آریا بانو

آخرين مطالب

این پیراشکی رد خور ندارد خانه داري

این پیراشکی رد خور ندارد

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
این پیراشکی رد خور ندارد
k ٤.٦
٠
ایران کوک / پیتزا پیراشکی یکی از اون پیراشکی های خوشمزه است که اصلا نمیشه ازش گذشت. مخصوصا برای کسی مثل من که عاشق پیراشکی و صد البته پیتزاست. به نظر من پیتزا خودش یکی از دلخوشی های زندگیه. حالا اگه اون رو بشه به روش پیراشکی تهیه و سرو کرد، میتونه یکی از غذاهای بهشتی باشه.
پیتزا پیراشکی با فر آماده میشه و پختش فقط 20 دقیقه زمان لازم داره. ما توی این دستور از پپرونی استفاده کردیم. ولی پیتزا پیراشکی گوشت و مرغ هم تقریبا به همین روش تهیه میشه که در بخش نکته ها بهش اشاره کردیم. در واقع مواد میانی پیتزا پیراشکی رو میتونین به دلخواهتون تغییر بدین. یا مقدارشون رو کم و زیاد کنین.
این پیتزا پیراشکی با خمیر آماده قابل تهیه هست و هم چنین میتونین خمیر پیتزای خونگی درست کنین. اصلا کار سختی نیست و فقط یکم حوصله و عشق میخواد. این طوری دیگه صفر تا صد مراحل تهیه ش رو خودتون انجام دادین و صد در صد لذتش چند برابره. بیشتر از این منتظرتون نمیذارم. بریم سراغ تهیه پیتزا پیراشکی خانگی جذاب و خوشمزه.
چی لازم دارم:
خمیر پیتزا 800 گرم
سس پیتزا 225 گرم (1 پیمانه)
پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای 225 گرم
پپرونی 115 گرم (1/2 پیمانه)
موزارلا رنده شده 225 گرم
آرد برای پاشیدن روی سطح کار
اسپری جدا کننده یا روغن
روغن زیتون برای روی پیراشکی
نمک به میزان لازم
چطور بپزم:
مرحله اول:
فر را روشن کنید و آن را در دمای 500 درجه فارنهایت یا 260 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. دو سینی فر بزرگ را با روغن چرب کنید یا اسپری جدا کننده به آن بپاشید.
مرحله دوم:
خمیر پیتزا را به چهار قسمت تقسیم کنید. روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. به کمک وردنه خمیر را به شکل دایره ای به قطر حدودا 21 سانتی متر و ضخامت 6 میلی متر درآورید.

مرحله سوم:
یک قاشق سس پیتزا را در مرکز خمیر قرار دهید. به کمک پشت قاشق سس را کمی در سطح خمیر پخش کنید.

مرحله چهارم:
حالا کمی پنیر ریکوتا را روی سس بریزید. سپس پپرونی و پنیر موزارلا را به پیتزا پیراشکی اضافه کنید. (اگر میخواهید پیراشکی پر مایه تری داشته باشید میتوانید کمی قارچ تفت داده هم اضافه کنید)

مرحله پنجم:
به آرامی نصف خمیر را روی نصف دیگر آن قرار دهید. لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کنید.

مرحله ششم:
حالا لبه های خمیر پیتزا پیراشکی را بهم فشار دهید. سپس تمام لبه را روی هم قرار داده و تا بزنید تا کاملا بچسبند. این مراحل را برای سه تکه دیگر خمیر هم تکرار کنید. پیتزا پیراشکی های آماده شده را به سینی فر منتقل کنید.

مرحله هفتم:
بالای پیراشکی ها را به وسیله ی براش و کمی روغن زیتون چرب کنید. کمی نمک روی پیراشکی ها بپاشید. به کمک یک چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه، روی پیراشکی ها، دو یا سه شکاف کوچک ایجاد کنید. این شکاف ها باعث می شوند بخار از پیراشکی خارج شود.
مرحله آخر:
پیتزا پیراشکی ها را درون فر قرار دهید تا حدی که روی آن ها طلایی رنگ شده و داخلشان حباب ایجاد شود. حدودا 20 دقیقه برای پخت پیراشکی ها کافی است. در حین پخت میتوانید با براش کمی روغن دیگر به روی آن ها بزنید. پس از طلایی شدن، آن ها را از فر خارج کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند و بعد برش زده و سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی تهیه پیتزا پیراشکی
– در صورت نیاز میتوانید این پیراشکی را فریز کنید. کافی است تا مرحله ی هفتم دستور تهیه این غذا پیش بروید و بعد آن را در فریزر بگذارید. سپس برای پخت پیراشکی منجمد دو دقیقه صبر کنید تا کمی گرم شود و بعد آن را بپزید.
– پیتزا پیراشکی را میتوانید پس از پخت هم فریز کنید. برای این کار باید صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد آن را در فریزر بگذارید. برای دوباره گرم کردن پیراشکی به 10 یا 15 دقیقه زمان و فر با درجه حرارت 260 درجه سانتی گراد نیاز دارید.
– برای تهیه پیتزا پیراشکی با گوشت چرخ کرده و یا پیتزا پیراشکی مرغ کافی است گوشت را قبل از اضافه کردن به پیتزا، به همراه نمک و ادویه مورد نظرتان کمی تفت دهید.
– طرز تهیه پیتزا پیراشکی گرد به این صورت است که تمام لبه های خمیر را باید به هم متصل کنید. سپس به کمک دست به خمیر شکل گلوله ای دهید.
– در صورت تمایل میتوانید گوشت، فلفل، آویشن، جعفری، پیاز و … هم به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید از انواع ادویه پیتزا استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید

از شما/ شام لذیذ

از شما/ پیراشکی خونگی خوشمزه

از شما/ پنکیک شکلاتی عصرانه

از شما/ مرغ بریان

از شما/ ناهار

از شما/ کیک جان من🤗

از شما/ کیک خودم پز

کراکت گیاهی برای گیاه خواران

کنسرو برگ مو و روش های نگهداری آن

از شما/ شام امشبمون

کراکت گیاهی؛ برای گیاه خواران

نان لواش تابه ای با آرد گندم

شیرینی ها/ کوکی بادام زمینی با چاشنی عسل

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی