آریا بانو

آخرين مطالب

به این 5 دلیل شکر نخورید پزشکي

به این 5 دلیل شکر نخورید

  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: شکر نوعی کربوهیدرات ساده است که به طور طبیعی در برخی از غذاها و نوشیدنی ها وجود دارد. شکر همچنین در غذاها و نوشیدنی های خاص بصورت افزودنی موجود است. مصرف بیش از حد قند می تواند منجر به بروز مشکلاتی از جمله: افزایش خطر ابتلا به افزایش وزن، دیابت، پوسیدگی های دندان و غیره شود. به نقل از medicalnewstoday، بسیاری از محصولات غذایی سالم مانند محصولات لبنی، سبزیجات و میوه ها حاوی قند هستند. شکر در این غذاها به آنها طعم شیرینی می دهد. با این حال، تولید کنندگان تمایل به اضافه کردن قند به مواد غذایی مانند غلات و کیک و برخی از نوشیدنی ها دارندا. این قند اضافه شده قند آزادی است که باعث بروز مشکلات بهداشتی می شود.
بر خلاف غذاها و نوشیدنی هایی که به طور طبیعی حاوی قند هستند، خوراکی هایی که دارای قند اضافه هستند ارزش غذایی ندارند. 
1. فقدان ارزش غذایی
شکر هیچ ویتامین یا مواد معدنی را فراهم نمی کند. شکر یک کالری خالی است. آنها منبع خوبی از انرژی نیستند.
2. افزایش وزن
مصرف بیش از حد شکر باعث افزایش وزن می شود. در اغلب موارد، غذاها و نوشیدنی های شیرین کالری زیادی دارند. مصرف بیش از حد بسیاری از این محصولات حتی با ورزش منظم، سبب افزایش وزن می شود.
3.دیابت
نوشیدن نوشابه یا نوشیدنی های شیرین خطر ابتلای فرد به دیابت را افزایش می دهد.
در اکثر موارد، رژیم های غذایی با قند بالا دارای کالری زیادی هستند که می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهند.
4. پوسیدگی دندان
پس از خوردن شکر، باکتری های دهان یک لایه نازک از پلاک را روی دندان ایجاد می کنند. این باکتری ها با قندهای موجود در غذاها و نوشیدنی ها واکنش نشان می دهند. این واکنش باعث آزاد شدن اسید می شود که به دندان ها آسیب می رساند.
5. بیماری های قلبی
رژیم های غذایی با قند بالا ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهند.
منبع خبر:
شفقنا


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

خطرات ابتلا به ویروس آبله مرغان در دوران بارداری

درمان شقاق و بیماری های آنورکتال با روش های خانگی

هوای جگرت را داشته باش!

وقتی گیاه‌خواری در برابر سلامتی می‌ایستد

پیچ‌خوردگی مچ پا در کمین سالمندان

طب سنتی به گیاهی تغییر پیدا کرده است

پوست و مو/ فواید روغن آرگان بر بدن

روغن سرخ کردنی التهاب روده را تشدید می‌کند

پیاز درمانی برای ناباروری مردان و زنان

جراحی چال گونه چگونه انجام می شود؟ + تصاویر

علل سردی پا و درمان آن

چاق شدن سریع فقط در یک هفته!

آیا بوی بد ادرار همیشه نشانه یک نوع بیماری است؟

تولید داروی ژن‌درمانی برای سرکوب تومور سرطان

توصیه‌های تغذیه‌ای به بیماران مبتلا به سرطان

چرا عضلاتم می‌گیرند؟/علل رایج گرفتگی عضلانی

این 5 مورد را با دستمال کاغذی تمییز نکنید

8 نوع سردرد و چگونگی رفع آن‌ها

کمبود کدام ویتامین و املاح موجب بی‌خوابی می‌شود؟

چاپ بافت زیستی در چند ثانیه

کشف یک رویکرد جدید برای درمان اعصاب آسیب‌دیده

گیاهانی که کاهش‌دهنده میل جنسی زنان هستند

رفع سوختگی و تسکین درد با روغن هوفاریقون

مصرف آنتی‌بیوتیک احتمال رماتیسم مفصلی را افزایش می‌دهد

خطوط چهره‌تان چه می‌گویند

پیشگیری از سرطان و بیماری قلبی با سیب و چای

پای پرانتزی، ارمغان تلخ بد نشستن

ویتامین‌هایی برای دردهای عضلانی بعد از تمرینات ورزشی

کدام میزان کافئین بیشتری دارد؛ قهوه، چای یا کاکائو؟

سه سوته التهاب عنبیه را درمان کنید

چطور از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری کنیم؟

چرا طحال بزرگ می شود؟

راهکارهای غذایی برای درمان یبوست

بی حسی دست ها نشانه چیست؟

صبح ها ورزش نکنید

اگر دچار اختلال خواب هستید، گوش به زنگ باشید

آنتی بیوتیک چیست و مصرف بیش از حد آن چه عوارضی دارد؟

بهترین و بدترین مواد غذایی برای مبتلایان به ام‌اس

چرا عصرها و بعد از شام، تمایل به خوردن شیرینی بیشتر می‌شود؟!

سکته مغزی در کمین بیماران مبتلا به اختلالات ضربان قلب

شربتی شگفت‌انگیز که شما را جوان می‌کند

خانم‌هایی که اختلال خواب دارند، گوش به زنگ باشند

چطور بدون رژیم گرفتن وزن خود را کم کنیم؟

ضروری‌ترین ویتامین‌هایی که زنان باید دریافت کنند

استرس زاترین مواد غذایی که باید از خوردن آن اجتناب کنید

اگر معده تان ترش می کند اینها را بخورید

آخرین خبرها از تولید داخلی واکسن یک سرطان زنانه

مقایسه علایم و نشانه‌های سکته قلبی و مغزی

این مواد غذایی استرس‌تان را چند برابر می‌کنند!

با آزمایش‌های قبل از ازدواج آشنا شوید