آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک قاشقی بدون فر خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

طرز تهیه کیک قاشقی بدون فر
مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی :

آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک قاشقی :
برای تهیه کیک قاشقی ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با چنگال به خوبی هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ و شکر به آرامی اضافه نمایید و با چنگال هم بزنید. سپس ماست را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی ایجاد شود.
در این مرحله از طرز تهیه کیک قاشقی، درون ماهیتابه ای روغن بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی داغ شود. اگر حرارت زیاد باشد قبل از پختن سرخ می شود و داخل آن خام می ماند. سپس از مواد کیک با قاشق بردارید و درون روغن بیاندازید می توانید از قالب استفاده کنید قالبتان را چرب کنید و داخل تابه قرار بدهید اگر استیل بود اجازه بدهید داغ شود که مواد به قالب نچسبد.
سپس از مواد داخل قالب ها بریزید زیاد نریزید که کیک های قالبی تان ضخیم شود و وسط آن ها خمیر بماند حرارت باید ملایم باشد تا کیک ها کامل مغز پخت شود وقتی کیک های داخل تابه روی آن حباب زد و روی آن سفت شد می توانید آن ها را برگردانید. اجازه بدهید هم مغز کیک پخته شود و هم سرخ شود که ظاهر زیبایی داشته باشد بعد از سرخ شدن دوطرف کیک روی دستمال یا داخل سبد قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود.
نکته برای تهیه کیک قاشقی :
این کیک قاشقی سریع درست می شود اما شیرینی آن کم است اگر شیرین دوست دارید بعد از در آوردن از روغن داخل شکر بغلتانید یا داخل شیره زعفرانی بگذارید می توانید شکلات آب شده روی آن بریزید عالی می شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات

با هلو در آشپزخانه غوغا کنید

این ترشی با کم خونی مقابله می کند

لیموناد گیلاس؛ خوشمزه و دلچسب

رولت مغزدار شکلاتی؛ پیشنهاد عالی برای عید

لطیفه شکلاتی؛ خوشمزه تر از شیرینی های دیگر

املت سبزیجات؛ شام خوشمزه و ساده

آموزش تهیه ساندویچ جگرآرناووت

کلوچه جو دوسر شکلاتی؛ شیرینی روز عید

این پیش غذا مهمانی شما را به یاد ماندنی می کند

نان تست هایی که دلتان نمی آید بخورید!

بازگشت روبان به تزئین وسایل خانه!

کاردستی مخصوص توالت!