آریا بانو

آخرين مطالب

کیک ریواس، تضاد ترشی و شیرینی خانه داري

کیک ریواس، تضاد ترشی و شیرینی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
کیک ریواس، تضاد ترشی و شیرینی 2
٤٢٩
٠
آخرین خبر / این دسر خوشمزه را می توان با اضافه کردن توت فرنگی متنوع تر کرد.
⏱ زمان تهیه: 50 الی 60 دقیقه.
تعداد سروینگ: 8 برش.
کالریِ کل هر برش: 433 کالری.
ماکروها: کرهیدارتِ کل: 13 گرم✨ نت کربهیدرات: 8 گرم✨ فیبر: 6 گرم ✨ چربی: 40 گرم✨ پروتئین: 13 گرم
.
✏️مواد لازم برای کیک: .
3 پیمانه ریواس خرد شده
.1/2 پیمانه پودر شیرین کننده (اریسریتول) و دو ق غذا خ پودر شیرین کننده، جداگانه
.3 پیمانه آرد بادام
.1/3 پیمانه پودر پروتئین وِی بدون طعم
.2 ق چای خ بیکینگ پودر.
1/4 ق چای خ نمک
.1/2 پیمانه کره ی آب شده
.3 تخم مرغ بزرگ
.1/2 پیمانه شیر بادام بدون شکر
.1/2 ق غذا خ عصاره وانیل
✏️ مواد لازم برای تاپینگ:
1/4 پیمانه آرد بادام
2 ق غذا خ مغز مورد علاقتون (گردو، بادام یا پی کان)
1 ق غذا خ پودر شیرین کننده
1 ق غذا خ کره آب شده.
طرز تهیه کیک: .
1️⃣ در یک کاسه متوسط، ریواس ها (با توت فرنگی ها) را به همراه دو ق غذا خ شیرین کننده آغشته کنید و‌کنار بگذارید. ..
2️⃣ فِر را روی دمای 350 فارنهایت (176 سانتیگراد) قرار دهید. و ظرف کیکتان را با اسپره روغن چرب کنید.
.3️⃣ در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، 1/2 پیمانه شیرین کننده، پودر پروتئین، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. (مواد خشک).
4️⃣ در یک کاسه متوسط، کره آب شده، تخم مرغ ها، شیر بادام و وانیل را مخلوط کنید تا حالت کِرمی به خود بگیرد. (مواد تَر)
.5️⃣ محتویات مواد تَر را به تدریج به کاسه ی مواد خشک اضافه کنید و‌هم بزنید. سپس 2/3 مواد را جدا کنید و داخل ظرفِ کیک، به حالت تخت پخش کنید. .
6️⃣ ریواس های آغشته به پودر شیرین کننده را با دستمال حوله ای خشک کنید تا آب اضافه آن گرفته شود. و روی سطح کیک به صورت یک لایه بگذارید. مابقی موادِ تر و‌خشک را روی ریواس ها بریزید تا تقریبا پوشانده شوند. و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید♨️
طرز تهیه تاپینگ کیک:
1️⃣ در این فاصله ی 30 دقیقه، تمام مواد لیست شده در قسمت تاپینگ را با هم مخلوط کنید تا به بافت گلوله گلوله برسید. سپس بعد از اتمام پخت کیک در فر، تاپینک را به آن اضافه کنید. با فویل آلمینیومی کیک را بپوشانید و برای راند دوم، بین 20 تا 30 دقیقه دوباره در فر بگذارید♨️ تا اطراف کیک طلایی و وسطش سفت شود. سپس از فر خارج کنید و منتظر باشید تا خنک شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات