آریا بانو

آخرين مطالب

چگونه با کسانی که هم‌عقیده نیستیم رفتار کنیم؟ روانشناسي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
چگونه با کسانی که هم‌عقیده نیستیم رفتار کنیم؟
٠
٠
آنا / افراد زیادی در اطرافمان هستند که زاویه دید متفاوتی نسبت به ما دارند، از این رو طبیعی‌ است که گاهی با ما مخالفت کنند. اما چگونه با چنین آدم‌هایی در ارتباط باشیم؟
ما در زندگی با آدم‌های زیادی در ارتباط هستیم، اما آیا می‌توانیم با تمام آن‌ها ارتباط خوبی برقرار کنیم؟ افراد زیادی در اطرافمان هستند که زاویه دید متفاوتی نسبت به ما دارند، از این رو طبیعی ست که گاهی با ما مخالفت کنند. اما چگونه با چنین آدم‌هایی در ارتباط باشیم، بدون این که برایمان آزار دهنده باشند؟
ما خیلی راحت می‌توانیم از آن‌ها دور شویم، اما آیا عقب کشیدن همیشه کارساز است؟ افرادی، چون خانواده یا همکار را نمی‌توان به سادگی کنار گذاشت، از این رو این ماییم که باید شیوه درست برخورد با آن‌ها را یاد بگیریم. اگر شما هم افرادی آزاردهنده در اطرافتان دارید و به دنبال راهی برای برقراری ارتباطی موثر با آن‌ها هستید، ما در ادامه استراتژی‌هایی برایتان آورده ایم که به شما در این راه کمک می‌کند.
آن‌ها را آن‌طور که هستند بپذیرید
واقعیت این است که قرار نیست شما هر فردی که به نوعی با زندگیتان در ارتباط است را دوست داشته باشید. اولین قدم برای این که بتوانید آدم‌های زندگی تان را آن‌طور که هستند قبول کنید این است که بپذیرید شما قرار نیست با آن‌ها زندگی کنید. این که شما از برخی آدم‌های اطرافتان خوشتان نمی‌آید، بدین معنی نیست که شما مشکل دارید یا این که آن‌ها آدم‌های بدی هستند. این حس ممکن است دو طرفه باشد، مهم این است که شما بتوانید با آن کنار بیایید. اگر تلاش کنید که بدون قضاوت با دیگران در ارتباط باشید، تمام حس‌های بدی که دارید نیز از بین خواهند رفت.
درگیر آدم‌های منفی‌گرا نشوید
ارتباط با آدم‌هایی که مدام انرژی منفی به شما می‌دهند، می‌تواند روی احساسات شما تأثیر منفی بگذارد. در واقع افرادی که شخصیت سمی دارند، می‌توانند روز آدم را خراب کنند، اما تنها زمانی که شما این اجازه را به آن‌ها بدهید. اگر چه شما قدرت کنترل رفتار‌های طرف مقابل را ندارید، اما می‌توانید روی رفتار‌های خودتان کنترل تان داشته باشید. این بدین معنی نیست که آن‌ها را نادیده بگیرید یا این که از احساسات خودتان چشم پوشی کنید، بلکه شما باید احساسات واقعی‌تان را درک کنید و سپس به آن‌ها اجازه عبور دهید. شما نباید با ناراحتی‌تان تقاص رفتار‌های اشتباه دیگران را پس دهید، پس تنها کاری که باید در این زمان‌ها انجام دهید، لبخند زدن و دور شدن است.
به جای فرد، روی رفتار او تمرکز کنید
شما باید یاد بگیرید که به تمام افراد زندگیتان احترام بگذارید و مؤدبانه با آن‌ها رفتار کنید. این بدین معنی نیست که اگر نظری خلاف میل تان بود آن را بپذیرید، بلکه باید روش ارتباط با دیگران را یاد بگیرید. یعنی اگر طرف مقابل تان حرفی خلاف میل شما زد یا حتی بی‌احترامی کرد، به جای این که او را نشانه بگیرید، روی همان رفتار او تمرکز کنید. تا می‌توانید با طرف مقابلتان مهربان، اما نسبت به موضوعی که مخالف آن هستید، محکم و سرسخت باشید. شما نباید به شخصیت او توهین کنید بلکه باید برای اصلاح رفتار اشتباه او تلاش کنید. اگر یاد بگیرید که در مواقع بحث با دیگران این رفتار را از خود نشان دهید، به جای حس منفی به آن فرد، تنها به رفتار او عکس‌العمل نشان می‌دهید.
رفتار‌های دیگران را شخصی نکنید
ما آدم‌ها اغلب اوقات برای منافع خودمان کاری انجام می‌دهیم یا حرفی می‌زنیم، نه برای دیگران. از این رو، اگر رفتاری خلاف میلمان را از دیگران مشاهده کردیم، نباید آن‌ها را به خودمان نسبت دهیم. هر چه زاویه دید ما وسیع‌تر باشد، کمتر دچار سوتفاهم خواهیم شد. به جای این که یکی طرف مقابل تان بگوید و یکی شما و کار به دعوا بکشد، بهتر است که برداشت شخصی از حرف‌های طرف مقابل تان نداشته باشید. همانطور که شما برای دفاع از خود حرف‌هایی را به زبان می‌آورید، طرف مقابل تان نیز تنها برای محافظت از خود با شما مخالفت می‌کند. پس بهتر است که به جای سو برداشت از حرف‌های او، روی موضوعی که ذهن تان را درگیر کرده تمرکز کنید، نه خود یا طرف مقابل تان.
رفتار بد را با رفتار بد پاسخ ندهید
فریاد زدن یا فحش دادن به کسی که با ما بدرفتاری کرده، کار ساده‌ای است، اما اگر شما هم مانند او چنین رفتاری از خود نشان دهید، در واقع بر مشکل پیش آمده می‌افزایید. به احساساتتان اجازه ندهید که با رفتار‌های اشتباه طرف مقابل فوران کنند. وظیفه شما نیست که پاسخ رفتاری زشت او را بدهید؛ بنابراین آرام و در عین حال منطقی برخورد کنید. همین که او بی تفاوتی شما را نسبت به رفتار‌های زشت اش ببیند، برایش کافی ست.
به ارزش موضوعی که در مورد آن بحث می‌کنید، بیاندیشید
آیا زمان و توجهی که برای دیگران می‌گذارید، ارزش دارد؟ گاهی اوقات بحث کردن تنها وقت تلف کردن است و هیچ نتیجه‌ای ندارد؛ بنابراین قبل از این که وقت و انرژی تان را صرف بحث‌های بیهوده کنید، از خودتان بپرسید که آیا واقعا ارزشش را دارد؟ آیا نتیجه‌ای که در انتهای بحث خواهید گرفت برایتان ارزشمند خواهد بود؟ آیا بازنده خواهید بود یا برنده؟ بنابراین قبل از آغاز هر بحثی ابتدا به ارزش آن بیاندیشید. آنچه ارزش وقت و انرژی و اعصاب شما را ندارد، بهتر است که اصلا آغاز نشود.
برای ارتباط با دیگران محدودیت بگذارید
شما می‌توانید برای ارتباط با اطرافیان تان محدودیت بگذارید. این که چقدر و چگونه زمانتان را با آن‌ها سپری کنید، باید تصمیم شما باشد نه دیگران. از آنجا که شما قدرت تحمل خودتان را می‌دانید، زمان تان را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که موجب بی حوصلگی و کلافگی تان نشود. به عنوان مثال اگر نیم ساعت با فردی بحث کردید، 10 دقیقه از اتاق بیرون بروید و به خودتان تنفس بدهید. سپس با ذهن باز بار دیگر به مکالمه تان ادامه دهید.
تنهایی وارد جنگ نشوید
اگر فکر می‌کنید که ممکن است هنگام صحبت با فردی از کوره در بروید، از فردی که می‌دانید از شما حمایت می‌کند بخواهید که در این شرایط کنارتان باشد. در این مواقع، زمانی که ذهن شما خسته و کلافه ست، او می‌تواند ایده‌های خوبی را به شما منتقل کند. البته فردی که انتخاب می‌کنید نباید عصبی و زودجوش باشد. به دنبال فردی منطقی، صبور و آرام باشید که تا شرایط را به نفع شما پیش ببرد. به همراه داشتن این افراد، به شما انرژی بیشتری برای گفتگو نیز می‌دهد.
شادی شما در دستان خودتان است
هیچوقت به افراد سمی اجازه ندهید که شادی را از زندگی شما بگیرند. شما نباید تقاص کوته فکری و منفی گرایی دیگران را پس دهید، پس به جای تمرکز روی دیگران، روی خودتان زوم کنید. بد نیست گاهی با خودتان تنها شوید و به آنچه در مورد دیگران دوست ندارید، بیاندیشید. اگر بدانید که چه رفتار‌هایی از جانب دیگران شما را ناراحت می‌کند، خیلی راحت می‌توانید شرایط را کنترل کنید. خودتان را با دیگران مقایسه کنید و همیشه به یاد داشته باشید که ارزش شما بیشتر از هر کس و هر چیز دیگری ست.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/174138/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مافیای خودرو چه کسانی هستند؟

قیمت خودرو‌های مونتاژی شنبه اعلام می‌شود

فرمول قیمت خودروهای مونتاژی مشخص شد

ورود خودروهای دست‌دوم خارجی با منحنی قیمت چه می‌کند؟

قیمت خودروهای مونتاژی به تصویب شورای رقابت رسید

قیمت باورنکردنی خودرو در عراق به پول ایران/ آئودی 2.5 میلیارد تومان

از میان 15 هزار خودروی بهمن موتور، تنها 5 هزار خودرو شفاف عرضه شده

پورشه گران شد

اتفاقی جدید در بازار خودرو/ قیمت این خودروها رسما تغییر کرد/ جزییات

متقضیان ثبت نام ایران خودرو و سایپا بخوانند؛ جزئیات مرحله دوم سامانه یکپارچه

شورای رقابت: راه‌حل رقابتی شدن بازار خودرو واردات است

چانه‌زنی در بازار خرید و فروش حواله خودروهای طرح یکپارچه؛ انتقال امتیازهایی که ممنوع است

نوبت‌بندی خودروهای ویرایشی اعلام شد

چرا برخی متقاضیان خودرو به همان اولویت اول 1403 بازگشتند؟

وزارت صمت خواستار بازنگری در قیمت خودروهای مونتاژی شد

آغاز مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها از امروز؛ تعریف حساب وکالتی و واریز وجه در مرحله نخست

شروط و زمان تغییر قیمت خودروهای مونتاژی

بلای صنعت خودرو را سر سایر صنایع نیاورید/ به وضعی رسیدیم که باید به فکر بقای خودروسازی باشیم

نامه سازمان حمایت به سایت‌های فروش خودرو؛ تا اطلاع ثانوی قیمت نزنید

تمام معاملات خودرو در سامانه ثبت می‌شوند

بازهم وعده؛ قیمت‌ خودرو در بازار خواهد شکست

پراید گران‌تر از بنز و بی‌ام‌و در سال 1395!

بررسی قیمت خودرو‌های مونتاژی در کشور‌های همسایه/ اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت تیگو 8 پرو در امارات و بازار ایران

ماجرای ممنوعیت واردات خودروهای کره‌ای

متقاضیان طرح خودروهای فرسوده هم باید حساب وکالتی داشته باشند/ فروش یکپارچه ادامه‌دار است

سخنگوی شورای رقابت: قیمت خودروهای مونتاژی تغییر نمی‌کند/ ماجرای ممنوعیت واردات خودرو کارکرده

نکاتی که متقاضیان درباره خرید خودرو باید بدانند!

مصوبه شورای رقابت برای خودروهای مونتاژی اجرا می‌شود/ قیمت سایر خودروها هفته بعد اعلام می‌شود

اعلام قیمت مابقی خودرو‌های مونتاژی در هفته آینده

فروش قولنامه‌ای خودرو ممنوع می‌شود؟

دهن‌کجی مونتاژکاران به شورای رقابت

مهلت تعریف حساب وکالتی خرید خودرو امشب تمام می‌شود

دردسر گواهینامه برای مادران متقاضی خودرو

ضوابط جدید فروش و قیمت خودروهای مونتاژی اعلام شد

ضوابط جدید فروش و قیمت خودروهای مونتاژی/ فورش فوری این خودروها ممنوع شد

تعزیرات با گران فروشی خودرو برخورد می‌کند؟/ سردرگمی مشتریان درباره قیمت خودرو

خودروهای در استطاعت 10 دهک

واریز 5 هزار میلیارد تومان به جیب دولت از طریق فروش خودروهای وارداتی!

رهن گرفتن سند خودرو حذف شد

حذف شرط 1 سال رهن بودن سند خودرو؛ پرداخت مالیات یا دلالی کدام به صرفه‌تر است؟

تارای تصادفی هم‌قیمت تویوتا در سال 1395!

توضیح شورای رقابت در مورد حذف شرط رهن سند خودرو | جزئیات نخستین حراج خرده فروشی خودروهای سواری

گسل خودرویی فعال شد؟

رهن گرفتن سند خودرو شامل کدام طرح‌های خودرویی می‌شود؟

قیمت چانگان از سوی شورای رقابت تعیین شد

عرضه خودرو‌های وارداتی در بازار، پس از 4 سال کلید خورد

ژیان 250 میلیون تومان شد!

حذف و اضافه خودرو در اردیبهشت

زمان قرعه کشی خودروهای ثبت نامی مشخص شد+ جزئیات

خودروسازان باز هم تهدید کردند/ 7 استاندارد تعلیقی قابل اجرا نیست!