آریا بانو

آخرين مطالب

فوت و فن تهیه نان قندی برای عصرانه خانه داري

فوت و فن تهیه نان قندی برای عصرانه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
فوت و فن تهیه نان قندی برای عصرانه
k ١.٦
٢
ایران کوک / از وقتی یادم میاد پخت نان و مراحل عمل آوردن خمیر و حتی خرید انواع نان و دیدن تنور و دستگاه های پخت نان برای من هیجان انگیز بوده تا جایی که خوردن هیچ چیز به اندازه نان خانگی و تازه برای من لذت بخش نیست. البته عشقی که به پخت نان دارم به سال های کودکی بر می گرده که همیشه وقتی به خونه مادربزرگ می رفتم جایی نبود که به اندازه تنورستان یعنی همون اتاقک مخصوص پخت نان حال خوب به من بده. پخت نان های سنتی ایران هم چیزی کم از نان حجیم یا نان فانتزی نداره و حس و حال تهیه نان خانگی سنتی به اندازه پخت نان های باگت و همبرگر لذت بخش و دلنشینه. در بین انواع نان سنتی مثل فطیر، شیرمال، ساجی، کسمه و … پخت و خوردن نان قندی یعنی همون نان نازک و شیرینی که در بیشتر قنادی ها و فروشگاه ها وجود داره هم خیلی دوست داشتنی است و هم خیلی راحت که خوشبختانه تهیه اش نیازی به دستگاه و وسیله خاصی نداره و هر کسی به راحتی با کمترین هزینه می تونه توی خونه نان شیرین تهیه کنه و در وعده های صبحانه و عصرانه همراه شیر و چای سرو کنه که خوردنش حسابی می چسبه.

تهیه نان خانگی از این جهت که با مواد اولیه مرغوب تهیه می شه طرفدار بسیار داره و به راحتی می شه مواد و طعم دهنده های مختلف و مفیدی رو با مواد مخلوط کرد تا نان های متنوع و متفاوتی داشته باشید و هم چنین هنگام بافت نان می توان خلاقیت به خرج داد و افراد خانواده رو به راحتی برای خوردن دست رنجتون ترغیب کنید.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
آرد سفید 90 گرم
سبوس گندم 10 گرم
کره ذوب شده 50 گرم
شیر 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر شکر 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
کنجد و سیاهدانه به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
مرحله اول:
کرده ذوب شده و پودر شکر را با همزن به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و سبک شود.

مرحله دوم:
در این مرحله شیر، هل و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
مرحله سوم:
سبوس گندم را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم:
آرد را به تدریج بیافزایید تا خمیر نسبتا شل و چسبناکی داشته باشید. (دقت کنید خمیر نان قندی سفت نیست)
مرحله پنجم:
سینی فر یا قالب 20 در 30 را کمی چرب و آرد پاشی کنید و خمیر را به ضخامت دو میلی متر به طور یکسان و با دست چرب شده در سینی پهن کنید و روی آن را با چنگال سوراخ کنید.
(می توان به جای آرد پاشی کردن کف سینی کاغذ روغنی پهن کرد)
مرحله ششم:
زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بعد با برس قنادی روی سطح خمیر بمالید و سپس روی خمیر مقداری کنجد، سیاه دانه یا انواع مغز خوراکی بپاشید .
مرحله هفتم:
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید و بعد از آن گریل فر را به مدت ده یا پانزده دقیقه روشن کنید تا روی نان قندی حسابی طلایی شود.

نکات کلیدی تهیه نان قندی
– برای تهیه این نان صبحانه می توان از آرد سبوس دار کامل به میزان 100 گرم استفاده کرد.
– کره را به روش بن ماری ذوی کنید یعنی ظرف کره را روی بخار کتری قرار دهید تا به صورت غیر مستقیم ذوب شود.
روغن جامد را می توان جایگزین کره کرد.
– اگر می خواهید نان قندی نرم داشته باشید آن را در ظرف دربسته قرار دهید وگر نه بگذارید در مجاورت هوا تا خشک شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

9 چیزی که نمی‌دانستید به پوست‌تان صدمه می‌زنند

آموزش تصویری تهیه تاکو مرغ

با کمی خلاقیت لباس تان را دلبرانه کنید

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

آموزش کیک پنیری پذیرایی المپیک ورزشی!

مدل موی شینیون رومی

تبدیل پنکه به کولر!

طرز تهیه پاند کیک وانیلی

اسموتی آناناس و زنجبیل

کیک لیمو را امتحان کنید

از شما/ ناهار

در یک دقیقه اسموتی انبه درست کنید

خورش مرغ کره ای هندی با طعمی متفاوت

خاگینه ذرت صبحانه ای متفاوت

برای فردا برنجی متفاوت بپزید

با رقیب جدید کتلت آشنا شوید

کیکی بدون فر بر عصرانه

در خانه اشترودل گوشت بپزید

نان شیرمال را به سبک خارجی ها درست کنید

غذای سنتی و اصیل ایرانی که کم خونی را رفع می کند

به کمک این ویدئو بهترین کنتاکی فامیل را درست کنید

قبل از خواب موهایتان را شانه بزنید!

کدام روش کاشت برای ناخن بهتر است؟

تارتی جدید برای عصرانه

10 پیشنهاد جدید که برنامه هفتگی شما را متحول می کنند

بچه ها عاشق این ماکارون می شوند

سالادی جذاب با مرغ و اسفناج

ترامیسو با بیسکوییت شکلاتی

طرز تهیه مربای لیمو ترش به 2 روش عالی و خوشمزه

رژیمی ها برگر بوقلمون با آویشن بخورند

این ترشی با کم خونی مقابله می کند

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

کلوچه جو دوسر شکلاتی؛ شیرینی روز عید

این پیش غذا مهمانی شما را به یاد ماندنی می کند

نان تست هایی که دلتان نمی آید بخورید!

رولت مغزدار شکلاتی؛ پیشنهاد عالی برای عید

لطیفه شکلاتی؛ خوشمزه تر از شیرینی های دیگر

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

غذای محلی استان مرکزی که کبدتان را پاکسازی می کند

جدیدترین روش های پخت مرغ در دنیا

دستورهای عجیب برای پخت اسپاگتی

قلعه تاریخی بوراک با مواد کوفته

24 غذایی که هر سیری را گرسنه می کند

انچیلادای مرغ به روشی سریع، در ماهیتابه چدنی

سفر به کارگاه کیک پزی برند معروف تایوانی

آموزش ساخت 13 وسیله دکوری زیبا و کم خرج

با این مدل مو در عروسی بدرخشید

مانند کیف زیبای شما را کسی ندارد