آریا بانو

آخرين مطالب

نان انگلیسی بیگل با خاصیت سیر کنندگی بالا! خانه داري

نان انگلیسی بیگل با خاصیت سیر کنندگی بالا!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
نان انگلیسی بیگل با خاصیت سیر کنندگی بالا! 3
٣٤٨
١
آخرین خبر / مهمترین ویژگی این بیگل کیتویی سیرکنندگی فراوون و مغذی بودنشه. چرا!؟ چون اینجانب پودر پروتئین اضافه کردم به این گردالی ها😍☄️ سحری یه دونه ازینا بخور، قشنگ تا 6-7 ساعت سیر می مونی.
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیق
تعداد سروینگ: 6 بیگل
کالری یک بیگل: 350 کالری
ماکرو هر بیگل: کرهیدارتِ کل: 7 گرم✨ نت کربهیدرات: 3.5 گرم✨ چربی: 26 گرم✨ پروتئین: 26 گرم
.✏️مواد لازم:
آرد بادام 168 گرم
پودر پروتئین وِی ساده (بدون شکر و‌کرب): 45 گرم
📌نکته: اگر نخواستین از پودر پروتئین استفاده کنید، مقدار آرد را به 198 گرم افزایش بدین. در این صورت ماکروها: نت کرب: تغییر ناچیزه✨ چربی:9.5 گرم✨ پروتئین: 20.5 گرم
بیکینگ پودر: 1 ق غذا خوری (10 گرم)
زانتان اختیاری: یک دوم ق غذا خوری (7گرم)
جایگزین زانتان:
ترکیب دانه چیا+ تخم کتان: 7گرم
یا ژلاتین: 14 گرم
تخم مرغ: یک عدد
پنیر ماتزارلا: 2/5 پیمانه (280 گرم)
پنیر خامه ای: 28 گرم
مخلوطی از دانه های مورد علاقه تون مثل کنجد، به عنوان پوشش روی بیگل ها.
مراحل تهیه: .
✅ اندازه ی مواد را دقیق رعایت کنید تا بیگل هاتون بهترین بافت را داشته باشن..
♨️ حرارت فر را روی 400 درجه فارنهایت و 204.5 درجه سانتگراد بگذارید..
1️⃣ تمام مواد خشک (چهار ماده ی اول لیست) را در یک کاسه بزرگ کامل میکس کنید..
2️⃣ مواد خشک را کنار بگذارید. و در یک کاسه ی کوچکتر، ماتزارلا و پنیر خامه ای را بریزید. و در سه مرحله مجزا، سی ث در ماکرویو بگذارید. در هر مرحله، پس از خروج از ماکرویو، مخلوط را با چنگال ورز بدین. بافت این ترکیب، بعد از سه مرحله باید یکدست و خمیری باشد..
3️⃣ در فواصل مایکروویو کردن، یک عدد تخم مرغ را با چنگال کامل هم بزنید و داخل مواد خشک بریزید و سپس مخلوط پنیرها را هم بهش اضافه کنید (❌ بسیار مهمه که خمیر پنیرها، همچنان داغ باشن♨️)
4️⃣ با دست بیفتین به جون مایع بیگل ها و‌خمیر آماده شده را به 6 دایره مساوی تقسیم کرده و هم می تونید از سینیِ مخصوص بیگل برای ایجاد سوراخ استفاده کنید و یا دستی، وسط دایره را سوراخ ایجاد کنید.
5️⃣ دانه های مورد علاقتون را روی بیگل ها بپاشین


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات