آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کُبه خوشمزه از پیش غذاهای محبوب ماه رمضان خانه داري

طرز تهیه کُبه خوشمزه از پیش غذاهای محبوب ماه رمضان

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کُبه خوشمزه از پیش غذاهای محبوب ماه رمضان
٠
٠
سوران / چی لازم دارم (برای 20 عدد):
مواد اولیه : برای 20 نفر
روغن سرخ کردنی 1 لیتر
برنج ایرانی 1 کیلوگرم
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
کشمش پلویی 1 لیوان
پیاز بزرگ (خرد شده) 2 عدد
لپه (پخته شده) 1 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
در ابتدا برنج را یک ساعت قبل از شروع کار میخیسونیم.
آب جوش میگذاریم و وقتی جوش آمد برنج را درون قابلمه میریزیم و یک قاشق چایی خوری زردچوبه و نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب بپزد تا جایی که شله شود . توجه کنید برنج را میتوانیم هم به صورت کته بپزید و هم میتوانید خوب بپزید تا شله شود و آبکش کنید ( من آبکش میکنم بهتره). پس از اینکه برنج را آبکش کردیم میگذاریم سرد شود و با چرخ گوشتی چرخ میکنیم.(اگه خوب چرخ نشد دو بار چرخ کنید که نرم و چسبناک شود).برنج رو کنار میذاریم و حالا میریم سراغ مواد میانی کُبه
مواد میانی کُبه:
پیاز خورد شده رو سرخ میکنیم تا کاملا طلایی بشه. گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم تا وقتی رنگش عوض بشه . زردچوبه و کشمش رو اضافه میکنیم تا کشمش سرخ بشه و در آخر نخد را که از قبل پختیم به مواد اضافه میکنیم و چند بار هم میزنیم و زیرشو خاموش میکنیم .
آماده سازی کُبه ها:
برنجی رو که از قبل پختیم و چرخ کردیم میاریم و یک کاسه آب دم دستمون میذاریم . دستمونو یکمی مرطوب میکنیم و یه گلوله از برنج برمیداریم و توی گودی کف دستمون پهن میکنیم و کمی از مواد گوشتی در وسط اون میذاریم و میبندیم . (حواستون باشه که کبه رو خوب ببندید و هیچ درزی رو باز نذارید.)
حالا یک لیتر روغن را درون قابلمه یا ماهیتابه بریزید و بگذارید خوب داغ بشه و کبه ها رو درون روغن بگذارید(طوری که درون روغن غرق بشن . و وقتی سرخ شدن بیرون بیارید و با دستمال کاغذی روغنشون رو بگیرید. (((اگر کبه ها خوب پیچیده نشده باشن و راه نفوذ داشته باشن توی ماهیتابه باز میشن و خراب میشن)))
دوستان عزیز میتونید این کبه ها رو به مقدار زیاد درست کنید و بذارید توی فریزر.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

آبنبات پولکی زعفرانی برای چای عصرگاهی

سوپ مرغ و سبزیجات مخصوص کودکان

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

ماکارونی اسفناج را نیم پز کنید

«گل همی» استان یزد را امتحان کنید

بدون داشتن فر نان شکم پر درست کنید

طرز تهیه گرم ماسالا ادویه معروف هندی

آموزش تهیه یک شیرینی فرانسوی خوشمزه

اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت

از شما/ رول دارچین با طعمی عالی وبافتی لطیف

از شما/ شام امشب ...پیتزا

از شما/ کوکوسبزی

از شما/ نان شیرمال با لایه میانی دارچین

فرق لاته و کاپوچینو از نظر مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

روش خشک کردن شوید با حفظ عطر و طعم

آموزش نحوه تزئین میوه ها با ایده های خلاقانه

خلاقانه ترین کیک ها برای پذیرایی عصرانه

پیتزای سریع و لذیذ بدون فر

کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

8 ماسک معجزه آمیز آلوئه‌ورا برای انواع پوست

صفر تا صد زیبایی ابرو

روش‌های جلوگیری از کوچک شدن و آب رفتن لباس

تزئینات زیبا و دلبرانه اتاق کودک

بهترین روش نظم دادن و چیدمان یخچال

روش هایی ساده و ارزان برای زیبا بودن

جواهراتی برای ترویج تغذیه با شیر مادر

میز اردور/ طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

پخت 10 نوع آش با تنوع های گوناگون در جشنواره ملی آش زنجان

نان موزی را مانند آشپزهای ماهر اروپایی بپزید

صبحانه/ پنیر ریکوتا خانگی؛ نرم، لطیف و ساده

غذای اصلی/ تا به حال کوکوی میوه ای پخته اید؟

فوت آشپزی/ تکنیک‌های کار با ماسوره گرد

ذائقه ها/ با خوراک برگ چغندر خون تان را صاف کنید

میز اردور/ با گل محمدی مربا درست کنید

آسیاب کردن تخم گشنیز

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببر ید

ناهار امروز؛ پلوی مخلوط پاکستانی

کلوچه بی نظیری که کدبانوهای افغانستانی درست می کنند

تنوع در پخت برنج با معرفی غذایی مقوی

ترفندهایی ساده برای دکوراسیون پذیرایی کوچک

تیپ مناسب برای آقایان قدبلند و لاغر اندام

روش‌هایی آسان برای ضخیم کردن تار موی سر

کیف چهارخانه مجلسی برای لباس های مشکی

جوان سازی پوست صورت با ماسک هویج

آویز رنگی و ساده برای اتاق