بزرگنمايي:
آریا بانو -
٤٣١
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
پیاز بزرگ 1عدد
فلفل دلمه رنگی از هرکدام نصف
سبزیجات نوبرسبز 2 پیمانه
قارچ
برنج 3 پیمانه
عصاره یا آب مرغ
کره
فلفل سیاه ونمک وپاپریکا و زردچوبه
.
مواد لازم فیله حلزونی:
فیله 10 عدد کامل
شیر
ادویه: پودر سیر، پودرپیاز، پاپریکا، نمک، فلفل سفید
زعفران
.
طرز تهیه:
فیله های پاک شده و شسته شده رو از وسط به دونیم تقسیم کرده و با ادویه های ذکر شده و
شیر مخلوط کرده، کاور کنید وبه مدت دو
ساعت داخل یخچال بزارین.
بعد از دوساعت فیله هارو طبق کلیپ پیچیده و خلال دندون بزنید و با یک ق غ
روغن سرخ کنید.هر طرف 3 دقیقه کافیه. برای خوشرنگ و خوش طعم شدن بیشتر از زعفران استفاده کنید
.
قارچ رو به صورت ورقه ای و بدون
روغن و یک ق غ آبلیمو تفت بدین، آب میانبافتی که خشک شد آماده هست.
.
پیاز رو به صورت خیلی ریز خرد کنید، تفت بدین و پاپریکا و فلفل سیاه و فلفل دلمه ، سبزیجات و قارچ و نمک رو اضافه کنید و با حرارت بالا چند دقیقه تفت بدین
.
برنج رو با نصف ق چ زردچوبه بجوشونیدو نسبتا زنده تر آبکش کنید.
تهدیگ دلخواه رو بزارین وطبق تصویر
برنج و سبزیجات رو اضافه کنیدو در آخر 1 لیوان عصاره مرغ (آب مرغ)و کره رو اضافه کنید و اجازه بدین دم بکشه
.
نکات:
-اصلا از کنسرو نخود فرنگی ی سبزیجات استفاده نکنید چون ظاهرش خراب میشه و شکل و طعم غذا بهم میریزه.من از سبزیجات منجمد نوبر سبز استفاده کردم
-میتونین بجای فیله از مرغ پخته یا سرخ شده یا گوشت استفاده کنید.یا بدون هرنوع گوشت پلورومصرف کنید
-درصورت استفاده از عصاره مرغ، نمک غذارو کنترل شده مصرف کنید
-فیله هارو به هرروشی بلدین میتونین مزه دار کنید، ولی داخل
شیر خیلی آبدار ونرم میشه
از این فیله ها برای هرنوع غذایی میتونین استفاده کنید
-قارچرو به روش ذکر شده تهیه کنید تا تغییر رنگنده و سیاه نشه
-فیله روآخر آماده شدن غذا تهیه کنید تا نرم و آبدار بمونه .مدت پخت فیله نباید زیاد باشه چون زود سفت و خشک میشه
-سبزیجات رو با حرارت بالا و زمان کوتاه تهیه کنید که آب نندازه و له نشه. پخت اصلی موقع دم کشیدن
برنج اتفاق میفته
-برای رنگ دهی
برنج از زعفران استفاده نکنید، چون طعم و بوی غالبی روی سبزیجات داره
-فلفل دلمه رنگی طعم بسیار خوبی داره، پس فلفل سیاه و پاپریکا برای این غذا کافیه
-بهتره از
روغن کنجد یا زیتون استفاده کنید که کاملا غذای
سالم و سبکی دارین☺️