رابطه بین تغذیه و آکنه
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلامانه: یکی از کاربران سلامانه پرسیدهاذند که آیا رابطه بین تغذیه و ایجاد آکنه (جوش) همچنان مشخص نشده است؟
دکتر رضا غیاثوند، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتوگو با سلامانه به این پرسش پاسخ میدهد. براساس نتایج تحقیقهای انجام شده، رابطه مستقیمی بین نوع تغذیه و بروز آکنه وجود دارد. مصرف موادغذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع مانند روغنهای جامد نباتی، کره و روغن حیوانی، زیادهروی در مصرف انواع مغزها (مغز بادام، گردو، فندق و سایر مغزها و حتی تخمه) باعث بروز آکنه میشود.
مصرف بیش از حد کربوهیدراتهای تصفیهشده مانند قند، شکر، مربا، پولکی و آبنبات نیز در بروز آکنه موثر است. نتایج تحقیقها نشان میدهد کم نوشیدن آب نیز در نمایانشدن آکنه (جوش) نقش مهمی دارد. نباید فراموش کرد آکنهها علایم یکسانی دارند و علتهای متفاوتی میتواند باعث ایجاد آنها شود، مانند مشکلات کبدی، حساسیت به موادغذایی یا آرایشی، حساسیت به لباس زیر، اختلالات هورمونی، مشکل عفونی در بدن و.... مصرف کافی انواع میوه و سبزیها (بیش از 400 گرم در روز)، نوشیدن آب بیش از 8 لیوان و مصرف روغن زیتون و کانولا در پیشگیری از ابتلا به آکنه موثر است.
-
چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲:۰۸
-
۷۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/180731/