آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه سس پرتغال خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه سس پرتغال

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه سس پرتغال
٤٤
٠
تابناک با تو / سس پرتقال یکی از سس‌های خاصی است که هم برای غذا کاربرد دارد و هم برای کیک. ما امروز تصمیم گرفتیم که سس پرتقال مخصوص غذا را آموزش دهیم. برای طرز تهیه این سس هم می‌توانید از پرتقال استفاده کنید و هم از نارنج. این دو میوه معمولا در اواخر پاییز و زمستان موجود است به همین دلیل توصیه می‌شود که اگر می‌خواهید این سس خوشمزه را تهیه کنید بهتر است در زمانی که این میوه‌ها در دسترس هستند تهیه شوند.
طرز تهیه سس پرتغالسس پرتقال یکی از سس‌های خاصی است که هم برای غذا کاربرد دارد و هم برای کیک. ما امروز تصمیم گرفتیم که سس پرتقال مخصوص غذا را آموزش دهیم. برای طرز تهیه این سس هم می‌توانید از پرتقال استفاده کنید و هم از نارنج. این دو میوه معمولا در اواخر پاییز و زمستان موجود است به همین دلیل توصیه می‌شود که اگر می‌خواهید این سس خوشمزه را تهیه کنید بهتر است در زمانی که این میوه‌ها در دسترس هستند تهیه شوند. پرتقال میوه‌ای از خانواده مرکبات است. پرتقال در واقع یک میوه پیوندی ست که از ترکیب دو میوه نارنگی و پومیلو به وجود آمده است. ریشه پرتقال در واقع مربوط به جنوب شرقی آسیا و کشور‌های چین و هند می‌باشد. نوع ایرانی پرتقال که در ابتدا ایتالیایی‌ها از قرن 11 میلادی در جنوب اروپا شروع به کشت آن کردند تلخ بود و این میوه‌ها در قرن 15 جای خود را پرتقال‌هایی دادند که پرتغالی‌ها از هند وارد کرده و شروع به کشت آن کرده بودند. خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری‌ها مفید است. ویتامین C. یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می‌شود. پوست سفید پرتقال و ورقه‌های نازک بین قسمت‌های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است. پرتقال گرچه اسیدی است، ولی خاصی قلیایی به بدن می‌دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می‌کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است. برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زرد رنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره‌های داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می‌کند. «ویتامین C» به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی کمک می‌کند. خصوصاً در افراد گیاهخوار افزایش مصرف غذا‌های غنی از «ویتامین C» از قبیل: مرکبات، برای کاهش خطر ابتلا به کمبود آهن که سبب کم خونی می‌شود، ضروری است. از انواع دیگر سس‌ها می‌توان به سس باربیکیو، سس تند، سس فرانسوی و سس گوشت اشاره کرد.
چی لازم دارم:
کره: 100 گرم
آب پرتقال: 1 لیوان
آب گوشت: نصف لیوان
شکر: 6 قاشق غذاخوری
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
چطوری درست کنم:
ابتدا کره را در ظرفی روی گاز آب کنید.
پس از ذوب شدن کره، آرد را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا طلایی شود.
سپس آب گوشت و آب پرتقال یا نارنج را کم کم در آرد بریزید و هم بزنید.
مراقب باشید که آرد گلوله گلوله نشود.
در نهایت نمک، فلفل، پوست پرتقال و شکر را به سس بیفزاید.
سس که غلیظ شد آن را از روی گاز بردارید و اجازه دهید خنک شود.
سس شما آماده سرو است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه امروز؛ پخت کیک کاکائویی در قابلمه

از شما/ اشپزی من

ازشما/ سالادما

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

آموزش تهیه حلوای شیر

صفر تا صد تهیه پنیر لاکتیکی در خانه

خلاقیت در آشپزی با پخت «منتوی پیازی »

آخر هفته را با میرزاقاسمی خوشمزه کنید

آخر هفته را میرزاقاسمی خوشمزه کنید

ترشی نازخاتون را هم می توان فوری درست کرد

از شما/ شام امشب

آموزش چند مدل دلمه

از شما/ شیرینی پفکی

از شما/ شام ما

از شما/ آش درشته یا گمنه

از شما/ بفرمایین شام

از شما/ فلافل خونگی

از شما/ ماکارونی

از شما/ شام لذیذ

از شما/ گوبولی مرغ من

از شما/ شام ما ماکارونی

چیز کیک تنوری برای سورپرایز همسر

پلوی سبزیجات؛ معطر و خوشمزه

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار ما

از شما/ کیک

شام امشب؛ کتکت کدو و هویج

از شما/ کیک یزدی

از شما/ کباب من

از شما/ ژله بستنی من😍

کوکوی پنیری؛ طعم جدید و فراموش نشدنی

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز