آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ دستور تهیه سالادی ساده و نشاط آور خانه داري

میز اردور/ دستور تهیه سالادی ساده و نشاط آور

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ دستور تهیه سالادی ساده و نشاط آور
١٣٥
٠
ایران کوک / این سالاد لوبیا سبز خوشمزه و نشاط‌آور خیلی خیلی ساده است و مواد زیادی نیاز ندارد. لوبیا سبزی که کمی پخته شده، گردو و سس سالم و خوشمزه‌ای با پایه سرکه مواد اصلی این سالاد هستند. برای تهیه سالاد لوبیا سبز سرکه ای، از لوبیا سبزی استفاده کنید که ترد باشد و وقتی آن را تا کنید با یک صدای خرچ خروچ جذاب از وسط نصف شود. لوبیا سبزی که نرم باشد و تا شود به درد سالاد نمی‌خورد اما می‌توانید با آن سوپ یا لوبیا پلو درست کنید.
نکته مهم دیگر در مورد این سالاد این است که لوبیا سبز باید خیلی کم پخته شود و همچنان ترد باشد. برای همین لازم است فقط 2–3 دقیقه در آب جوش بماند و بعد از آن بلافاصله در ظرفی از یخ قرار بگیرد تا فرآیند پخت متوقف شود و در ضمن رنگ سبز زیبای لوبیاها به زردی متمایل نشود. در ضمن به همین دلیل است که اول باید روغن زیتون را اضافه کنید و بعد سرکه بالزامیک را بریزید. حتی در تهیه ساده‌ترین غذاها هم رعایت جزئیات نقش مهمی در کیفیت غذای شما دارد. سالاد لوبیا سبز سرکه ای را می‌توانید بلافاصله سرو کنید یا بگذارید در یخچال خنک شود. این بستگی به سلیقه شما دارد. به جای استفاده از روغن زیتون، سرکه بالزامیک و نمک و فلفل می‌توانید از چاشنی‌های آماده مثل سس بالزامیک هم استفاده کنید.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
لوبیا سبز 500 گرم
پیاز قرمز 1 عدد کوچک
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 1/3 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
چه جوری درست میشه:
یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. در این مدت پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید. لوبیا سبز را هم پاک کنید و به صورت تکه‌های دراز 7–8 سانتی خرد کنید.
وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل قابلمه بریزید. نگذارید لوبیاها زیاد پخته شوند و بعد از 2–3 دقیقه آنها را آبکش کنید. یعنی باید لوبیا تنها کمی پخته شود و همچنان سبز رنگ و ترد باشد. در حین پخته شدن لوبیا سبز، یک کاسه بزرگ پر از یخ آماده کنید. لوبیای آبکش شده را بلافاصله داخل ظرف یخ بگذارید تا بیشتر از این پخته نشود. و وقتی خنک شدند دوباره آنها را آبکش کنید.
لوبیا سبز و پیاز خرد شده را داخل کاسه‌ای قرار دهید. روی آنها روغن زیتون برزید و زیر و رو کنید تا خوب به روغن آغشته شوند. سپس سرکه بالزامیک را اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم گردوی خرد شده را روی آنها بریزید. سالاد لوبیا سبز سرکه ای آماده سرو است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات