خوراک گوشت سرآشپز بوراک
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ٣.٩
٧
آخرین خبر / ابتدا دنبه ها رو داغ کرد و جزغاله ها رو از
روغن دنبه جدا کرد و شیشلیک ها رو داخل این
روغن سرخ کرد و گوشت راسته رو اضافه کرد و تفت داد و گوشت ها رو همراه با
پیاز و کرفس و گوجه و چیلی پخت و دمی معروفش و به این خوراک اضافه کرد و با سبزیجات معطر سرو کرد.
-
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸:۴۰
-
۷۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/183429/