آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ کاپ کیک دارچینی؛ مخصوص مهمانی و تولد خانه داري

شیرینی ها/ کاپ کیک دارچینی؛ مخصوص مهمانی و تولد

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ کاپ کیک دارچینی؛ مخصوص مهمانی و تولد
١٧٣
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
تخم‌مرغ ١ عدد
شکر ١٥٠ گرم
شیر ١٨٠ میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)
روغن مایع ٢ قاشق سوپخوری
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر ١ قاشق چایخوری
آرد ٢٠٠ گرم
پودر دارچین ١ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه کرم کره‌ای دارچینی:
کره نرم ١١٠ گرم
اسانس وانیل چند قطره
پودر شکر الک کرده 60 گرم
شیر سرد ٢ قاشق سوپخوری
پودر دارچین ٢ قاشق چایخوری
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 عددی کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.
آن‌گاه تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
بعد شیر و روغن مایع را به آن بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی هم بزنید.
سپس وانیل، بیکینگ پودر، آرد و دارچین را با هم مخلوط و الک نمایید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.
حالا دو سوم از حجم کپسول‌های کاپ‌کیک را با این مایه پر کنید و کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.
بعد از اطمینان از پخت، آن‌ها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.
اکنون روی کاپ‌کیک‌ها را با کرم کره‌ای دارچینی بیارائید.
برای این کار کرم را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید.
روش تهیه کرم کره‌ای دارچینی:
کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
آن‌گاه پودر شکر را کم‌کم به کره افزوده و پیوسته با همزن برقی بزنید.
حالا شیر را بیفزائید و کرم را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.
اکنون پودر دارچین را اضافه کنید.
یادآوری
می‌توانید این کرم را در ظرف دربسته تا 1 هفته در فریزر نگهداری کنید و برای مصرف، کرم را در دمای محیط قرار دهید و پس از نرم شدن، آن را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
چنانچه هنگام تهیه کرم کره‌ای، کرم بیش از حد گرم و شل شود، آن را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات