آریا بانو

آخرين مطالب

دلمه فلفل دلمه ای خانه داري

دلمه فلفل دلمه ای

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دلمه فلفل دلمه ای
٠
٠
غذالند / دلمه یکی از غذاهای معروف در میان مردم کشورهای مختلف است. یکی از خوشمزه ترین و در عین حال پر خاصیت ترین دلمه های موجود، دلمه فلفل دلمه ای است. فلفل دلمه ای از سبزیجاتی است که به دلیل داشتن ویتامین فراوان در اکثر غذاها و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا دارای عطر و طعم فوق العاده ای است و برای افرادی که علاقه ای به طعم این ماده غذایی ندارند مواد داخل آن به گونه ای انتخاب شده که بتواند طعم فلفل دلمه ای را پنهان کند. فلفل دلمه ای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز می باشد و این تنوع رنگی را می توان دلیل جذب افراد به تهیه و مصرف این خوراک دانست. این دلمه را می توان یک نوع خوراک رژیمی نیز معرفی کرد. این دلمه بیشتر در وعده ناهار سرو شده و میل می شود. در تهیه مواد داخل دلمه همواره سعی شده تا پر خاصیت ترین و خوش طعم ترین مواد غذایی استفاده شود. فلفل دلمه ای به دلیل مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد منشا درمان سرما خوردگی محسوب شده و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و نیز رفع یبوست بسیار مفید است. فلفل دلمه ای معمولا در تهیه دیگر خوراک ها نیز به کار می رود و می توان از بازار تهیه کرده و به صورت خام و یا پخته به مصرف رساند.فلفل دلمه ای خود به تنهایی طعم دهنده بسیاری از غذاهاست.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
برنج: 200 گرم
فلفل دلمه ای: 8 عدد
سبزی دلمه: 500 گرم
پیاز سرخ شده: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی :1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع: به اندازه لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
سس دلمه :
آبلیمو: به میزان لازم
شکر (در صورت تمایل) : 1 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
آب : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا برنج را اگر مایل بودید که بهتر پخته شود در آب نمک بگذارید و بعد از مدتی آن را با مقداری آب روی حرارت بگذارید و پس ازآن که آب آن کمتر شد آن را آبکش کرده و سپس دم کنید.
مرحله 2
سپس سبزی هایی را که از قبل شسته اید به قطعات کوچکی خرد کنید و آن ها را سرخ کرده و کنار بگذارید.
مرحله 3
پیازها را خرد کرده و تفت دهید .
مرحله 4
سپس ادویه های لازم را به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید.
مرحله 5
سپس پیاز سرخ شده را با گوشت چرخ کرده سرخ کنید تا جایی که رنگ مواد تغییر کند .
مرحله 6
سپس نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید.
مرحله 7
مقداری آب به مواد اضافه کنید تا بپزند.
مرحله 8
در مرحله بعدی سبزی سرخ شده را به گوشت در حال پخت اضافه کنید و بعد مدتی که آب مواد کم شد از روی حرارت بردارید.
مرحله 9
سپس برنج را به مواد اضافه کنید و به خوبی آنها را با هم مخلوط کنید.
مرحله 10
فلفل دلمه ای را از قسمت بالایی برش دهید و داخل آنها را خالی کنید .
مرحله 11
فلفل دلمه ای را با مقداری آب در قابلمه ای بگذارید تا بپزند.
مرحله 12
فلفل دلمه ای ها را بعد از سرد شدن با مواد پر کرده و در قابلمه ای بگذارید تا پخته شوند.
مرحله 13
بعد از پختن دلمه های شکم پر آنها را در ظرفی چیده و سرو نمایید.
مرحله 14
سس دلمه :
مرحله 15
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید.
مرحله 16
یک لیوان آب اضافه کنید و به دلخواهتان ادویه و آبلیمو بزنید.
مرحله 17
می‌توانید چند آلو و نیز شکر داخل سس بریزید.
مرحله 18
زمانی که میخواهید دلمه ها پخته شوند می توانید این سس را داخل قابلمه ریخته و بگذارید همزمان با خود دلمه ها پخته شده و به خورد مواد برود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ

ست شلوار با نیم بوت مردانه شیک و خاص

میزاردور/ نان باگت خانگی

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

کیک موزاییکی به روشی بسیار آسان

پذیرایی از زنان با سینی آرامش!

مدل مقنعه بافتنی زنانه و بچه گانه

پاک کردن رژلب از وسایل مختلف با چند راهکار ساده