آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کره بادام زمینی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - کره بادام زمینی خانگی فوق العاده غلیظ و خامه ای است و طعم آن مانند بادام گرم و تازه بو داده شده است.

به گزارش بانو نیوز ، هنگام تهیه کره بادام زمینی، صبر مهم ترین چیز است. شاید در ابتدا این طور به نظر برسد که کل بادام هرگز به کره بادام زمینی خامه ای تبدیل نمی شوند ، اما این اتفاق به زودی خواهد افتاد پس بهتر است تسلیم نشوید. ترفند دیگر خرید بادام خام و بو دادن آنها در فر خودتان است. بادام گرم راحت تر خمیر می شود و طعم بادام تازه آن بسیار بیشتر از بادام بو داده شده ایست که می خرید. پخت بادام در فر فقط 10 دقیقه طول می کشد و کاملا ارزش یک بار امتحان کردنش را دارد.
بادام بو داده شده دارای فواید و مواد مغذی همان بادام خام (پروتئین ، فیبر ، چربی سالم و ویتامین ها) است ، اگرچه مقدار ویتامین های آن اندکی کمتر هستند. البته به نظر من تفاوت موجود در طعم آنها کاملا ارزش یک بار امتحان کردنش را دارد.
در بادام “خامی” که از فروشگاه ها می خرید احتمالاً برای از بین بردن باکتری ها از گرما استفاده شده و حالا شما هم می توانید برای بو دادن آنها از گرمای فر استفاده کنید. تهیه کره بادام زمینی کار فوق العاده ساده ای است ، البته برای تهیه آن شما باید یک دستگاه غذاساز یا یک مخلوط کن داشته باشید و علاوه بر این ها به اندکی صبر هم نیاز دارید.
من کره بادام زمینی خودم را با استفاده از غذاساز و مخلوط کن خانگی ام تهیه می کنم و کاملا هم راضی هستم. البته شاید مخلوط کن چند دقیقه سریع تر کارها را انجام دهد ( از دستکش برای فشار دادن بادام به داخل پره ها استفاده کنید) ، اما من نمی توانم تفاوتی را در بافت یا طعم محصول نهایی پیدا کنم.
روش مورد علاقه من برای استفاده و لذت بردن از کره بادام زمینی چیست؟ من آن را بر روینان تست سبوس دار می مالم و پس از آن روی آن را با انواع توت هایی که دوست دارم تزئین می کنم (انواع توت های تازه ، یخ زده یا مربای توت). علاوه بر این، شما می توانید کره بادام را بر روی نان های آماده ای مانند نان موز یا کلوچه پخش کنید. یا آن را با انواع اسموتی های خود مخلوط کرده و یا آن را درون ماست روزانه خود بریزید تا بتوانید پروتئین بیشتری را وارد بدن خود کنید.
این کره بادام زمینی تازه بو داده می تواند یک هدیه خانگی دوست داشتنی برای خودتان و عزیزانتان باشد. فقط کافی است یک روبان به دور شیشه کره بادام زمینیتان بپیچید تا آماده هدیه دادن شود. اگر از این دستور العمل خانگی خوشتان آمد سعی کنید رسپی های دیگر مرا هم امتحان نمایید. لطفا حتما برایم کامنت بگذارید و به من بگویید که تا چه حد از این دستورالعمل غذایی راضی بوده اید.
زمان پخت و پز: 15 دقیقه زمان بو دادن: 10 دقیقه کل زمان مورد نیاز: 25 دقیقه نتیجه: 16 اونس یا یک شیشه کره بادام زمینی خانگی
کره بادام زمینی خانگی، یک کره سالم ، مقرون به صرفه و بسیار خوشمزه تر از کره بادام زمینی موجود در فروشگاه های مواد غذایی است! علاوه بر این، درست کردن این کره نیز بسیار آسان است فقط کافی است یک دستگاه غذاساز یا یک مخلوط کن خوب داشته باشید.
دستور تهیه حدود 1 فنجان کره بادام زمینی خانگی (برابر با 16 اونس ، معادل یک لیوان کره بادام زمینی خریداری شده از فروشگاه ها)
مواد لازم برای تهیه ی کره بادام زمینی خانگی
16 اونس (3 فنجان) بادام زمینی خام یک چهارم قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری دارچین – اختیاری اختیاری: یک دوم قاشق چای خوری عصاره وانیل اختیاری: 2 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل
دستورالعمل تهیه کره بادام زمینی خانگی
فر را از قبل بر روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بادام را روی یک ورقه آلومینیومی بزرگ پخت و پز ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر حرارت دهید تا خوب بو داده شود. سپس بادام زمینی را در گوشه ای بگذارید تا خنک شوند تا حدی که فقط اندکی گرم باشند. 10 دقیقه برای این کار کافی است.
بادام زمینی را در یک مخلوط کن پر سرعت یا یک دستگاه غذاساز خانگی بریزید و تا زمانی که کاملا به صورت خامه ای در نیامده مخلوط کن را خاموش نکنید، سپس کمی مکث کنید تا بتوانید بادام زمینی چسبیده به دیواره های غذاساز را با کاردک جدا کنید. شاید این کار زمان ببرد و شما فکر کنید هرگز بادام زمینیتان به درستی مخلوط نمی شود اما بهتر است صبور باشید! به زودی بادام زمینی شما از یک توده آرد مانند ، به یک توپ خمیری که در وسط دستگاه غذاساز شما قرار گرفته تبدیل خواهد شد، همچنان به مخلوط کردن بادام زمینی ادامه دهید و دست از کار نکشید تا زمانی که کاملا شکل خمیری و خامه ای به خود بگیرد و همان شکلی را به خود بگیرد که می خواهید.
اگر در طول مخلوط کردن، بادام زمینی شما بیش از حد داغ شد ، دستگاه را خاموش کنید و بگذارید مخلوطتتان چند دقیقه خنک شود. هنگامی که کره بادام شکل صاف و یکدست و خامه ای به خود گرفت (البته طول می کشد!) شما می توانید هر نوع افزودنی مورد نظر خود را به مخلوطتتان اضافه کنید. من دوست دارم به کره بادام زمینی ام نمک اضافه کنم ، زیرا دوست دارم طعم آن اندکی شور باشد.
شما می توانید علاوه بر نمک اندکی دارچین، انواع ادویه های مختلف و وانیل و / یا شربت افرا را به کره بادام زمینی خود اضافه کنید تا طعم خاص تری نسبت به فروشگاه ها داشته باشد. آنقدر مخلوط را هم بزنید تا ادویه های اضافه شده کاملا ترکیب شده و محو شوند.
من وقتی شربت افرا را اضافه کردم ، مجبور شدم مخلوط را دوباره خنک کنم و چند دقیقه دیگر هم بزنم تا کاملا یک دست و خامه ای شود. بگذارید کره بادام زمینیتان در دمای اتاق خنک شود ، سپس این مخلوط را به یک شیشه مرباخوری منتقل کنید و درب آن را بسته و با یک روبان تزئین نمایید. شما می توانید این کره را حداکثر تا 2 هفته یا تا زمانی که نشانه هایی از خراب شدن را بر روی آن مشاهده کردید یا بوی آن در یخچال تغییر کرد در یخچال نگاه دارید.
انتهای متن/*

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/188928/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم