آریا بانو

آخرين مطالب

کیک ریواس، تضاد ترشی و شیرینی خانه داري

کیک ریواس، تضاد ترشی و شیرینی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
کیک ریواس، تضاد ترشی و شیرینی 2
٤٢٩
٠
آخرین خبر / این دسر خوشمزه را می توان با اضافه کردن توت فرنگی متنوع تر کرد.
⏱ زمان تهیه: 50 الی 60 دقیقه.
تعداد سروینگ: 8 برش.
کالریِ کل هر برش: 433 کالری.
ماکروها: کرهیدارتِ کل: 13 گرم✨ نت کربهیدرات: 8 گرم✨ فیبر: 6 گرم ✨ چربی: 40 گرم✨ پروتئین: 13 گرم
.
✏️مواد لازم برای کیک: .
3 پیمانه ریواس خرد شده
.1/2 پیمانه پودر شیرین کننده (اریسریتول) و دو ق غذا خ پودر شیرین کننده، جداگانه
.3 پیمانه آرد بادام
.1/3 پیمانه پودر پروتئین وِی بدون طعم
.2 ق چای خ بیکینگ پودر.
1/4 ق چای خ نمک
.1/2 پیمانه کره ی آب شده
.3 تخم مرغ بزرگ
.1/2 پیمانه شیر بادام بدون شکر
.1/2 ق غذا خ عصاره وانیل
✏️ مواد لازم برای تاپینگ:
1/4 پیمانه آرد بادام
2 ق غذا خ مغز مورد علاقتون (گردو، بادام یا پی کان)
1 ق غذا خ پودر شیرین کننده
1 ق غذا خ کره آب شده.
طرز تهیه کیک: .
1️⃣ در یک کاسه متوسط، ریواس ها (با توت فرنگی ها) را به همراه دو ق غذا خ شیرین کننده آغشته کنید و‌کنار بگذارید. ..
2️⃣ فِر را روی دمای 350 فارنهایت (176 سانتیگراد) قرار دهید. و ظرف کیکتان را با اسپره روغن چرب کنید.
.3️⃣ در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، 1/2 پیمانه شیرین کننده، پودر پروتئین، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. (مواد خشک).
4️⃣ در یک کاسه متوسط، کره آب شده، تخم مرغ ها، شیر بادام و وانیل را مخلوط کنید تا حالت کِرمی به خود بگیرد. (مواد تَر)
.5️⃣ محتویات مواد تَر را به تدریج به کاسه ی مواد خشک اضافه کنید و‌هم بزنید. سپس 2/3 مواد را جدا کنید و داخل ظرفِ کیک، به حالت تخت پخش کنید. .
6️⃣ ریواس های آغشته به پودر شیرین کننده را با دستمال حوله ای خشک کنید تا آب اضافه آن گرفته شود. و روی سطح کیک به صورت یک لایه بگذارید. مابقی موادِ تر و‌خشک را روی ریواس ها بریزید تا تقریبا پوشانده شوند. و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید♨️
طرز تهیه تاپینگ کیک:
1️⃣ در این فاصله ی 30 دقیقه، تمام مواد لیست شده در قسمت تاپینگ را با هم مخلوط کنید تا به بافت گلوله گلوله برسید. سپس بعد از اتمام پخت کیک در فر، تاپینک را به آن اضافه کنید. با فویل آلمینیومی کیک را بپوشانید و برای راند دوم، بین 20 تا 30 دقیقه دوباره در فر بگذارید♨️ تا اطراف کیک طلایی و وسطش سفت شود. سپس از فر خارج کنید و منتظر باشید تا خنک شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش آرایش روزانه ساده و طبیعی

طرز تهیه قارچ کاراملی

قاب های دست ساز که موبایلتان را خاص می کند

خلاقیت های هنری با اتو و کاغذ روغنی

ویدئویی که کودکتان را تبدیل به پیکاسو می کند!

10 پیشنهاد برای تمیز کردن و دکوراسیون منزل

اورژانس پوست و مو در تابستان

ایده هایی جالب برای گیفت تولد

تمیز کردن شیرآلات با چند روش ساده خانگی

جدیدترین مدل های لباس مجلسی با حجاب

خواص گردو هندی

رنگ مو تابستانی سال 2019

با لباس مجلسی عربی در مجاس بدرخشید

مدل های جدید بلوز زنانه

طرز تهیه کیک موز

کرپ ژامبون و پنیر

نحوه شستن لباس عروس در منزل و نگهداری از آن

چگونه ظروف استیل را درخشان کنیم

مدل های 2019 پرده پذیرایی

کاردستی مخصوص هیجان انگیز کردن جشن های خانوادگی!

طرز تهیه مربا توت سیاه

آموزش دوخت سبد جهیزیه

آموزش حرفه‌ای آرایش صورت گرد

تمیز کردن موم شمع از روی سطوح مختلف

رازهای آرایشی که سن و سالتان را پنهان می کند!

زشت ترین رنگ های دنیا در دکوراسیون داخلی

غذاهایی که نباید در مایکروویو گرم شود!

با دو گلدان باربیکیوی خانگی بسازید!

خلاقیت دخترانه با گل و برگ های طبیعی

12 کاربرد جالب عسل که از آن بی خبرید!

بهترین اکسیرهای زیبایی جهان

کاندوم فضایی چیست و انواع آن کدامند؟

طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی

کاردستی بی نظیر با فویل آلومینیومی

شادابی تابستانی با گل های خانگی

رنگ موی قهوه ای موکا به زنان ایرانی میاد؟!

آموزش تصویری ساخت دسته گل پارچه ای شیک

آموزش جدیدترین شمع ژله ای

مگنت یخچال به شکل شیرینی ماکارون

زیورآلات جادویی که دل خانم ها را می برد!

کیف های زنانه شیک و مد روز

تمیزکاری در خانه با نوشابه

خانم ها لوسیون بدن فراموش تان نشود!

طراحی های زیبا و جذاب ناخن

از مدل های لباس مجلسی ترک ایده بگیرید

این لباس ها شما را لاغرتر نشان می دهند

سبد نان گل گلی برای تازه عروس ها

با حوله عروسک های رنگی و ارزان بسازید

گیفت های نمدی با تم عروس و داماد

آموزش 10 مدل النگوی هندی