آریا بانو

آخرين مطالب

خوردن آبغوره در بارداری چه فواید و عوارضی دارد؟ پزشکي

خوردن آبغوره در بارداری چه فواید و عوارضی دارد؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
خوردن آبغوره در بارداری چه فواید و عوارضی دارد؟
٩٤٦
١
ستاره / آیا درباره خوردن آبغوره در بارداری اطلاعاتی دارید؟ به نظر شما آبغوره چه خواصی برای بدن دارد؟ در پاسخ به این پرسش‌ها ابتدا باید با آبغوره و روش تهیه آن آشنا شوید. آبغوره از انگور نارس که به نام غوره شناخته می‌شود به دست می‌آید. این نوشیدنی‌ ترش‌مزه دارای طبعی سرد است.
به دلیل وجود مواد مغذی و ویتامین‌هایی که این ماده غذایی دارد، در طب سنتی به مصرف آبغوره توصیه شده است. آبغوره به هضم غذا کمک می‌کند و حرارت و عطش بدن را کاهش می‌دهد. این ماده غذایی محرک اشتها بوده و برای درمان بیماری‌های گوارشی مانند اسهال مؤثر است. اگر در دوران بارداری به سر می‌برید و می‌خواهید آبغوره را در برنامه غذایی خود داشته باشید، با ستاره همراه شده و درباره مضرات و خواص آبغوره در بارداری دانش بیشتری کسب کنید.
مزیت‌های مصرف آبغوره در بارداری
از جمله مزیت‌های مصرف آبغوره در دوران بارداری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
پایین آوردن فشار خون
پیشگیری از بروز یرقان و زردی در نوزاد
کمک به هضم بهتر غذا
تقویت سیستم ایمنی مادر و نوزاد
رفع حالت تهوع
کمک به جذب آهن برای مادر و نوزاد
مضرات مصرف آبغوره در بارداری
بروز حالت خستگی و بی‌حالی به دلیل سرد و قابض بودن
افزایش احتمال سقط جنین
افزایش فشار خون به دلیل وجود نمک
بروز مشکلات گوارشی در صورت زیاده روی در مصرف
افت قند خون در اثر زیاده روی در مصرف
خوردن سالاد شیرازی در بارداری
یکی از سؤال‌های خانم‌های باردار این است که آیا می‌توان در این دوران سالاد شیرازی مصرف کرد یا خیر؟ در سالاد شیرازی گوجه فرنگی، خیار، پیاز و آبغوره وجود دارد. آبغوره ای که برای سالاد شیرازی استفاده می‌شود باید بی‌نمک باشد، در غیر این صورت سبب افزایش فشار خون مادر می‌شود.
بیشتر بخوانید: فشار خون بارداری؛ انواع، علائم و درمان
توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف اّبغوره به همراه سالاد یا به تنهایی، به دلیل ادرار آور و قاعده آور بودن سبب افزایش احتمال سقط جنین خواهد شد.
گوجه نیز با وجود این که به عنوان یکی از مواد غذایی غنی از ویتامین و مواد مغذی شناخته می‌شود، اگر به صورت بی‌رویه در دوران بارداری مصرف شود سبب بروز حساسیت برای مادر و نوزاد می‌شود. همچنین اسید موجود در گوجه ممکن است عملکرد دستگاه گوارش را دچار مشکل کند و سوزش و درد معده رخ دهد.
بیشتر بدانید: خواص گوجه فرنگی در بارداری؛ میزان مجاز مصرف رب و سس گوجه فرنگی
برای پیشگیری از این مشکلات به شما پیشنهاد می‌کنیم در مصرف سالاد شیرازی کم نمک در دوران بارداری اعتدال به خرج دهید. این موضوع سبب می‌شود که هم ویتامین‌های لازم را به بدنتان برسانید و هم دچار مشکلاتی مانند سوء هاضمه و افزایش فشار خون نشوید.
سخن آخر
آبغوره که از غوره یا انگور کال به دست می‌آید سرشار از آنتی‌اکسیدان و مواد معدنی است. مصرف آبغوره بدون نمک فشار خون را متعادل می‌کند و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد. با توجه به این که مصرف آبغوره قاعده آور و ادرار آور است، زنان باردار باید در خوردن آن احتیاط بیشتری به خرج دهند. همچنین هنگام استفاده از آبغوره در دوران بارداری باید به میزان نمک آن توجه ویژه‌ای داشته باشید تا دچار افزایش فشار خون نشوید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

لیست غذاهای پروتئین دار برای بدنسازی

اندازه طبیعی طحال و ارتباط آن با سلامتی چیست؟

علت‌هایی که باعث افزایش چاقی شکمی می‌شود؛ شکم در موقعیت آفساید!

5 اقدام ساده خانگی برای از بین بردن علائم عفونت ادراری

مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک خطر سرطان روده را افزایش می‌دهد

دکتر سلام/ علائم تشنج را بشناسید

دو خط کتاب/ بچه ها خود به خود فیلسوف هستند

آیا دیابت با تراکم معدنی استخوان ارتباط دارد؟

خطراتی که مادر دوقلوها را تهدید می‌کند

کلسترول خوب خونتان را با مصرف این روغن افزایش دهید

میوه ای که با سرطان کولون مقابله می کند

عارضه‌ای که سلامت زنان باردار را تهدید می‌کند

چه زمانی پیوند کبد ضروری است؟

چگونه از بروز چین و چروک‌های پیشانی جلوگیری کنید؟

نور لیزر چه اثری برچشم ها دارد؟

بهترین غذا برای کسانی که فشار خون دارند

خار پاشنه را بدون جراحی درمان کنید

طبع تخم مرغ چیست و مصلح های آن کدام است؟

اما و اگرهایی که باید در بدنسازی بدانید

آیا دمنوش بابونه خواب‌آور است؟

اگر به سبزیجات علاقه ندارید، بخوانید

بعد از شنا اینطوری از پوست‌تان مراقبت کنید!

کیستی که به نخاع شما آسیب می‌زند

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: مصرف ماده مخدر تریاک سرطان زا است

اپلیکیشن‌هایی در خدمت زنان؛ از مدیریت استرس یا یادآوری عادت ماهانه

8 علت اصلی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کنند

25 اصطلاح متداول پزشکی برای دانستن

تبعات صبحانه نخوردن؛ انجمن قلب آمریکا: بدون صبحانه چاق و پر خور می‌شوید!

تبلیغات پزشکی در اینستاگرام بدون مجوز ممنوع است

فلفل دلمه‌ای و اثرات خاصی که در پخت غذا دارد

ترک سیگار خطر ابتلا به بیماری قلبی را نصف می‌کند

دکتر سلام/ چرا عضلات بدن می گیرند؟

راه های موثر کاهش میزان کلسترول را بشناسیم

آنوریسم؛ بیماری خطرناک اندام‌های حیاتی را تهدید می‌کند

خطری به نام رژیم کاهش وزن!

8 علت اصلی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کنند

صافی کف پا تا چه سنی طبیعی است؟

لیزر، از تجربه مراجعان تا نظر متخصصان

عواملی که باعث جلوگیری از «آلزایمر» می شوند، کدامند؟

رژیم های غذایی سالم و 10 رد پایی که در زندگی شما به جا می گذارند!

شربتی که شما را به سرعت لاغر می‌کند

خوراکی های معمولی کشنده را بشناسید

چرا غدد لنفاوی باد می کنند؟

اگر آدامس قورت بدهید واقعا هفت سال در معده‎تان می ماند؟

چقدر برنج بخوریم تا شکممان چاق نشود؟

از لاغری تا رفع چین و چروک با فلفل سیاه!

از خواص شگفت انگیز چای سیاه چه می‌دانید؟

رفع خستگی چشم هنگام کار با کامپیوتر به روش 20-20-20

مواظب این بیماری‌های پوستی در باشگاه‎های ورزشی باشید

آلو خشک برای مقابله با سرطان کولون