آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا خانه داري

طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا
k ٤.٦
٠
ستاره / امروزه برگ مو به روش‌های مختلفی نگهداری می‌شود که بهترین راه برای نگهداری آن و استفاده در سایر فصول، تهیه کنسرو برگ مو است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این کنسرو با ما همراه باشید.
مواد لازم
برگ مو 1 کیلوگرم
آب سرد 1.5 لیتر
سرکه 1/4 پیمانه
نمک 3 قاشق سوپ‌خوری
آب جوش به مقدار لازم
نکته : قبل از شروع به کار، برگ موها را به خوبی شسته و خشک کنید.
طرز تهیه
یک قابلمه مناسب برداشته، مقداری آب درون آن ریخته، نمک و سرکه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید.
بعد از گذشت ده دقیقه، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید محلول خنک شود.
در یک قابلمه بزرگ مقداری آب جوش بریزید، برگ موهای شسته و خشک شده را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
ده دقیقه بعد برگ‌ها را آبکشی کنید و اجازه دهید خنک شوند.
ده تا برگ مو را جدا کرده و روی هم قرار دهید و لوله کنید.
دسته‌های ده تایی برگ‌ها را به حالت ایستاده درون شیشه قرار دهید. ( دقت داشته باشید، که تمام ظرف شما باید از برگ مو پر شود.)
محلول آب، سرکه و نمک را که در ابتدا تهیه کرده بودید، روی برگ‌های دلمه بریزد و درب بطری را محکم ببندید.
در یک قابلمه بزرگ، آب سرد ریخته و شیشه‌ها را در داخل آن قرار دهید؛ به گونه‌ای که 5 سانتی‌متر از ارتفاع شیشه‌ها از آب بیرون باشد.
سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب درون آن به جوش آید. ( بهتر است این کار با شعله کم، به آرامی انجام شود.)
در این مرحله اجازه دهید به مدت 15 دقیقه شیشه‌های کنسرو، در آب جوش بمانند.
در مرحله آخر، شعله را خاموش کرده و شیشه‌ها را از قابلمه خارج کنید.
پس از سرد شدن کنسروها، آن‌ها را در مکان مناسب نگهداری کنید.

نکات کلیدی
1. برای تهیه کنسرو از برگ مو، از برگ‌های تازه و سالم استفاده کنید.
2. از شیشه‌های سالم و مقاوم به حرارت استفاده کنید تا در هنگام جوشیدن ترک نخورند؛ شیشه‌های سس و مربا بهترین مورد برای تهیه کنسروها هستند.
3. به هیچ عنوان از شیشه‌هایی که درب آن‌ها دارای زنگ‌زدگی است، استفاده نکنید؛ این کار موجب کپک زدن کنسرو شما خواهد شد.
4. بهتر است بعد از تهیه کنسروها، شیشه‌ها را در جای مناسب قرار داده و آن‌ها را بیش از حد تکان ندهید.
5. شیشه یا بطری کنسرو شما باید در سایه نگهداری شود و مقابل نور مستقیم خورشید نباشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی

بچه ها عاشق این بیسکوئیت می شوند

ازشما/ شام منو همسری

ازشما/ کیک یخچالی

جدیدترین غذا با تخم مرغ

میز اردور/ دستور تهیه سالاد گرم گوجه فرنگی و زیتون

کوفته سنتی ترکیه برای شام امشب

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت

تا به حال مرغ خامه ای پخته اید؟

رازهای مگو برای پخت فسنجان

میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت