آریا بانو

آخرين مطالب

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید خانه داري

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید
k ١.٢
٠
ایران / از قدیم الایام که خانه‌ها اکثر یک طبقه و ویلایی بود در معماری آنها پاسیو یا آفتابگیر پیش‌بینی می‌شد و خانم‌های خانه‌دار در پاسیوهایشان انواع گل‌ها و گیاهان را پرورش می‌دادند. این روش در منازل آپارتمانی امروز به بالکن‌ها و تراس‌ها - البته آن هم برای علاقه‌مندان به پرورش گل و گیاه - منتقل شده است. یکی از این روش‌ها پرورش گیاهانی است که در آشپزی هم کاربرد دارد؛ روشی ساده که امروزه حتی درخانه‌های اروپایی نیز بسیار متداول است. گیاه رزماری یک پرچین همیشه سبز است که بیشتر با تابستان وآب و هوای گرم سازگاری دارد. البته در دو فصل بهار و پاییز نیز می‌توان آن را داخل گلدان کاشت همچنین می‌توانید درآپارتمان‌هایی که بالکن رو به آفتاب دارند آن را در گلدان کاشته و پرورش دهید. این گیاه چندساله باید در طی زمستان به داخل محیط منزل برده شده و به عنوان یک گیاه گلدانی از آن نگهداری شود. برگ‌های باریک این گیاه چرم مانند بوده و عطری صمغی و تند دارند.
رزماری ادویه‌ای معروف برای گوشت‌ها و چاشنی‌های گوشتی است. برگ‌های تازه و خشک شده آن که بسیار معطر هستند برای خوشمزه کردن ماهی، گوشت قرمز گاو یا گوسفند به کار می‌رود که البته آن را می‌توانید در سرکه یا روغن زیتون هم استفاده کنید. جوانه زنی رزماری آهسته انجام می‌شود و دانه‌های آن را بهتر است در گلدان در عمق 4 سانتی متری کاشت و وقتی ارتفاع جوانه‌ها 7 سانتیمتر شد، آنها را می‌توانید از گلدان خارج کرده و در باغچه بکارید. البته می‌توان در همان گلدان نیز از آن نگهداری کرد. رزماری به خاک مناسب نیاز دارد هر زمان که خواستید قسمتی از گیاه را ببرید، گیاه را از فاصله 10 یا 15 سانتی متری از سطح خاک و ریشه جدا کنید یعنی درست از جایی که ساقه نازک می‌شود. چرا که اگر از بخش چوبی و سخت آن بریده شود دیگر خشک شده و رویش مجدد آن قطع می‌شود.
این گیاه را می‌توانید در جعبه‌های میوه نیز کاشته و پرورش دهید، فقط خاک آن باید تقویت شده باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیک وانیلی نرم و پفی

برای ناهار کباب تابه ای مرغ را امتحان کنید

نان لقمه‌ای سریع با بافتی عالی، تنها در یک ساعت

کامل‌ترین روش تهیه رُب گوجه‌فرنگی

بجیا شامی لپه از سیستان و بلوچستان

صفر تا صد تهیه خوراک جگر و سیب زمینی

کلاف مرغ خوشمزه و دلبر

آموزش تصویری درست کردن سوشی در خانه

سوپ و آش/ پتاژ آرد جو را امتحان کنید

تفاوت اصلی رنگ مو آمبره، سامبره و بالیاژ

رازهای زیبایی مربوط به یونانی ها

خلاقیت ساده برای آسان کردن کارهای خانه

لباس مناسب خواستگاری برای دختر

نکات انتخاب مدل موی عروس

برای سشوارتان فکر اساسی بکنید

ساخت کاردستی مهیج برای کودکان

ترفندهای خانه داری آسان

شیرینی ها/ کیک کرامبل سیب

طرز تهیه نان شیرمال

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه‌های تابستانی

آموزش پخت خورش لوبیا سبز با قارچ

غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت

میز اردور/ دسر توت فرنگی عصرتان را پر انرژی می کند

از شما/لطفا در بخش آشپزی درج شود

از شما/جوجه تابه ای

از شما/ناهار امروز

از شما/ پنکیک خوشمزه

از شما/پنکیک با مربای البالو

این کیک های تولد را بدون فر بپزید

از شما/ لطفا در بخش آشپزی درج شود

سفره آرایی/ کودک را با این تزئینات میوه خور کنید

6 ساندویچ جذاب و محبوب در هندوستان

کیک نخودچی صبحانه ای مقوی

میزاردور/ ترشی پوست لیمو ترش

از شما/ پاستا خوشمزه

طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران‌ های میلان

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید

مرغ لقمه ای؛ شامی کامل و جدید برای خانواده

باقلوای ترکی که دلتان را می برد

رولت تیرامیسو؛ خوشمزه تر از رولت خامه ای

تخم مرغ را لاکچری بپزید

چگونه با بامیه غذایی لذیذ درست کنیم؟

مدل موی عروس اصلا سخت نیست!

کلکسیون انگشترهای درشت زنانه

فر کردن مو بدون امکانات

استفاده از وازلین به جای شمع!

چگونه وقتی بیمار هستی، زیبا باشی؟