آریا بانو

آخرين مطالب

سالاد شیرازی؛ هضم کننده یا دردسرساز؟ خانه داري

سالاد شیرازی؛ هضم کننده یا دردسرساز؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سالاد شیرازی؛ هضم کننده یا دردسرساز؟
k ٣.٩
٤
ایران شف / سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین سالادهای ایرانی است که متشکل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنی‌هایی است.
این سالاد در کنار تمام خواص تغذیه‌ای که دارد، می‌تواند برای افرادی که نمی‌توانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنان به حساب می‌آید، دردسرساز شود.
بررسی‌ها نشان می‌دهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است می‌تواند روده‌ها را با مشکلات زیادی روبه‌رو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا می‌تواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و غذاهای نشاسته‌ای شود. از طرفی ماست وبرنج هردو یک طبع دارند و خوردن آنها دریک زمان صحیح نیست !
همچنین نتایج مطالعات نشان می‌دهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنی‌های ترش مصرف کرد و چاشنی‌هایی با طعم معتدل بهترین انتخاب برای افزودن به سالاد شیرازی است.
چه جوری ردست میشه: 1خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز خرد شده مخلوط کنید ( دقت کنید که تمام این مواد ریز و به یک اندازه خرد شوند ).2مقداری نعنای خشک و جعفری ریز خرد شده را به سالاد اضافه کنید ، کمی آبغوره یا آبلیمو ، نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید سپس سالاد شیرازی را سرو کنید ( استفاده از نعنا و جعفری اختیاری میباشد ).


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دستور تهیه سالاد گرم گوجه فرنگی و زیتون

کوفته سنتی ترکیه برای شام امشب

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت

تا به حال مرغ خامه ای پخته اید؟

رازهای مگو برای پخت فسنجان

میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت

غذای اصلی/ این خورشت تابستانی را از دست ندهید

دستور تهیه پنکیکی فوق رژیمی

ایده های دیده نشده برای پرورش گیاه در منزل

پذیرایی جذاب هندوانه

ناگت مرغ خانگی بپزید

سس کچاپ خانگی با طعم و رنگ عالی

تکنیک فرم دهی سفیده تخم مرغ

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار شامی با گوجه

از شما/ مربا

از شما/ دیزی مامان پز

آموزش تهیه سوپ کلم

غذای اصلی/ پلو یونانی را امتحان کنید

از شما/ پلو میگو

از شما/ شام ما

از شما/ کیک تابه رژیمی

خورش دال عدس به سبک خوزستانی ها

آش زرشک غذا خوشمزه خراسان شمالی

املت پیتزای سیب زمینی سرخ کرده

کولی غورابیج غذاهای محلی استان گیلان

شامی کبابی افغانستانی

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

8 توصیه برای چیدمان یک اتاق برای 2 کودک

نکاتی برای انتخاب لباس ساقدوش داماد

طرز تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب)

آبنبات پولکی زعفرانی برای چای عصرگاهی

سوپ مرغ و سبزیجات مخصوص کودکان

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

ماکارونی اسفناج را نیم پز کنید

«گل همی» استان یزد را امتحان کنید

بدون داشتن فر نان شکم پر درست کنید

طرز تهیه گرم ماسالا ادویه معروف هندی

آموزش تهیه یک شیرینی فرانسوی خوشمزه

اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت

فرق لاته و کاپوچینو از نظر مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه

گلسازی هنری نشاط بخش و کم هزینه

خودتان زیورآلات تان را بسازید

نحوه انتخاب لباس مجلسی گلدار برای فصول مختلف

شنیون موی مادر عروس

راه های از بین بردن لکه عرق

ایده ای خلاقانه برای ساخت دیوار کوب دخترانه

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!