آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان خانه داري

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان
١٤٠
٠
برترین ها / خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و ... اینجا میتونین طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.
چی لازم دارم:
گردو: 300 گرم
بادمجان متوسط: 5 عدد
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
رب آلوچه: 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
چوچاق خشک یا تازه: 2 قاشق چای‌خوری
گلپر: 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.
2. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.
3. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.
4. حالا حدود 2 لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.
5. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشنه، ولی بهتره مقدار رب رو برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم خورشتمون رنگش روشنه رب انار رو بیشتر کنیم. چون خورشت بعد پختن تیره‌تر میشه.
6. تا خورشت میپزه بادمجون هارو پوست میکنیم و نگینی خرد کرده و بهشون نمک میزنیم تا تلخیشون بره.
7. بعد بادمجون هارو در کمی روغن سرخ میکنیم و به روغن کمی زرچوبه هم میزنیم.
8. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بده گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.
9. حالا دیگه خورشت کم کم داره جامیوفته و تیره‌تر هم شده در این مرحله خورشت رو تست میکنیم اگه رب انار یا نمک احتیاج داشت اضافه میکنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده رو داخل خورشت میریزیم.
10. گلپر و چوچاق رو هم میریزیم.
11. حالا فقط باید اجازه بدیم تا خورشت جابیوفته. باید دقت کنیم تا خورشت رو زیاد نپزیم که بادمجون‌ها له نشن.
12. دیگه خورشت لذیذ ما حاضره.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ

ست شلوار با نیم بوت مردانه شیک و خاص

میزاردور/ نان باگت خانگی

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

کیک موزاییکی به روشی بسیار آسان

پذیرایی از زنان با سینی آرامش!

مدل مقنعه بافتنی زنانه و بچه گانه