و شکلات خیلی موافقم، لذا سطح کار رو با خرده های بادام زمینی پوشوندم. گردو، و به خصوص فندق (اگر به نوتلا عشق می ورزید)، گزینه های دیگه هم هستن. خمیر از عرض لول کنید هر چه تعداد لایه ها بیشتر، بهتر! (تصاویر دوم از بالا). سپس خمیر رو با چاقوی تیز از وسط برش بزنید و دو سر خمیر حاصل رو به هم ببافید (تصاویر سوم از بالا). خمیر رو در قالب کیک چرب شده (یا تجهیز شده به کاغذ روغنی) قرار بدید (تصویر پایین و سمت راست). در جای گرم قرار بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه (تصویر پایین و سمت چپ).
فر رو از پیش روشن و روی دمای سیصد و پنجاه فارنهایت تا همون صد و نود سانتیگراد خودمون تنظیم کنید. در حین پخت فر شربت رو درست کنید. شربت رو زیاد غلیظ نکنید و فقط مطمئن باشید که شکر به خوبی حل شده. کیک رو به مدت سی دقیقه بپزید و به محض خروج از فر شربت رو روی سطح بریزید. اگریکی دو ساعت صبر کنید تا کیک کاملا سرد بشه، نتیجه خیلی بهتر هست.
عالی شد ، در ضمن ذخیره سازی این کیک در فریز خوب جواب می ده و ماحصل قابل استفاده مجدد می شه.
به نظرتون میشه به جاى شکلات از مربا استفاده کرد ؟؟ براى صبحانه عالیه نوتلا فکر خوبیه مربا هم خوبه ولی باید صبر کنید که کیک کاملا سرد بشه.
برای تهیه بابکا Babka لایه ای شکلات و آجیل روی خمیر پخش می کنند و آن را به شکل مارپیچ می پیچند ، ما شیرینی نان بابکا را بدون تجهیزات آشپزخانه و تجهیزات کافی شاپ خاصی درست کردیم لذا خیلی راحت و آسان تهیه شده و خیلی هم با شکلات نوتلا و موز و توت فرنگی خوشمزه تر خواهد بود.
نان پیچی شکلاتی یا بابکا کیکی است دارای مخمر که در نواحی مرکزی و شرقی اروپا مثل اوکراین ، لهستان ، روسیه و بلغارستان رواج دارد و معمولا آن را برای عید پاک یا کریسمس درست می کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات