میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت
١٨٤
٠
جام جم / در این مطلب با طرز تهیه مربای انگور یاقوتی آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
انگور یاقوتی: نیم کیلو / شکر: نیم کیلو / آب: 3 لیوان / آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری / وانیل: یک قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
دانههای انگور را از شاخه جدا کرده و میشوییم و کنار میگذاریم تا آب اضافهاش گرفته شود.
شکر و آب را در قابلمهای ریخته و روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا کامل حل شود. سپس دانههای انگور را به شهد اضافه کرده و تا زمان جوش آمدن هم میزنیم. بعد از جوش آمدن حرارت را کم میکنیم تا مربا غلیظ شده و به قوام برسد.
در آخرین مرحله هم آبلیمو و وانیل را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود. سپس مربا را در ظرفهای شیشهای و خشک ریخته و در یخچال میگذاریم.
-
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۲:۵۲
-
۸۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/186759/