آریا بانو

آخرين مطالب

فوت آشپزی/ چگونه بورانی خوش عطری درست کنیم؟ خانه داري

فوت آشپزی/ چگونه بورانی خوش عطری درست کنیم؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
فوت آشپزی/ چگونه بورانی خوش عطری درست کنیم؟
٦٨٢
٠
تابناک با تو / اسفناج بورانی را بهتر است بخارپز کنید . برای این کار اسفناج ،نمک و چند حبه سیر را داخل قابلمه بریزید و زیر شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید بخارپز شود .
ترفندهایی برای خوشمزه شدن بورانیاسفناج بورانی را بهتر است بخارپز کنید . برای این کار اسفناج ،نمک و چند حبه سیر را داخل قابلمه بریزید و زیر شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید بخارپز شود .
به هیچ عنوان از بادمجان سرخ شده برای تهیه بورانی استفاده نکنید . برای تهیه بورانی بادمجان ، بادمجان را کباب کنید و پوست آن را بگیرید و بورانی درست کنید . اگر می خواهید با بادمجان سرخ شده بورانی درست کنید مقدار خیلی کمی روغن بریزید و سرخ کنید. می توانید بادمجان را پوست کنید و به آن کره بمالید و داخل فر بپزید و سپس بورانی درست کنید .
به بورانی لبو شکر اضافه نکنید . زمانی که لبو پخت می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید اما اضافه کردن شکر درهنگام پخت درست نیست .

برای بورانی کدو حلوایی ، کدو حلوایی را با آب بپزید و با کمی کره تفت دهید . در این صورت بورانی کدو حلوایی خوشمزه تر خواهد شد .
با هر بورانی چاشنی مخصوص به خود را بخورید مثلا به بورانی اسفناج نعنا و گل سرخ، به بورانی کدو حلوایی کمی عسل و زعفران و به بورانی بادمجان سیر تازه اضافه کنید.

بورانی را با چیپس بخورید خیلی خوشمزه است . بورانی اسفناج را با چیپس پیاز و جعفری ،بورانی کدو حلوایی و لبو را با چیپس ساده و بورانی بادمجان را با چیپس فلفلی بخورید .
برای تهیه بورانی لبو بهتر است لبوها را خرد کنید و یا داخل میکسر میکس کنید تا در بورانی زیباتر به نظر برسد .
باید به هر نوع بورانی ماست مخصوص به خودش را اضافه کنید و این تفکر که ماست خامه ای و پرچرب بورانی شما را خوشمزه می کند اشتباه است . برای بورانی اسفناج از ماست موسیر ، برای بورانی بادمجان از ماست خامه ای و برای بورانی لبو از ماست شیرین استفاده کنید .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی

بچه ها عاشق این بیسکوئیت می شوند

ازشما/ شام منو همسری

ازشما/ کیک یخچالی

جدیدترین غذا با تخم مرغ

میز اردور/ دستور تهیه سالاد گرم گوجه فرنگی و زیتون

کوفته سنتی ترکیه برای شام امشب

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت

تا به حال مرغ خامه ای پخته اید؟

رازهای مگو برای پخت فسنجان

میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت

غذای اصلی/ این خورشت تابستانی را از دست ندهید

دستور تهیه پنکیکی فوق رژیمی

ایده های دیده نشده برای پرورش گیاه در منزل

پذیرایی جذاب هندوانه

ناگت مرغ خانگی بپزید

سس کچاپ خانگی با طعم و رنگ عالی

تکنیک فرم دهی سفیده تخم مرغ

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار شامی با گوجه

از شما/ مربا

از شما/ دیزی مامان پز

آموزش تهیه سوپ کلم

غذای اصلی/ پلو یونانی را امتحان کنید

از شما/ پلو میگو

از شما/ شام ما

از شما/ کیک تابه رژیمی

خورش دال عدس به سبک خوزستانی ها

آش زرشک غذا خوشمزه خراسان شمالی

املت پیتزای سیب زمینی سرخ کرده

کولی غورابیج غذاهای محلی استان گیلان

شامی کبابی افغانستانی

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

8 توصیه برای چیدمان یک اتاق برای 2 کودک

نکاتی برای انتخاب لباس ساقدوش داماد