آریا بانو

آخرين مطالب

6 فرمول آشپزی سالم‌ خانه داري

6 فرمول آشپزی سالم‌

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
6 فرمول آشپزی سالم‌
k ١.٨
٢
جام جم / برای آشپزی سالم به این 6 نکته دقت کنید:
1- جوشاندن و پخت بیش از حد نه تنها بافت سبزیجات را نامطلوب می‌کند، بلکه مقدار زیادی از ویتامین و مواد معدنی آنها نیز از دست می‌رود. مثلا به پخت یک هویج در آب جوش دقت کنید، پس از چند دقیقه رنگ آب به سمت زردی متمایل شده که نشانه از دست رفتن بتاکاروتن آن بوده که پیش‌ساز ویتامین A است. بهترین روش برای پخت سبزیجات، بخار پز کردن است. برای سبزیجات برگی تنها پنج دقیقه کافی است، اما سبزیجات خرد شده نیاز به ده دقیقه وقت و سبزیجات سفتی نظیر هویج و سیب‌زمینی به 20 دقیقه وقت نیاز دارند.
2- قبل از افزودن نمک حتما غذا را بچشید. هر یک قاشق چایخوری نمک دارای 2300 میلی‌گرم نمک است که بسیار بالاتر از نیاز روزانه بدن به سدیم است. نگران نباشید، جوانه‌های چشایی شما خیلی زود به کم نمک بودن غذا عادت می‌کند.
3-سبزیجات کنسرو شده از قبیل لوبیا یا نخود سبز و ذرت را حتما قبل از استفاده بشویید تا نمک اضافی آنها از بین برود.
4- اگر قصد دارید به جای گریل کردن، گوشت چرخ شده را در ماهیتابه سرخ کنید، قبل از پخت حتما چربی اضافه آن را جدا کنید یا این‌که آن را روی سطوح فلزی مشبک گریل کنید تا چربی اضافه آن خارج شود. یکی از راه‌های خارج کردن چربی اضافه شست‌و‌شوی گوشت خرد یا چرخ شده با آب داغ و سپس آبکشی آن است. این روش سبب افت پروتئین، ویتامین یا املاح نمی‌شود.
5-روغن‌ها و چربی‌های خوب و سالم را به سالاد خود اضافه کنید. برخی مواد مغذی محلول در روغن و چربی هستند، بنابراین اگر فقط از لیمو یا سس‌های بدون روغن برای مزه دار شدن سالاد استفاده می‌کنید، ممکن است برخی ترکیبات مفید نظیر بتا کاروتن هویج در بدن شما جذب نشوند. افزودن 5/1 قاشق غذا‌خوری از روغن کانولا یا زیتون به یک کاسه بزرگ سالاد می‌تواند جذب این ترکیبات مفید را بهبود بخشد.
6-زمان پخت سیر را حتی الامکان کوتاه کنید، چرا که اثرات سلامتی بخش آن کاهش می‌یابد. همچنین زمانی که سیر خرد شده یا رنده شده را حرارت می‌دهید، حرارت سبب غیر فعال شدن برخی آنزیم‌ها می‌شود. اگر قصد دارید سیر را در غذا اضافه کره و از اثرات مفید آن سود ببرید باید حدود ده دقیقه به سیر خرد شده زمان دهید تا ترکیبات مفید و مغذی آن با فعالیت آنزیم‌ها تشکیل شوند و سپس آن را به غذای در حال پخت بیفزایید. همچنین افزودن سیر خام به سالاد یا سس‌ها بهترین روش مصرف آن است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ کیک کرامبل سیب

طرز تهیه نان شیرمال

از شما/ دلمه جان

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه‌های تابستانی

آموزش پخت خورش لوبیا سبز با قارچ

غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت

میز اردور/ دسر توت فرنگی عصرتان را پر انرژی می کند

از شما/لطفا در بخش آشپزی درج شود

از شما/جوجه تابه ای

از شما/ناهار امروز

از شما/ پنکیک خوشمزه

از شما/پنکیک با مربای البالو

این کیک های تولد را بدون فر بپزید

از شما/ لطفا در بخش آشپزی درج شود

سفره آرایی/ کودک را با این تزئینات میوه خور کنید

6 ساندویچ جذاب و محبوب در هندوستان

کیک نخودچی صبحانه ای مقوی

میزاردور/ ترشی پوست لیمو ترش

از شما/ پاستا خوشمزه

طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران‌ های میلان

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید

مرغ لقمه ای؛ شامی کامل و جدید برای خانواده

باقلوای ترکی که دلتان را می برد

رولت تیرامیسو؛ خوشمزه تر از رولت خامه ای

تخم مرغ را لاکچری بپزید

چگونه با بامیه غذایی لذیذ درست کنیم؟

مدل موی عروس اصلا سخت نیست!

کلکسیون انگشترهای درشت زنانه

فر کردن مو بدون امکانات

استفاده از وازلین به جای شمع!

چگونه وقتی بیمار هستی، زیبا باشی؟

وسایل ضروری در دکوراسیون داخلی منزل

ویدئویی برای مرتب بودن آقایان

کاربردهای مهم و مفید وازلین

لباس مشکی بچگانه ویژه محرم

علاقه مندان به گل و گیاه این ویدئو را از دست ندهند

تفاوت اصلی رنگ مو آمبره و سامبره و بالیاژ

مدل لباس مشکی دخترانه و پسرانه

زیباترین گل های نمدی با الگوی ساخت

7 ویژگی مهم کفش های مجلسی اما راحت برای خانم ها

شیک ترین ست های کیف و کفش آبی

​تبدیل پنکه به کولر با ترفند ساده!

طرز تهیه نبات شاخه ای

سوسیس خام رو باید در یخچال نگهداری کرد یا فریزر؟

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه کره بادام زمینی

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه