آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه خانه داري

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه
٤٢
٠
زندگی آنلاین / آلوئه ورا یک گیاه مفید بی‌نظیر بوده که علاوه بر اینکه برای زیبایی پوست، مو و درمان بسیاری از بیماری‌ها به کار می‌رود، برای تهیه نوشیدنی آلوئه ورا، شربت، مربا و کمپوت آن نیز استفاده می‌شود. کمپوت آلوئه‌ ورا را نیز مانند کمپوت آناناس ، توت فرنگی ، زردآلو به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از طعم و عطر آن لذت برد. در این مطلب طرز تهیه کمپوت لذیذ آلوئه ورا به دو روش متفاوت آورده شده‌است؛ با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
شکر 200 گرم
آبلیمو یک تا دو قاشق غذاخوری
آب نیم لیتر
آلوئه ورا تازه و خرد شده یک کیلوگرم
چه جوری درست میشه:
برای درست کردن کمپوت خوشمزه آلوئه‌ورا، اولین چیزی که باید به آن دقت ویژه‌ای داشت، خارج کردن ژل شفاف آن از برگ‌هاست؛ برای این کار، ابتدا پوست سبز آلوئه‌ورا را جدا کرده و لایه سفید رنگ روی ژل را نیز با دقت جدا کنید و سپس با آب سرد بشویید.
حال برای تهیه این کمپوت، مراحل زیر را دنبال کنید.
آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت گذاشته تا بجوشد. (دقت داشته باشید که مقدار آب زیاد نباشد.)
200 گرم شکر را به همراه یک قاشق آبلیمو، به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شکر کاملا در آب حل شود.
سپس تکه‌های ژل آلوئه ورا را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید 15 دقیقه روی حرارت بماند.
پس از خنک شدن، مواد را درون ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: آبلیمو یا لیمو را برای طعم‌دار شدن این کمپوت، به آن اضافه می‌کنند و استفاده از آن کاملا اختیاری است.
طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا؛ روش کنسروی
در این روش کمپوت ماندگاری بیشتری دارد. برای تهیه کمپوت خوش‌عطر آلوئه ورا به روش کنسروی، مراحل زیر را انجام دهید.
همانند روش اول، ژل آلوئه ورا را از برگ‌های آن خارج کرده، بشویید و تکه تکه کنید.
تکه‌های آلوئه ورا را درون یک ظرف شیشه‌ای به صورت فشرده قرار دهید.
سپس آب، شکر و آبلیمو را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد.
شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شربت سرد شود.
حال شربت را در ظرف شیشه‌ای حاوی آلوئه‌ورا بریزید و در ظرف را محکم ببندید.
ظرف شیشه‌ای را درون یک قابلمه‌ آب، روی حرارت قرار دهید؛ به‌طوری که سر ظرف شیشه‌ای از آب بیرون باشد.
پس از 20 دقیقه، ظرف شیشه‌ای خود را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.
در نهایت کمپوت را در محل مناسبی مانند کابینت و یا یخچال قرار دهید.
سخن پایانی
کمپوت آلوئه ورا یک کمپوت با بافت متفاوت و طعمی لذیذ است، ولی ممکن است مورد پسند تمامی افراد نباشد. اما اگر از جمله افرادی هستید که به طعم ژل آلوئه‌ورا علاقمند هستید، سعی کنید روش دوم را برای تهیه این کمپوت بکار برید تا ماندگاری بالاتری داشته باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید

از شما/ شام لذیذ

از شما/ پیراشکی خونگی خوشمزه

از شما/ پنکیک شکلاتی عصرانه

از شما/ مرغ بریان

از شما/ ناهار

از شما/ کیک جان من🤗

از شما/ کیک خودم پز

کراکت گیاهی برای گیاه خواران

کنسرو برگ مو و روش های نگهداری آن

از شما/ شام امشبمون

کراکت گیاهی؛ برای گیاه خواران

نان لواش تابه ای با آرد گندم

شیرینی ها/ کوکی بادام زمینی با چاشنی عسل

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی