آریا بانو

آخرين مطالب

مرغ آجری برای پذیرایی مجلسی خانه داري

مرغ آجری برای پذیرایی مجلسی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

سرآشپز پاپیون / مواد لازم مرغ آجری
مرغ متوسط1 عدد
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
سیر2 حبه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آبلیموبه مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 300دقیقه
1
شکم مرغو تمیز کنین و خوب بشورین.
2
زردچوبه و نمک و فلفل رو با مقداری آبلیمو به صورت خمیر دربیارین و تمام سطح مرغ و داخل شکمشو با این سس بپوشونین.
3
پیاز و سیر و فلفل دلمه ای رو داخل شکم مرغ بریزین و پاها و شکم مرغ و بال ها رو با نخ بدوزین تا باز نشه.
4
یه قابلمه ی بزرگ بردارین داخل قابلمه یه آجر بذارین و بعد یه تابه ی کوچیک تر روی آجر بذارین. جوری که تابه ی کوچیک کاملا داخل قابلمه ی بزرگ قرار بگیره و روی آجر باشه.
5
مرغو داخل تابه بذارین و زیر قابلمه رو روشن کنین تا نیم ساعت شعله زیاد باشه اما بعد شعله رو کم کنین و تا 5،6 ساعت اجازه بدین تا مرغ قشنگ آب بندازه و بپزه و برشته شه.
6
هیچ آب و روغنی نمیخواد این مرغ خودش یه عالمه آب میندازه که میتونین هر چند دقیقه یه بار آبشو روش بریزین.
7
وقتی هم که آبش کاملا بخار شد مرغ کاملا برشته میشه ولی دقت کنین که پوست مرغ کنده نشه و حتما با پوست باشه.
8
بسیار لذیذ و خوشمزه هست اما یکم زمان بره.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز

آش چغندر خوش رنگ اشتها آور

صبحانه/ دستور تهیه نیمرویی جدید

کیک زرشک سرشار از ویتامین C

18 ترفند حرفه‌ای که در آشپزخانه به کارتان می‌آید

روش جلد کردن دفتر با استفاده از پارچه های اضافی

ست کیف و کفش پاییزه ی 98

24 مدل میز جلو مبلی مناسب انواع دکوراسیون‌ها

آموزش ماسک صورت با کیوی

آموزش ساخت گردنبند سنتی

اشتباهات رایج درباره سشوار کشیدن مو

جدیدترین مدل های بستن روسری برای عکاسی

راهکارهای مقابله با اسراف غذا

با چه مدل لباسی لاغرتر به نظر می‌رسید؟

چگونه کار‌های خانه، مغز را جوان نگه می‌دارد؟!

با لوازم التحریر آبنباتی آغاز مدارس را جشن بگیرید

تیپ چادری متنوع با مدل‌های روسری

مدل های جذاب ریش مردانه

پاک کردن لکه شکلات از روی لباس

چند تکنیک مهم خانه داری که نمی دانستید

 طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

طرز تهیه بستنی موز یخی

طرز تهیه سالاد یونانی

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی

ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید