آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت خانه داري

آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت
٢٩
٠
آی آر مکس / یکی از مهمترین بخش های آشپزی این است که غذای شما علاوه بر طعم خوشمزه و عالی ظاهر زیبایی نیز داشته باشد. برخی از مواد مانند قارچ ها در هنگام طبخ یا در حین نگهداری تغییر شکل می دهند بنابراین ما امروز در آی آر میکس آموزش روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال و هنگام پخت می پردازیم.
قارچ ها در حقیقت موادی بسیار مقوی و از لحاظ غذایی بسیار غنی هستند. قارچ ها را می توان با انواع گوشت ها و سبزیجات طبخ کرد. مانند سالاد سزار یا مرغ سوخاری با این حال دوام زیاد از جمله خواص قارچ ها نیست و قارچ ها در معرض رطوبت به سادگی واکنش نشان داده و مانند سبزیجات و میوه های دیگر با هوا واکنش نشان داده و به سرعت قهوه ای می شوند. از طرف دیگر قارچ ها در حین پختن نیز مشکلاتی دارند، حفظ زیبایی قارچ در زمان پختن یا سرخ کردن نیاز به دانستن برخی نکات دارد.
بنابراین ما امروز در آی آر میکس جمع شده ایم تا با شما درباره روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در فریزر و علت سیاه شدن قارچ هنگام پخت را با هم بررسی کنیم. همچنین می توانید مقاله دوست ما با موضوع آموزش روش های جلوگیری از خراب شدن انواع میوه و سبزیجات در یخچال را نیز مطالعه کنید.
قارچ را فشار ندهید!
شاید برایتان سوال باشد که چه اتفاقی برای قارچ می افتد که قهوه ای می شود؟ قارچ ها به دلیل یک واکنش طبیعی بین اتمسفر موجود و آنزیم های درون قارچ قهوه ای می شوند و برای حفظ قارچ در تازه ترین و بهترین شرایط باید اقداماتی را برای به حداقل رساندن این موضوع انجام داد. بهترین راهکار برای حفظ قارچ ها از قهوه ای شدن این است که آن ها را درست حمل کنید.

فشار بیش از حد، له شدن و آسیب های ظاهری باعث می شود آنزیم های درون قارچ فعال شده و با هوای موجود در محیط واکنش دهد. پس در هنگام حمل و نقل خوب از آن ها مراقبت کنید و در یخچال و فریز آن ها را تحت فشار قرار ندهید و در حین خرید نیز دقت کنید که قارچ ها کهنه ضربه خورده و لکه دار نباشند این کار مدت نگهداری قارچ در فریزر را بسیار افزایش می دهد.
برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال آنرا برش نزنید
یک روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در یخچال این است که اگر نمی خواهید که همان لحظه قارچ ها را مصرف کنید ، تمیز نکنید و تکه تکه ننمائید. دقت کنید شستشو و تکه تکه کردن قارچ ها برخورد قارچ با رطوبت مستقیم آب و یا رطوبت هوا را شدت می بخشند و باعث می شوند که اکسید شدن قارچ ها سریع تر رخ دهد و زودتر به رنگ قهوه ای دربیایند.

طریقه نگهداری قارچ در فریزر
در درجه اول بهتر است که قارچ ها را به شکل کاملا ایزوله داخل همان بسته های پلاستیکی که خریده اید قرار داده و به همین صورت فریز نمایید. راه دیگر این است که اگر روش اول برایتان امکان پذیر نیست ابتدا خوب قارچ ها را در آبلیمو خیس کنید و سپس در کیسه پلاستیکی قرار داده و بعد از بسته بندی کردن دست به شکلی که فشاری به قارچ ها وارد نشود درون فریزر قرار دهید ، ترکیب قارچ و آبلیمو هم باعث خوشمزه شدن قارچ می شود و هم طول مدت نگه داری آن را افزایش می دهد.

برای سیاه نشدن قارچ هنگام پختن چه کار کنیم؟
1-آن ها را نشویید: علت سیاه شدن قارچ هنگام پخت رطوبت است، رطوبت به قارچ ها آسیب می زند بنابراین لطفا قارچ ها را نشویید و تنها با یک دستمال خیس آن ها را تمیز کنید. قارچ ها جذب بالایی از رطوبت دارند و شستن آن ها قبل پخت باعث می شود که رنگ و مزه آن ها تحت تاثیر آب تغییر کند.

2- در دمای بالا کار کنید: برخلاف برخی غذاها نباید قارچ را در دمای پایین طبخ کرد. برای سیاه نشدن قارچ هنگام پختن دما را در درجه متوسط و بالا قرار داده تا روغن داغ شود ، سپس قارچ ها را درون روغن ریخته تا سرخ شوند. دما پایین سبب می شود تا آب درون قارچ از دست برود و چربی بیشتری جذب کند.

3-روغن کافی استفاده کنید: از آن جایی که قرار است قارچ ها را در دمای بالا سرخ کنید احتمالا به روغن بیشتری نیاز دارید. پس مقدار کره و یا روغن خود را طوری تنظیم کنید که سطح ماهیتابه را بپوشاند و اگر احساس کردید که ماهیتابه شما خشک است دوباره کمی روغن یا کره اضافه کنید.

4-ماهیتابه را پر نکنید: یکی از اشتباهات اکثر آشپز های تازه کار این است که ماهیتابه را با قارچ پر می کنند. این موضوع سبب می شود که قارچ ها به هم فشار بیاورند و شما کنترل کمی روی کارتان داشته باشید بهتر است که تعداد قارچ هایتان را به دو یا سه بخش تقسیم کنید تا مشکلی پیش نیاید.

5-به خوبی برش دهید: قارچ ها را می توانید در دستگاه سرخ کن درسته بیاندازید اما برای اینکه در ماهیتابه خوب پخته شوند بهتر است که به سه یا چهار بخش تقسیم کنید تا راحت تر پخته شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ

ست شلوار با نیم بوت مردانه شیک و خاص

میزاردور/ نان باگت خانگی

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

کیک موزاییکی به روشی بسیار آسان

پذیرایی از زنان با سینی آرامش!

مدل مقنعه بافتنی زنانه و بچه گانه

پاک کردن رژلب از وسایل مختلف با چند راهکار ساده