آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ نان زیره و سیاه‌دانه؛ طعمی متفاوت و دلپذیر خانه داري

میز اردور/ نان زیره و سیاه‌دانه؛ طعمی متفاوت و دلپذیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ نان زیره و سیاه‌دانه؛ طعمی متفاوت و دلپذیر
٣٩
٠
برترین ها / نان زیره و سیاه‌دانه به دلیل داشتن دو چاشنی مفید زیره و سیاه‌دانه، علاوه‌بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی و درمانی نیز می‌باشد. زیره و سیاه‌دانه از ادویه‌هایی هستند که در خاورمیانه در انواع غذا‌ها استفاده شده و به شدت نیز طرفدار دارند.
نان زیره و سیاه‌دانه را به راحتی می‌توان آماده کرد و به همراه غذا‌ها یا به تنهایی بعنوان وعده کامل میل کرد. اگر قصد تهیه این نان خوشمزه را دارید به شما پیشنهاد می‌شود که دستور پخت آن را با دقت مطالعه کنید.
چی لازم دارم:
آرد گندم سبوس‌دار: 120 گرم
سبزی‌های معطر خشک: 1/2 قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای‌خوری
روغن آفتابگردان یا هسته انگور: 2 قاشق غذاخوری
ماست 2.5 درصد چربی: 100 گرم
زیره و سیاه‌دانه: 1 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
1. آرد را با بیکینگ‌پودر و سبزی‌های معطر مخلوط کنید.
2. سپس روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کنید. آن‌ها را با هم هم بزنید تا صاف و یک‌دست شوند.
3. خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک 10 سانتی‌متری و مربع شکل باز کنید.
4. زیره و سیاه‌دانه را روی سطح صافی مانند سینی بریزید و نان‌ها را در داخل آن‌ها غلت دهید. سپس خمیر‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
5. بعد از گذشت یک ساعت کف سینی را چرب کنید و با دمای 180 درجه سانتی‌گراد نان‌ها را درون فر قرار دهید. به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند.
6. بعد از پخت، نان‌ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند.
7. بعد از خنک شدن می‌توانید آن‌ها را سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کرایی مرغ با طعم باورنکردنی

برای شام کوکوی بادمجان سرو کنید

شیرینی ها/ کوکی با شکلات چیپسی

عصرانه/ ترامیسوی ایتالیایی را از دست ندهید

طرز تهیه کوکوی به

از شما/ ناهارمن

از شما/ نهارما زرشک پلو بامرغ

از شما/ لوبیا پلو

غذای اصلی/ آبگوشت نذری؛ دلچسب ترین انتخاب

کیک خانگی لطیف و خوشمزه

از شما/ کله پاچه

بادمجان سوخاری، خاطرخواه زیاد داره!

از شما/ در حال تدارک ناهار

از شما/ شام دیشب ما

دستور پخت خوشمزه ترین شیرینی خانگی

از شما/ باقالی پلو و ماهی حلوا سفید

از شما/ کیک فنجونی

از شما/ برکو غذای محلــــی

از شما/ کیک کشمشی

از شما/ یک غذای خوشمزه ♥️♥️♥️♥️

از شما/ میگو سوخاری

از شما/ ماهی بارشته پلو

نوشیدنی ها/ قهوه را با پشمک سرو کنید

میز اردور/ دسر انبه با ترکیب خوشمزه ژله آلبالو

کتلت بروجردی؛ معطر و دلبرانه

مرغ شکم پر با سبزیجات سرخ شده

آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

چند ساندویچ خوشمزه برای اولین روز مدرسه

دستور تهیه چند خوراکی سالم برای دربی فردا

نوشیدنی ها/ آب طعم دار لیمویی بنوشید و خنک شوید

با ماسک کیوی و شکر صورتتان را صاف و براق کنید

ایده های عکس یادگاری از کلاس اولی ها

ناهار/ پلوی فلفل دلمه ای؛ خوش عطر و جدید

برای ناهار غذایی ضد فشار خون و سکته بپزید

صبحانه ای سرشار از پروتئین و ویتامین

با کیک نسکافه و گردو خانواده را دور هم جمع کنید

سمبوسه پیتزایی؛ کودکان عاشقش می شوند

روش فریز کردن ذرت برای پاییز

از شما/ پیتزا لقمه ایی

از شما/ تارت شکلاتی و خامه ایی

فست فودی خوشمزه و فوری برای شام جمعه

با حلوای تارت درگذشتگان را یاد کنید

لقمه های مدرسه ای ساده و خوشمزه

از شما/باقالی پلو با گوشت

کنسرو گوجه فرنگی به جای رب

عصرانه امروز؛ پخت کیک کاکائویی در قابلمه

از شما/ اشپزی من

ازشما/ سالادما

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

آموزش تهیه حلوای شیر