آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه چیکن پارمزان خانه داري

طرز تهیه چیکن پارمزان

  بزرگنمايي:

آریا بانو-با ما همراه باشید تا طرز تهیه غذای ساده و خوشمزه چیکن پارمیزان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:
1 عدد سینه مرغ بدون استخوان
1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
1/4 پیمانه پنیر موزرلا خورد شده
1/3 پیمانه سس گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری ریحان رنده شده
1 عدد تخم مرغ
آرد سفید به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل

روش تهیه سینه مرغ سوخاری
ابتدا باید سینه مرغ را با گوشتکوب بکوبیم تا نازک بشود تقریبا حدود 1.5 سانت.
حالا هر دو طرف مرغ رو به نمک و فلفل آغشته کنید. بعد هر دو طرف مرغ رو کاملا به آرد سفید آغشته کنید. حالا مرغ رو کاملا به تخم مرغی که قبلا زدیم تا از لختی در بیاد آغشته کنید.
در نهایت نوبت آغشته کردن دو طرف مرغ به آرد سوخاریه.
مرغ رو داخل قابلمه‌ای که درون آن روغن ریختیم و روغن هم داغ شده میذاریم و اجازه میدیم تا سرخ و طلایی بشه.
وقتی یک طرف مرغ طلایی شد برش میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه. مرغ رو خیلی سرخ نکنید، چون قراره داخل فر هم بره و در صورت سرخ شدن زیاد از حد سفت میشه.
مرغ سرخ شده رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیش گرفته شود.
یه ظرف نشکن مخصوص فر انتخاب کنین و کف آن را با روغن چرب کنید و بعد مرغ سوخاری رو درون آن قرار دهید و روی مرغ رو با سس گوجه فرنگی بپوشونید.
ریحون خورد شده رو اضافه کنید.
در نهایت پنیر موزرلا تازه‌ای که خورد کردین و پنیر پارمزان هم روی مرغ پخش کنید.
مرغ رو برای 15 الی 20 درجه داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کردید بذارین تا هم مرغ خوب مغز پخت بشه و هم پنیرا آب و برشته بشود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی

بچه ها عاشق این بیسکوئیت می شوند

ازشما/ شام منو همسری

ازشما/ کیک یخچالی

جدیدترین غذا با تخم مرغ

میز اردور/ دستور تهیه سالاد گرم گوجه فرنگی و زیتون

کوفته سنتی ترکیه برای شام امشب

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت

تا به حال مرغ خامه ای پخته اید؟

رازهای مگو برای پخت فسنجان

میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت