آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک عروسکی گوسفند خانه داري

طرز تهیه کیک عروسکی گوسفند

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کیک عروسکی گوسفند
k ١.٦
١
ستاره / روز دهم ماه قمری ذی الحجه، مصادف با عید قربان از گرامی‌ترین اعیاد مسلمانان است که به یاد ابراهیم و فرزندش اسماعیل، توسط بسیاری از مسلمانان جشن گرفته می‌شود. بسیاری از جوانان، روز یا شب این عید بزرگ را برای برگزاری جشن ازدواج خود انتخاب می‌کنند تا علاوه بر برپایی جشن عروسی، عید قربان را نیز گرامی بدارند.
به جز قربانی‌کردن گوسفند، نذری‌دادن و انجام اعمال ویژه عید قربان، بسیاری از افراد با برپایی سفره‌های دعا و جشن‌های خانگی نیز اقدام به گرامی‌داشت این عید فرخنده می‌نمایند و با تزییناتی خاص، این عید را جشن می‌گیرند. یکی از این تزیینات خاص، پخت کیک عید قربان یا کیک عروسکی به شکل گوسفند برای جشن عید قربان می‌باشد که کاری جالب توجه و منحصر بفرد است.
در اینجا ما قصد داریم طرز تهیه کیک عید قربان را به روشی خاص و بسیار ساده به شما آموزش دهیم و امیدواریم بتوانید از ایده پخت این کیک و تزیین آن استفاده کرده و امسال حتما آن را امتحان کنید. برای این کار شما به دو عدد کیک اسفنجی گرد نیاز دارید که می‌توانید با هر دستوری که دوست دارید آن‌ها را تهیه کرده و ادامه کار را از اینجا دنبال کنید. در غیر این صورت کیک اسفنجی را به روش زیر تهیه کنید:
مواد لازم برای تهیه کیک عید قربان (کیک اسفنجی ساده 6 تخم‌ مرغی):
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
آب جوش 1/4 پیمانه
کرم تارتار 1/4 ق چای‌خوری
وانیل 1/4 ق چای‌خوری
بیکینگ پودر 1/2 ق چای‌خوری
طرز تهیه کیک عید قربان (کیک اسفنجی ساده 6 تخم‌ مرغی):
برای تهیه کیک عید قربان به روال همیشگی پخت انواع کیک باید قبل از هرکاری، فر را روشن کرده و دمای آن را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
دو قالب گرد 22 سانتی انتخاب کرده و کف آن‌ها کاغذ روغنی بیندازید.
حالا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده تخم‌مرغ، آب‌جوش و نیمی از شکر را با هم‌زن خوب بزنید تا کاملا سفید و کش‌دار شود.
سفیده تخم‌مرغ، مابقی شکر و کرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که از کاسه برنگردد.
مواد خشک را با یکدیگر الک کنید.
در این مرحله مقداری از سفیده فرم گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید. مابقی مواد را هم در چند مرحله متناوب ا اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.
مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هریک را در یکی از قالب‌هایی که آماده کرده‌اید بریزید.
قالب‌ها را به مدت 30 تا 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر بپزید.
وقتی کیک‌ها پخته شدند، اجازه دهید کمی خنک شوند و بعد به سراغ ادامه کار بروید.
نکاتی درباره تهیه کیک اسفنجی:
الک کردن آرد باعث هوادهی به آن شده و با کیفیت کیک ارتباط مستقیم دارد در نتیجه بهتر آن است که آرد را 3 مرتبه الک کنید.
به ازای هر تخم مرغ 60 گرمی برای کیک‌های حجیم 30 گرم آرد و 25 گرم شکر می‌ریزیم.
بهترین ظرف برای خنک شدن کیک همان قالبی است که کیک در آن پخت شده است.
در صورتی که کرم تارتار در دسترس نبود می‌توانید آب‌‌ لیموی تازه را جایگزین آن کنید.
در صورت تمایل می‌توانید با اضافه کردن 1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری پودر‌کاکائو به آرد، کیک اسفنجی شکلاتی داشته باشید البته در نظر داشته باشید که به ازای هر قاشق پودر‌کاکائو از مقدار آرد سفید خود کم کنید.
حالا به سراغ تزیین کیک عید قربان می‌رویم:

مواد لازم برای تزیین کیک عید قربان:
خامه فرم‌گرفته 250 گرم
مارشمالو بزرگ 15 عدد
ژله بریلو برای تزیین
آموزش تزیین کیک :
هر دو کیک را بعد از خنک‌شدن از قالب‌ها خارج کرده و یکی از آن‌ها را روی سطح کار قرار دهید.
مقداری از خامه فرم گرفته را با لیسک روی آن بمالید و کامل سطح کیک را با خامه بپوشانید.
کیک دوم را روی کیک اول قرار داده و تمام سطح هر دو کیک را خامه‌کشی کنید.
وقتی خامه‌کشی تمام شد، 15 عدد مارشمالو سفید را ابتدا از عرض نصف کرده و مطابق تصویر دور کیک قرار دهید.
دو عدد از مارشمالو‌ها را داخل شکر صورتی زده و کمی با دست فشار دهید.
این دو عدد مارشمالوی صورتی را در نقطه‌ای قرار دهید که شبیه به گوش گوسفند بشود.
وسط کیک را با قیف و مقدار خیلی کمیژله بریلو قهوه‌ای یا مشکی دهان و چشم بکشید.
با ژله بریلو صورتی نیز، یک بینی کوچک برای گوسفندتان بگذارید و تمام.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کوکوی پنیری؛ طعم جدید و فراموش نشدنی

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز

آش چغندر خوش رنگ اشتها آور

صبحانه/ دستور تهیه نیمرویی جدید

کیک زرشک سرشار از ویتامین C

18 ترفند حرفه‌ای که در آشپزخانه به کارتان می‌آید

روش جلد کردن دفتر با استفاده از پارچه های اضافی

ست کیف و کفش پاییزه ی 98

24 مدل میز جلو مبلی مناسب انواع دکوراسیون‌ها

آموزش ماسک صورت با کیوی

آموزش ساخت گردنبند سنتی

اشتباهات رایج درباره سشوار کشیدن مو

جدیدترین مدل های بستن روسری برای عکاسی

راهکارهای مقابله با اسراف غذا

با چه مدل لباسی لاغرتر به نظر می‌رسید؟

چگونه کار‌های خانه، مغز را جوان نگه می‌دارد؟!

با لوازم التحریر آبنباتی آغاز مدارس را جشن بگیرید

تیپ چادری متنوع با مدل‌های روسری

مدل های جذاب ریش مردانه

پاک کردن لکه شکلات از روی لباس

چند تکنیک مهم خانه داری که نمی دانستید

 طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

طرز تهیه بستنی موز یخی

طرز تهیه سالاد یونانی

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی

ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام