آریا بانو

آخرين مطالب

3 محصول پر نمک در سبد غذایی ایرانی‌ها پزشکي

3 محصول پر نمک در سبد غذایی ایرانی‌ها

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
3 محصول پر نمک در سبد غذایی ایرانی‌ها
k ٤.١
٠
باشگاه خبرنگاران / رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: نان، پنیر و دوغ مهم ترین منابع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی ایرانیان هستند.
هدایت حسینی،: افزود: بیشترین سهم دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی در سبد غذایی ایرانیان مربوط به نان، پنیر و دوغ است.
وی با تاکید بر اهمیت پویش ملی کنترل فشار خون، اظهار داشت: متأسفانه سرانه مصرف نمک طعام روزانه در ایران بیش از دو برابر مقدار استاندارد جهانی است که برای اجتناب و پیشگیری از بروز بیماری‌ها به ویژه پرفشاری خون باید این فرهنگ تغذیه‌ای در کشور اصلاح شود.
حسینی افزود: نتایج مطالعاتی که اخیراً توسط انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی مؤثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک انجام شده حاکی از آن است که در سبد غذایی هموطنان ما بیشترین سهم دریافت نمک نهفته در مواد غذایی به نان، پنیر و دوغ اختصاص دارد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، گفت: بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه حدود 53 درصد نمک دریافتی روزانه در سبد غذایی ایرانی‌ها از طریق نمک اضافه شده به غذا، 5/12 درصد از طریق نان، 3/5 درصد از طریق پنیر، 7/4 درصد از طریق دوغ و مابقی از طریق سایر منابع غذا یی تأمین می‌شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه سرانه نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر میزان توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است، تاکید کرد: برای پیشگیری و کنترل پرفشاری خون به هموطنان توصیه می‌شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمکدان در سر سفره پرهیز کرده و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

افسردگی، بیماری خاموشی که روح را از درون می‌تراشد

درمان معجزه‌آسای سنگ‌کلیه با شربتی گوارا

بیماری‌هایی که باعث ریزش مو می‌شوند

تأثیر شگفت انگیز زالو درمانی در زخم معده و بیماری‌های روده‌ای

11 اتفاقی که با حذف گوشت قرمز در بدن می‌‌افتد

خون ایرانیان، جزء سالم‌ترین خون‌هاست

اینجور ضدآفتاب‌ها را اصلا استفاده نکنید!

خون ایرانیان، جزو سالم‌ترین خون‌هاست

اگر می‌خواهید پوکی استخوان نگیرید، شیر را فراموش نکنید!

علل ایجاد انقباض عضلانی و نحوه تسکین آن‌ها

چه چیزهایی برای دستگاه گوارش مضر است؟

دندان های ما چه طور رشد می کنند؟

تناسب اندام/ معرفی ادویه جاتی که باعث لاغری می‌شوند

عنبیه و شبکیه چشم، آیینه سلامتی

نکات ورزشی برای مبتلایان به دیابت

چرا فشار خون پایین می‌آید؟

تغذیه/ 5 ماده ضروری در رژیم غذایی ورزشکاران

مزایای خوابیدن به پهلوی چپ برای بدن

خوراکی‌هایی که موجب تسکین درد قاعدگی بانوان می‌شود

یک ترکیب جادویی برای رشد سریع موهای ریخته

وقت تنظیم «خواب» بچه مدرسه‌ای‌هاست

رژیم غذایی سالم از بروز سندروم متابولیک در کودکان جلوگیری می‌کند

5 نشانه سطح پایین اکسیژن در خون

پوست و مو/ علت‌های عجیب آکنه در بزرگسالان و پیشگیری از آن

آیا میان مصرف شکر و سرطان ارتباطی وجود دارد؟

راهکاریی برای رهایی از گلودرد

شیوع بیماری پوستی تیفوس بین دانش‌آموزان بیشتر است

با رعایت این نکته‌ها در فصل پاییز سلامت بمانید!

نشانه‌هایی که خبر از نزدیک بودن وقت زایمان می‌دهند

بالا رفتن چربی خون علامت خاصی دارد؟

خون بندناف درمان‌کننده بیماری‌های صعب العلاج

استفاده از داروى مجاز لاغرى در همه افراد بالغ هم جایز نیست

توصیه طب سنتی؛ لیموترش را پس از آبگیری دور نریزید

جورابتان را هر روز بشویید

هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغ برخی دستگاه‌های لاغری

آمادگی 9 بیمارستان در کرمانشاه برای خدمت‌رسانی در اربعین

چطور ناخن‌های زیبا و سالمی داشته باشیم؟

بهترین میوه‌ها و سبزیجات برای کلیه‌ها

فشارخونی‌ها یوگای داغ را امتحان کنند!

بهترین خوراکی‌ها برای جلوگیری از غلظت خون

کیست‌های دردناکی که روی دست ظاهر می‌شوند

همه چیز درباره میزان نوشیدن آب در طول روز

برای تقویت قلب، ویتامین D مصرف کنیم؟

پس از زایمان این برنامه ورزشی را دنبال کنید!

10غذای مفید برای داشتن چشمان سالم

راههای درمان عفونت در انگشت پا

آیا کم خونی به شکل گیری کبودی منجر می‌شود؟

از انگل فلج کننده تا مهمان ناخوانده ای که مغز را میخورد

قلیان‌، عامل انتقال بیماری «بوسه»

خطر این بیماری با لاغر شدن‌های ناگهانی