آریا بانو

آخرين مطالب

گلایه دردناک فرمانده پلیس راه کشور از خودروهای بی‌کیفیت داخلی اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
گلایه دردناک فرمانده پلیس راه کشور از خودروهای بی‌کیفیت داخلی
٠
٠
ایلنا / فرمانده پلیس راه کشور تولید خودروهای بی‌کیفیت توجیه اقتصادی، فنی و ایمنی ندارد، گفت: تاثیر این خودروها در حوادث جاده‌ای غیرقابل انکار است. در بیشتر موارد خودرو به دلیل اینکه بدنه ضعیفی داشته و از آلیاژ مقاومی تولید نشده است، بدنه آن به طور کامل جمع شده و حتی نمی‌توان اجساد را از داخل خودرو خارج کرد.
سردار محمد حسین حمیدی درباره لزوم استفاده صنایع خودروسازی از ظرفیت‌های دانشگاهی برای تولید خودروهای باکیفیت گفت: به غیر از فساد، وابستگی و مسائل این چنینی موضوع دیگری درخصوص عدم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی وجود ندارد. متاسفانه تولید چنین خودروهایی توجیه اقتصادی، فنی و ایمنی ندارد، اما باز هم تولید می‌شود و کشور را با آن به چالش می‌کشند و معتقدم جز فساد چیز دیگری در میان نیست.
فساد، محصول انحصار است
وی با بیان اینکه وقتی انحصار ایجاد می‌کنید، فساد نیز ایجاد می‌شود، ادامه داد: محصول انحصار فساد است، پلیس بارها و با صدای بلند اعلام کرده است، اما آنهایی که باید گوش کنند، گوش نمی‌دهند و توجه نمی‌کنند، چراکه برای‌شان مهم نیست.
بی‌کیفیت‌ترین خودروها با گران‌ترین قیمت به مردم فروخته می‌شود
فرمانده پلیس راه کشور با بیان اینکه بی‌کیفیت‌ترین خودروها با گران‌ترین قیمت به مردم فروخته می‌شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه کنترل و نظارتی بر خودروسازی وجود ندارد و واردات محدود است، افرادی که مسئول استاندارد، صنعت و اقتصاد هستند، در این وادی نیستند. متاسفانه شعار و حرف‌های پوپولیستی زیاد گفته می‌شود، اما در عمل مردم و پلیس در ادوار گذشته چیزی ندیدند.
ترکیدگی لاستیک‌ در جاده‌ها به دلیل مرض واردات محصولات بی‌کیفیت
سردار حمیدی با اشاره به واردات خودروها گفت: در داخل کشور ظرفیت برای ارتقای کیفیت صنعت خودروسازی وجود دارد. به طور مثال ما لاستیک تولید می‌کنیم و تولیدات داخلی به مراتب بهتر از لاستیک‌های وارداتی است، اما باز هم این مرض واردات دست‌بردار نیست و این فسادی که در واردات وجود دارد، طمع ایجاد می‌کند و اجناس بی‌کیفیت وارد کشور می‌کنند و به مردم می‌دهند و نتیجه آن می‌شود که در جاده‌های کشور به طور مداوم با ترکیدگی لاستیک‌ها مواجه هستیم. به گفته فرمانده پلیس راه کشور کسی با فساد در این بخش برخورد نکرده، اگر برخورد شده است ریزنمره آن را نشان دهند.
براساس قانون، پلیس باید هر خودروی بی‌کیفیتی را شماره‌گذاری کند
فرمانده پلیس راه کشور با بیان اینکه پلیس طبق قانون بیش از این کاری نمی‌تواند انجام دهد، تصریح کرد: برخی‌ از کارشناسان مطرح کرده‌اند که اگر پلیس به تولید خودروی داخلی ایراد می‌گیرد، پس چرا آن را شماره‌گذاری می‌کند. من در پاسخ به این افراد می‌گویم، پلیس طبق قانون عمل می‌کند. قانون می‌گوید وقتی دولت، صنعت و استاندارد خودرویی را تایید کرد، پلیس مکلف به شماره‌گذاری است. براساس قانون هر خودروی بی‌کیفیتی را پلیس باید شماره‌گذاری کند، بنابراین این قانون مشکل دارد و یا باید قانون اصلاح شود یا استاندارد و صنعت اصلاح شود.
سردار حمیدی تصریح کرد: وقتی تولیدکننده می‌بیند، مردم برای جنس بی‌کیفیت آن در صف‌های طویل ایستاده و هزینه خودرویی که قرار است، سال آینده دریافت کنند را امسال می‌پردازند، بنابراین به دنبال ارتقای آن نیست، چراکه مردم با این کار نشان می‌دهند که همین محصول را می‌خواهند.
40 درصد حوادث جاده‌ای در کل کشور از نوع واژگونی است
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه نزدیک به 40 درصد حوادث جاده‌ای در کل کشور از نوع واژگونی است، یادآور شد: در بسیاری از استان‌ها مانند سمنان، خراسان رضوی، اصفهان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و در کل استان‌های کویری میزان واژگونی بعضا تا 70 درصد حوادث ترافیکی را شامل می‌شود.
جاده‌های ما خشن هستند
رییس پلیس راه راهور ناجا خاطرنشان کرد: واژگونی به علل مختلف اتفاق می‌افتد، یکی از علل آن خواب‌آلودگی و خستگی راننده است، علت دیگر آن مربوط به این است که راننده در این جاده‌ها یکنواخت رانندگی می‌کند و از آنجا که جاده‌های ما خشن هستند و توقفگاهی در بین راه وجود ندارد، بنابراین راننده یکنواخت رانندگی کرده و دچار خستگی می‌شود و از آنجا که خودرو کیفیت مناسبی ندارد، از همین‌رو میزان خستگی که به سرنشین خود وارد می‌کند، چندین برابر یک خودروی باکیفیت است.
سردار حمیدی ادامه داد: از سوی دیگر به لحاظ ایمنی وقتی خودرو واژگون و از جاده خارج می‌شود به دلیل اینکه بدنه آن ضعیف است و ایربک‌های کمی داشته و سیستم ایمنی ضعیفی دارد، تمام سرنشینان آن یا فوت می‌کنند یا مجروح می‌شوند و مصدومیت‌های سنگینی به آنها وارد می‌شود که از فوت هم بدتر است. این مشکلات و مسائل به دلیل تاثیر خودرو در حوادث جاده‌ای است.
گاهی اجساد را به دلیل جمع شدن بدنه‌ها نمی‌توانیم از خودرو خارج کنیم
وی با اشاره به دیگر تصادفات و حوادث جاده‌ای گفت: در برخی جاده‌ها وقتی خودرو سبقت می‌گیرد، یا انحراف به چپ پیدا می‌کند و یا با خودروی دیگری برخورد می‌کند و بارها و بارها شاهد این ماجرا در جاده‌ها بوده‌ایم، اما چنانچه خودرو ایمن باشد و سیستم ایربک آن به درستی عمل کند، سرنشینان و راننده آسیب ندیده یا کمتر آسیب می‌بینند، اما در بیشتر موارد خودرو به دلیل اینکه بدنه ضعیفی داشته و از آلیاژ مقاومی تولید نشده است، بدنه آن به طور کامل جمع شده و نمی‌توان حتی اجساد را از داخل خودرو خارج کرد و ساعت‌ها طول می‌کشد تا نیروهای امداد و نجات با تجهیزات فنی قطعات خودرو را جدا کرده و سرنشینان آن را خارج کنند.
فرمانده پلیس راه کشور با طرح این سوال که چه کسی مسئول این حوادث است؟ تصریح کرد: بخشی از این حوادث با کنترل سرعت و کنترل رفتار راننده کاهش می‌یابد، ابزار کنترلی در این خصوص را نیز به زودی وارد چرخه کنترل ترافیک می‌کنیم، اما 40 درصد واژگونی در کل کشور غیرقابل انکار است و بیشتر آن متوجه خودرو، خودروساز و واردات خودروهای بی‌کیفیت است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/175129/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» می‌تواند همه ما را مسموم کند

آتشفشان‌های خشن، قمر مشتری را برای میلیاردها سال شکسته اند

چین برای ارسال 3 فضانورد به مدار آماده می‌شود

غزل سعدی: عاشقانه یا عارفانه؟

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری درباره ازدواج

شهاب زاهدی علیه تیمی که استقلال دوست ندارد!

بایرن تماسی با زیزو نداشته است

کارشناس فوتسال: ایران شخصیت قهرمانی را به نمایش گذاشت

تاکتیک‌هایی که دیگر هیچ کس از آن‌ها استفاده نمی‌کند

مدیرعامل ملوان: سکوت می‌کنم تا آقایان سر ما را ببرند

بیشتر شدن شانس الاتحاد برای انتقال محمد صلاح

آذرپیرا و سرشاخ با غول‌های کشتی مطرح جهان

مهدی طارمی شاهزاده شد!

بنسو سورال: بعد از «مست عشق» هر نقشی را قبول نمی‌کنم

کروز کنترلی که فقط ماشین ارسطو عامل داره!

استان ایلام مفتخر به حضور 6 هزار ایثارگر ارتشی است

مدل مانتو شیک و مزونی بهاره کیان افشار با طرح بته جقه خاص و بی نظیر / خانم بازیگر از حلقه ازدواجش رونمایی کرد

زمان دقیق اعمال و میزان افزایش حقوق 1403 بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد

تغییر چهره دیدنی مریم اوزرلی بازیگر نقش «خرم سلطان» بعد از 12 سال در آلمان که پربازدید شد

آهنگ جدید/ علی زندوکیلی از «خط پایان» خواند

رونمایی از موزیک ویدئوی سریال «افعی تهران» با صدای رضا یزدانی

امدادرسانی به بیش از 25 هزار نفر در سیل و آبگرفتگی 9 استان

پیش‌بینی هواشناسی؛ روز دوشنبه سامانه بارشی جدید وارد کشور می‌شود

انتخاب رشته‌ آزمون دوره دکتری سال 1403 از امروز

حکمت/ راهکاری برای انجام کارهای سخت

خوشمزه ترین کتلت مامان پز

کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی شود

خطای شناختی در اعتماد به اتفاق‌های تازه

آقای مدیر پرسپولیس! فقط لایک نبود

سلیمان‌زاده: با نویدکیا تاکتیکی و ذهنی رشد کردیم

خداحافظی کوه عضله آمریکایی پیش از رسیدن به اسنایدر

تصمیم انتحاری ویسی بعد از شکست تلخ

اعلام آتش‌بس گوندوغان پیش از ال‌کلاسیکو

فاطمه مجلل به فینال روئینگ قهرمانی آسیا راه یافت

دختر قایقران ایران سهمیه المپیک نگرفت

وقتی کارگردان مشهور قلیان چاق می‌کرد

لباس عروسی لاکچری بر تن خانم بازیگر

اولین سالگرد ازدواج ساده و خلوت آرین بهاری خواننده پازل بند و همسرش / خوشبخت باشید

پیرزن 81 ساله بعد از 60 سال به اولین عشق خود بله گفت / دود از کنده بلند میشه

تغییر چهره عسل امیرپور همسر سام درخشانی 9 سال بعد از ازدواجش / چقدر ساده و مهربون

رونمایی از استایل دامادی احمد مهرانفر ارسطو سریال پایتخت در ششمین سالروز ازدواجشان

علائم هشداردهنده حمله قلبی

به یاد مرتضی پاشایی، در کنسرت «محسن ابراهیم زاده»

درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود

اجرای آزمایشی طرح متمرکز سازی چاپ و صدور شناسنامه در 5 استان

حذف کامل کروکی‌های کاغذی تا پایان خرداد ماه

تفال/ تاب بنفشه می دهد طره مشک سای تو

تقویم تاریخ/ درگذشت "ملک‏ الشعراء بهار" ادیب و سیاستمدار

این دستور پخت مرغ زعفرانی را از دست ندهید

3 روغن طبیعی که به تسریع رشد مو کمک می‌کند