تاثیر ترشیها و غذاهایی با طبع سرد و تر بر قدرت جنسی و باروری
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلامانه: در طب سنتی، توصیههای فراوانی برای تقویت نیروی جنسی و باروری مطرح است. از طرف دیگر، مواد غذایی مفید و مضر برای بارداری در طب سنتیمعرفی میشوند. مواد غذاییای که برای افزایش قوای باروری انتخاب میشوند، باید 3 خصوصیت اصلی کثیرالغذا، مولد ریح یا باد، مایل به گرمی را داشته باشند. میتوان میان میوهها از انگور شیرین، خرما و انجیر، میان سبزیها از نعناع، شنبلیله، شاهی و هویج، میان حبوبات از لوبیا، باقلا و عدس، میان خشکبار از گردو، بادام، فندق و مغز چلغوز، میان گوشتها از گوشت گوسفند، مرغابی، جوجه مرغ، ماهی و میگو و میان ادویهها از فلفل، دارچین، زنجبیل و میخک بهعنوان خوراکیهای مفید در تقویت قوای جنسی و بالابرنده احتمال باروری نام برد.
از نظر طب سنتی، زن و شوهرهایی که قصد بارداری دارند، باید غذاهایی مانند شیربرنج، آبگوشت قلم، خورش کنگر، خورش کرفس و انواع قلیهها که با گوشت و سبزیجات پخته میشوند را بیشتر در برنامه غذایی خودشان داشته باشند.
به علاوه، مرباهای حاوی زنجبیل برای این افراد بسیار مناسب هستند. زرده تخممرغ نیز گزینه غذایی خوبی برای آنهاست. این در حالی است که اصرار به خوردن ترشیها و غذاهایی با طبع سرد و تر باعث کاهش قدرت جنسی و باروری میشود. از طرف دیگر، خوراکیهایی مانند کاهو، کدو، خیار و خرفه که آب زیادی دارند هم میتوانند نیروی جنسی را تضعیف کنند و احتمال باروری را کاهش دهند، مگر در افرادی که مزاج بسیار گرمی دارند.
در طب سنتی به افرادی که قصد باروری دارند، توصیه میشود عسل و هویج را به میزان مناسب در برنامه غذایی خودشان داشته باشند. استفاده از تخممرغ، تخم مرغابی و اردک هم برای این افراد بسیار مفید است. همچنین توصیه میشود حتما ماهی را قبل از مصرف با ادویههای گرمی مانند زنجبیل، فلفل، میخک و دارچین طعمدار کنند و سپس آن را با روغن زیتون یا روغن کنجد بپزند تا خواص تاثیرگذار باروری ماهی را دوچندان کنند. ** دکتر مریم مقیمی، متخصص طب سنتی عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
-
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۷:۱۴
-
۶۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/180202/