آریا بانو

آخرين مطالب

دو پیازه آلو از غذاهای سنتی شیراز خانه داري

دو پیازه آلو از غذاهای سنتی شیراز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دو پیازه آلو از غذاهای سنتی شیراز
k ٤.٧
٣
غذالند / دو پیازه آلو یکی از غذاهای سنتی مردم خونگرم شیراز است .شاید فکر کنید که این غذا با آلو تهیه می شود .خیر اشتباه می کنید ترکیبات این غذا پیاز ، سیب زمینی و تخم مرغ است.شاید از خود بپرسد پس آلو چی شد .آلو در واقع همان سیب زمینی خودمان است شیرازی های عزیز به سیب زمینی می گویند آلو و آن را به این نام صدا می زنند و علت نام این صیفی دلیل دارد که برایتان به صورت مختصر توضیح می دهیم.
سیب زمینی همانند خیلی از میوها وسبزیجات دیگر ذات ایرانی ندارد و از کشور دیگری پا به سرزمین ما نهاده است.در زمان های خیلی قدیم شخصی به نام سر جان ملکم که گویا تابعیت انگلیسی داشته است وارد ایران شده و این صیفی را به ایران میاورد و در بوشهر به کشاورزان یاد میدهد که آن را چگونه کشت کنند.الیته طبق روایات دیگر اولین بار سیب زمینی در استان کرج امروزی در منطقه پشند کاشته شده است و برخی از سیب زمینی ها به سیب زمینی پشندی نیز معروفند .از آن به بعد سیب زمینی مشود جزئی از غذای مردم ایران و به این صورت یک محصول فرنگی به کشور ما وارد میشود.
شیرازی ها اوایل به این محصول جدید میگفتند” الوملکمی” که بخاطراسم همان شخصی بود که این سیب زمینی ها را آورده بود کم کم اسم دیگری هم برای آن پیدا کردندبه نام ” آلو زمینی” به همین علت است که اکثر شیراری ها به آن آلو می گویند.
اما امروزه سیب زمینی یک از مهمترین مواد غذایی در ایران است و شاید به جرات بتوان گفت که در 90% غذاها ازسیب زمینی به نوعی استفاده می شود و طرفداران زیادی هم دارد.بهترین نوع سیب ز مینی که همه آن را دوست دارند سیب زمینی سرخ کرده است که البته زیاد خوردن آن نیز خیلی توصیه نمی شود.بهترین حالت استفاده از سیب زمینی نوع پوره و یا پخته آن است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین و ویتامین به خصوص ویتامین ث می باشد.

مواد لازم
سیب زمینی بزرگ : 1 عدد
پیاز متوسط : 4 عدد
روغن : به مقدار لازم
تخم مرغ : 2 عدد
نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله 1
سیب زمینی را با پوست آب پز می کنیم .
مرحله 2
پوست سیب زمینی ها را گرفته به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله 3
پیاز را خرد کرده با زردچوبه ، نمک و فلفل در روغن تفت می دهیم.
مرحله 4
سیب زمینی را نیز در پیاز کمی تفت می دهیم.
مرحله 5
در پایان تخم مرغ ها ر به مواد فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پخته شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات

با هلو در آشپزخانه غوغا کنید

این ترشی با کم خونی مقابله می کند

لیموناد گیلاس؛ خوشمزه و دلچسب

رولت مغزدار شکلاتی؛ پیشنهاد عالی برای عید

لطیفه شکلاتی؛ خوشمزه تر از شیرینی های دیگر

املت سبزیجات؛ شام خوشمزه و ساده

آموزش تهیه ساندویچ جگرآرناووت

کلوچه جو دوسر شکلاتی؛ شیرینی روز عید

این پیش غذا مهمانی شما را به یاد ماندنی می کند

نان تست هایی که دلتان نمی آید بخورید!

بازگشت روبان به تزئین وسایل خانه!

کاردستی مخصوص توالت!