آریا بانو

آخرين مطالب

2 روش درست کردن شیر برنج خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

درست کردن شیر برنج سفید
شیر برنج جایگزین خوبی برای شیرهای لبنی است! این دستور العمل های ساده برای درست کردن شیر برنج کمتر از 5 دقیقه زمان می برد. اگر می خواهید طعم شیر برنج سنتی داشته باشید، از شیرینی برنج استفاده کنید. اگر طعم خاکی بیشتری را ترجیح می دهید، برنج قهوه ای را با آب مخلوط کنید تا شیر شود. هر دو گزینه سریع ، آسان و جالب هستند.
طرز تهیه شیر برنج سفید :
مواد لازم برای تهیه شیر برنج سفید :

برنج پخته شده 1 فنجان
آب 4 فنجان

این مواد برای درست کردن 4 فنجان شیر برنج می باشد.
طرز تهیه شیر برنج سفید :
برنج سفید را به صورت کته بپزید و دم نگذارید تا حدی که نرم شود . سپس 1 فنجان برنج پخته شده را با 4 فنجان آب داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
و اجازه بدهید ثابت باقی بماند تا شیر و برنج صاف شود اگر بعد از 1 دقیقه مواد هنوز یکدست نشده است باز مخلوط کن را با دور تند روشن کنید تا زمانی که یکدست شود مخلوط کنید.
بعد از مخلوط کردن، شیر را داخل یخچال نگهداری کنید. اگر تمایل دارید شیر را خنک بنوشید و اگر هم دوست داشته باشید می توانید گرم بنوشید. حتما قبل از نوشیدن شیر برنج آن را کامل هم بزنید .
این شیر برنج را تا 5 روز می توانید داخل یخچال نگهداری کنید.
تهیه شیر برنج قهوه ای :

درست کردن شیر برنج قهوه ای
مواد لازم برای تهیه شیر برنج قهوه ای :
برنج قهوه ای پخته شده 1/2 فنجان
آب 2 فنجان
خرما 4 عدد

طرز تهیه شیر برنج قهوه ای:
این میزان مواد برای 2 فنجان شیر برنج می باشد.
ابتدا 2 فنجان آب، 1/2 فنجان برنج قهوه ای پخته شده و 4 عدد خرما را داخل مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا مخلوط کنید. خرما به شما کمک می کند که شیرتان کمی شیرین شود، اگر می خواهید شیر بدون قند داشته باشید آنها را به راحتی کنار بگذارید.
اجازه بدهید مخلوط کاملا یکدست شود تا مایع شیری تشکیل شود. هرچه بیشتر مخلوط کنید قوام شیر شما سبک تر می شود.
مایع را از یک الک ریز عبور بدهید و آن را صاف کنید تا هر گونه برآمدگی که دارد از بین بردود. زیرا برنج قهوه ای بافت ضخیم دارد پس آن را از صافی عبور بدهید.

شیره برنج قهوه ای را از صافی عبور بدهید
می توانید اضافه های برنج را کمپوست یا درون سطل زباله بریزید.
سپس برای نوشیدن آن را درون یخچال قرار بدهید تا خنک شود در غیر این صورت آن را گرم نوش جان کنید.
این شیر را 4 روز داخل یخچال می توان نگهداری کرد.
* اگر بوی شیر تغییر کرد آن را مصرف نکنید و دور بریزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی

بچه ها عاشق این بیسکوئیت می شوند

ازشما/ شام منو همسری

ازشما/ کیک یخچالی

جدیدترین غذا با تخم مرغ

میز اردور/ دستور تهیه سالاد گرم گوجه فرنگی و زیتون

کوفته سنتی ترکیه برای شام امشب

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت

تا به حال مرغ خامه ای پخته اید؟

رازهای مگو برای پخت فسنجان

میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت