آریا بانو

آخرين مطالب

دیگچه مشهدی یک وعده صبحانه در کنار خانواده خانه داري

دیگچه مشهدی یک وعده صبحانه در کنار خانواده

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دیگچه مشهدی یک وعده صبحانه در کنار خانواده
k ٢.٦
٤
غذالند / دسرها از وعده های غذایی هستند که بعد از وعده اصلی غذا مصرف می شوند و افراد به خوردن دسرهایی با طعم های متنوع و عالی علاقه زیادی نشان داده اند.دیگچه نیز از دسرهای خوشمزه و مخصوص شهر مشهد محسوب می شود که سالهای سال است در این شهر مرسوم است که مورد علاقه بسیاری از افراد است و غیر از مشهد در شهر های دیگر نیز تهیه می شود. این دسر به لطف وجود هل و زعفران و گلاب لذیذ‌تر، خوش‌عطر و به لحاظ ارزش غذایی مغذی‌تر خواهد بود. دیگچه یا همان کته زعفرانی دستور پختی مشابه شیر برنج دارد و برای استفاده در ماه رمضان یا ایام عزاداری ماه محرم و صفر مناسب است. دیگچه را می توانید به عنوان دسر خوشمزه و یا وعده صبحانه در کنار خانواده نوش جان کنید. دیگچه باید برشته و مغز پخت شود و تهیه آن نیاز به کمی دقت دارد تا مهارت کافی برای پخت آن دستتان بیاید. دیگچه مشهدی شباهت زیادی به یکی از دسرهای محبوب هندیان با نام پودینگ برنج دارد. این دسر به دلیل داشتن مواد مقوی مانند شیر و زعفران حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، D ، گروه ویتامین‌های B وکربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین است.این غذا زود هضم و حاوی فیبر فراوان است بنابراین نقشی موثر در عملکرد بهتر روده‌ها و رفع یبوست دارد؛ این دسر به علت داشتن ویتامین‌های A ، C ، E و املاح معدنی به زیبایی، طراوت و جوان‌سازی پوست کمک و از پیری زود رس پوست و چین و چروک جلوگیری می‌کند. علاوه بر این دیگچه به دلیل موادی مانند روی به تقویت و رویش مجدد مو‌ها کمک و از سفید شدن مو‌ها هم جلوگیری می‌کند.دسر دیگچه مشهدی برای افرادی که دوران نقاهت بیماری را سپری می‌کنند، کودکان در حال رشد، کهنسالان و اشخاصی که معده ضعیف دارند بسیار مفید است.
مواد لازم
شیر: 3 لیتر
شکر: 500 گرم
برنج: 500 گرم
هل: 30گرم
گلاب : 2 پیمانه
کره : 100 گرم
زعفران : برای تزئین
پسته : برای تزئین
مراحل پخت
مرحله 1
برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.
مرحله 2
برنج را بگذارید خوب بپزد .
مرحله 3
می توانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.
مرحله 4
وقتی آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.
مرحله 5
به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید
مرحله 6
سپس هل را اضافه کنید .
مرحله 7
باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود .
مرحله 8
در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.
مرحله 9
دیگچه مشهدی آماده برای دم کردن است.
مرحله 10
وقتی دسر دیگچه به این مرحله رسید زعفران دم کرده را در گوشه ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.
مرحله 11
دسر دیگچه را مثل برنج به مدت نیم ساعت دم کنید توجه داشته باشید که حرارت خیلی کم باشد.
مرحله 12
بعد در قابلمه را برداشته بگذارید تا خوب خنک شود و در دیس ، دسر دیگچه مشهدی را بر گردانید و با خلال پسته و زعفران برای سرو تزیین نمائید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز

آش چغندر خوش رنگ اشتها آور

صبحانه/ دستور تهیه نیمرویی جدید

کیک زرشک سرشار از ویتامین C

18 ترفند حرفه‌ای که در آشپزخانه به کارتان می‌آید

روش جلد کردن دفتر با استفاده از پارچه های اضافی

ست کیف و کفش پاییزه ی 98

24 مدل میز جلو مبلی مناسب انواع دکوراسیون‌ها

آموزش ماسک صورت با کیوی

آموزش ساخت گردنبند سنتی

اشتباهات رایج درباره سشوار کشیدن مو

جدیدترین مدل های بستن روسری برای عکاسی

راهکارهای مقابله با اسراف غذا

با چه مدل لباسی لاغرتر به نظر می‌رسید؟

چگونه کار‌های خانه، مغز را جوان نگه می‌دارد؟!

با لوازم التحریر آبنباتی آغاز مدارس را جشن بگیرید

تیپ چادری متنوع با مدل‌های روسری

مدل های جذاب ریش مردانه

پاک کردن لکه شکلات از روی لباس

چند تکنیک مهم خانه داری که نمی دانستید

 طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

طرز تهیه بستنی موز یخی

طرز تهیه سالاد یونانی

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی

ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید