آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شربت ازگیل خوش‌عطر و عالی خانه داري

طرز تهیه شربت ازگیل خوش‌عطر و عالی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه شربت ازگیل خوش‌عطر و عالی
١٣٢
٠
ستاره / ازگیل میوه‌ای خوشمزه است که در مناطق شمالی کشور به وفور یافت می‌شود. طبع ازگیل سرد و خشک بوده و سرشار از مواد مغذی مانند منیزیم، پتاسیم، منگنز، آهن، روی و … است. همچنین ازگیل در درمان بسیاری از بیماری‌ها مانند فشار خون، سنگ کلیه، التهاب‌های روده‌ای و … موثر است. از این‌رو در این مطلب به طرز تهیه شربت ازگیل مقوی و همچنین مختصری بر خواص این میوه خواهیم پرداخت؛ با ما باشید.
مواد لازم
ازگیل بدون هسته و بدون پوست دو پیمانه
شکر سه پیمانه
آب سه پیمانه
جوهر لیمو نوک قاشق چای‌خوری
دستور تهیه
میوه ازگیل را به خوبی شسته، هسته آن را خارج کرده و پوست آن را بگیرید.
سپس شکر، آب، جوهر لیمو و ازگیل‌ها را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد.
حال حرارت شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت 15 الی 30 دقیقه شهد آب و شکر شما بجوشد.
در انتها، وقتی شهد شربت کمی قوام گرفت، مقداری جوهر لیمو به شربت خود اضافه کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید شربت شما خنک شود.
بعد از خنک شدن، تفاله‌های ازگیل را به وسیله یک صافی، از شربت جدا کنید.
شربت را همراه با مقداری یخ درون لیوان ریخته و نوش جان کنید.
نکته: این شربت دارای عطر و رنگی زیباست؛ اما در صورت لزوم می‌توانید کمی دم‌کرده زعفران برای خوش‌رنگ‌تر شدن به آن بیافزایید.
مختصری بر خواص درمانی ازگیل
از جمله مهم‌ترین خواص ازگیل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
1. برای درمان التهابات روده‌ای از ازگیل استفاده می‎شود؛ برای این منظور پوست و هسته ازگیل را جدا کنید و گوشت آن را با کمی شیر در مخلوط‌کن بریزید تا یکدست شود. این نوشیدنی خوشمزه را روزانه میل کنید.
2. برای درمان مشکلات دستگاه گوارش، ازگیل میوه مناسبی است؛ مصرف میوه ازگیل برای درمان اسهال و همچنین درمان نفخ معده توصیه شده‌است.
3. ازگیل میوه‌ای اشتها آور و چاق‌کننده است و برای کودکان بد غذا گزینه مناسبی به حساب می‌آید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات