آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه خانه داري

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه
مواد لازم برای تهیه مافین مرغ و پیازچه :

مرغ خرد شده 200 گرم
کره برای تفت دادن مرغ 25 گرم
قارچ ورقه شده 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
آرد 100 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
کره ذوب شده و همدمای محیط 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
پیازچه خرد شده 150 تا 200 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا رنگی 100 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه :
مرغ را با کره، نمک و زردچوبه تفت بدهید تا رنگ آن عوض شود. قارچ ورقه شده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید و تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود. بگذارید کنار تا خنک شود.
آرد، بکینگ پودر، نمک، فلفل و زردچوبه را سه بار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
سفیده را با دور تند هم بزنید تا حالت ابری بگیرد.
زرده را کمی هم بزنید و به آن کره ذوب شده، پنیر پیتزا و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای و مرغ و قارچ تفت داده شده را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سفیده را طی دو مرحله اضافه و فولد کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
قالب مافین را با کره ذوب شده حسابی چرب کنید.
داخل قالب کپسول نیندازید به خاطر وجود پنیر پیتزا مواد به کاغذ می چسبد.
می توانید به جای قالب از کپسول های مقوایی مافین استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه 30 دقیقه بگذارید بپزید. در آخر گریل را روشن کنید تا روی مافین ها خوشرنگ شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید

از شما/ شام لذیذ

از شما/ پیراشکی خونگی خوشمزه

از شما/ پنکیک شکلاتی عصرانه

از شما/ مرغ بریان

از شما/ ناهار

از شما/ کیک جان من🤗

از شما/ کیک خودم پز

کراکت گیاهی برای گیاه خواران

کنسرو برگ مو و روش های نگهداری آن

از شما/ شام امشبمون

نان لواش تابه ای با آرد گندم

شیرینی ها/ کوکی بادام زمینی با چاشنی عسل

کراکت گیاهی؛ برای گیاه خواران

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی