آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر خانه داري

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر
٢٤٩
٠
برترین ها / یکی از لذت بخش‌ترین قسمت‌های آشپزی پختن نون توی خونه هستش، اما گاهی به خاطر زمان زیادی که باید خمیر نون رو استراحت بدیم یا مراحل سخت و وقت گیر آماده کردن خمیرش ممکنه دست از پختنش بکشیم، ولی اینجا طرز تهیه یک نون ذرت رو با هم میبینیم که هم مراحل آماده کردن خمیرش خیلی راحته و هم نیازی به استراحت دادن خمیر نیست برای همین خیلی آسون و سریع حاضر میشه.
چی لازم دارم:
آرد ذرت: 1و 1/2 پیمانه
آرد گندم: 1 و 1/2 پیمانه
تخم‌مرغ: 1 عدد
آب: 1 پیمانه
روغن مایع: 1/3 پیمانه
نمک به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. برای شروع تخم‌مرغ، روغن و نمک رو داخل یه کاسه‌ی نسبتا بزرگ میریزیم و با یک چنگال در حد در اومدن تخم‌مرغ از لختگی مواد رو مخلوط میکنیم.
2. حالا آب رو اضافه کرده و مواد رو کمی هم میزنیم.
3. بعد هر دو آردمون رواضافه میکنیم فقط بهتره مقداری از آرد گندم یا ذرت (حدود 1/2 پیمانه) رو نگه داریم و اگر خمیر بعد هم زدن مواد هنوز خودشو نگرفته بود اضافش کنیم.
4. مواد رو باز با چنگال هم میزنیم تا مایه خودشو بگیره. همون طور که میبینین خمیر هنوز شله پس بقیه آرد رو کم کم اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر خودش رو بگیره.
5. روقتی خمیر به اندازه‌ای سفت شد که میشد ورزش بدیم شروع به ورز دادن میکنیم تا منسجم و یکنواخت بشه. همین که خمیر به دست تمیز نچسبه دیگه آرد لازم نیست دقت کنین که خمیر همیشه به دست خمیری‌تون میچسبه و برای امتحان کردن نچسب بودنش باید با دست تمیز خمیر رو لمس کنین پس حواستون باشه تا بیش از حد آرد نریزین.
6. حالا خمیر آماده است و اصلا احتیاجی به استراحت نداره.
7. به اندازه‌ی یک نارنگی کوچیک از خمیر برمیداریم رو روی سطح آرد پاشی شده با وردنه ورزش میدیم تا ضخامتش حدود 1 الی 2 میلی‌متر بشه.
8. حالا خمیر آماده پخته میتونیم همینطوری بپزیمش با اینکه قالبش بزنیم تا تمیز‌تر دربیاد.
9. برای پخت خمیر کافیه تا یک قابلمه نچسب رو بدون روغن روی حرارت متوسط بذاریم تا داغ بشه و بعد خمیر رو توش بذاریم.
10. وقتی خمیر شروع به حباب زدن کرد موقع برگردوندنشه.
11. حالا اجازه میدیم تا اون طرفش هم طلایی بشه و بعد نون ذرتمون حاضره.
12. بهتره نون رو بلافاصله بعد پخت لای پارچه تمیز بذاریم تا خشک نشه.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز

آش چغندر خوش رنگ اشتها آور

صبحانه/ دستور تهیه نیمرویی جدید

کیک زرشک سرشار از ویتامین C

18 ترفند حرفه‌ای که در آشپزخانه به کارتان می‌آید

روش جلد کردن دفتر با استفاده از پارچه های اضافی

ست کیف و کفش پاییزه ی 98

24 مدل میز جلو مبلی مناسب انواع دکوراسیون‌ها

آموزش ماسک صورت با کیوی

آموزش ساخت گردنبند سنتی

اشتباهات رایج درباره سشوار کشیدن مو

جدیدترین مدل های بستن روسری برای عکاسی

راهکارهای مقابله با اسراف غذا

با چه مدل لباسی لاغرتر به نظر می‌رسید؟

چگونه کار‌های خانه، مغز را جوان نگه می‌دارد؟!

با لوازم التحریر آبنباتی آغاز مدارس را جشن بگیرید

تیپ چادری متنوع با مدل‌های روسری

مدل های جذاب ریش مردانه

پاک کردن لکه شکلات از روی لباس

چند تکنیک مهم خانه داری که نمی دانستید

 طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

طرز تهیه بستنی موز یخی

طرز تهیه سالاد یونانی

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی

ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید

از شما/ شام لذیذ

از شما/ پیراشکی خونگی خوشمزه

از شما/ پنکیک شکلاتی عصرانه

از شما/ مرغ بریان

از شما/ ناهار

از شما/ کیک جان من🤗

از شما/ کیک خودم پز

کنسرو برگ مو و روش های نگهداری آن

کراکت گیاهی برای گیاه خواران

از شما/ شام امشبمون

کراکت گیاهی؛ برای گیاه خواران